Görüş Bildir
Haberler
Soyut Resimlerden Minimalist Çizgilere! Dövme Tutkunlarında Sıklıkla Göreceğimiz 2022/2023'ün Trend Dövmeleri

Soyut Resimlerden Minimalist Çizgilere! Dövme Tutkunlarında Sıklıkla Göreceğimiz 2022/2023'ün Trend Dövmeleri

10.12.2022 - 08:17

Dövme yaptırmak bazı insanlar için büyük bir tutku. Bu dövme tutkusu yüzünden onlarca dövmesi olan kişiler bile var. Kimileri anılarını vücuduna kazıyıp her an hatırlamak, kimileri vücudunda sanat eseri taşımak, kimileri de yalnızca modaya ayak uydurmak için dövme yaptırıyor. Dövme yaptırmanın modası hiç geçmiyor ama dövme trendleri her sene değişiyor. Haydi gelin, 2022/2023 sezonunun en trend dövmelerini inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Minimal dövme modelleri yükselişte.

Minimal dövme modelleri yükselişte.

Sadelik ve nesnelliği ön plana çıkaran minimalizm akımı, son dönemde oldukça popüler. Bu akım, moda ve dekorasyon alanında sıklıkla görülüyor. Minimalizm artık dövmelerde de öne çıkan akımlar arasında yer alıyor. Son derece küçük ve kibar görünen minimal dövmelerle asil bir duruş elde edebilirsiniz. Minimal dövmeler; küçük bir kelebek, minik yıldızlar, müzik notaları, gezegenler, portreler ya da göz alıcı kalpler gibi çok farklı modellerden oluşuyor. Özellikle minimal kalp dövmeleri bu sezon çok moda! Hatta Hailey Bieber ve Rosie Huntington-Whiteley gibi ünlü isimler de minimal kalp dövmelerine sahip! Siz de bu ünlüler gibi vücudunuzda küçük, sevimli kalplere yer verebilirsiniz. Minimalist dövme tasarımlarında çoğunlukla siyah renk göze çarpsa da pastel ve soft renkler de kullanılabiliyor. Sadeliği seviyorsanız daha az gölgeye sahip, basit çizgilerden oluşan bu minimalist dövmeleri kesinlikle tercih etmelisiniz.

Sulu boya efektli dövmelerle renklenme zamanı!

Sulu boya efektli dövmelerle renklenme zamanı!

2022/2023 sezonunda trend olan bir diğer dövme stili de sulu boya görünümlü dövmeler. Diğer dövme modellerine göre çok daha yumuşak renklendirmeler ve gölgelendirmelerin kullanıldığı bu sanatsal modeller, görenleri kesinlikle kendilerine hayran bırakacak. Günlük yaşamınızda romantik tarzdan hoşlanıyorsanız cildinizde âdeta bir ressamın fırçasından çıkmış gibi görünen bu dövme stili tam size göre! Sulu boya görünümlü dövme modellerinde en çok öne çıkan tasarımlar genellikle bitki, çiçek ve hayvan formları. Vücudunuzda büyüleyici ve masalsı bir görünüş bırakmak istiyorsanız bu dövme modellerine bir şans verebilirsiniz.

Yazıdan oluşan dövmeler zamansız birer klasik!

Yazıdan oluşan dövmeler zamansız birer klasik!

Her sezon olduğu gibi bu sezon da sadece yazıdan oluşan dövme modelleri trendler arasında yer alıyor. Hayatınızda önemli bir anlamı olan, sizin için âdeta bir motto haline gelen, sizi tanımlayan sözleri ya da bir kitaptan, filmden sevdiğiniz alıntıları teninize kazıyabilirsiniz. Bu modellerde siyah renkle çok daha güzel bir görünüm elde edilir. Çok farklı yazı fontlarının kullanıldığı bu dövme modelleri özellikle elegant bir stile sahip olan kişiler için çok uygun!

Soyut dövme modelleriyle sanatsal dokunuşlar.

Soyut dövme modelleriyle sanatsal dokunuşlar.

Son zamanlarda oldukça popüler bir hâle gelen soyut dövmeler, ilhamını soyut resim sanatından alıyor. Bu tasarımlar, tıpkı resimdeki soyut sanat akımı gibi belli bir konu sınırlaması olmayan, serbest çalışılan figürlerden oluşuyor. Bu modellerde çok farklı renkler kullanılsa da siyah rengin hakim olduğu tasarımlar daha gotik bir izlenimi çağrıştırıyor. Cesur ve yaratıcı bir ruha sahipseniz sınırsız bir hayal gücünün ürünü olan bu dövme trendine bayılacaksınız!

Cesur seçimler yapmak isteyenlere: Hiperrealizm dövme modelleri.

Cesur seçimler yapmak isteyenlere: Hiperrealizm dövme modelleri.

Etkileyici bir gerçekçiliğe sahip olan hiperrealizm dövmeler, önceki sezonlar en çok tercih edilen dövme stilleri arasındaydı ve bu yerini 2022/2023 sezonunda da korumaya devam ediyor. Sevdiklerinizin bir portresini, çocukluk yıllarınızdan nostaljik bir kareyi, hayranı olduğunuz bir ikonun resmini ya da bir film sahnesini birebir vücudunuza kopyalayabilirsiniz. Tam anlamıyla bir sanat eserini andıran bu dövme tasarımları her daim trendler arasında yer alacak gibi duruyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evcil hayvan dövmeleri en trend modeller arasında yer alıyor.

Evcil hayvan dövmeleri en trend modeller arasında yer alıyor.

Son dönemde birçok kişi evcil hayvan sahiplenmeye başladı. Bununla birlikte evcil hayvan dövmeleri yaptıranların sayısı da arttı. Patili dostlarınızdan hiçbir zaman silinmeyecek ve unutulmayacak bir anı bırakacak olan evcil hayvan tasarımları, 2022/2023 sezonunda oldukça yükselişte! Eğer siz de can dostunuzun bir hatırasını sonsuza dek vücudunuzda taşımak istiyorsanız onun bir portresini, pati izini ya da bakmaya doyamadığınız bir fotoğrafını ölümsüzleştirebilirsiniz!

Güçlü bağları sembolize eden ikiz dövme modelleri.

Güçlü bağları sembolize eden ikiz dövme modelleri.

Vücudunuzda, sevdiklerinizle olan bağınızı taçlandıran semboller taşımak ister misiniz? Çift dövmeleri bu sezonun en popüler dövmeleri olarak ön plana çıkıyor. Aranızda derin bir bağ olan, çok sevdiğiniz kişilerle anlamını yalnızca sizin bildiğiniz bir simgeniz olabilir. Sevgiliniz ya da eşinizle aşkınızı yansıtan, en yakın dostunuzla bağınızı güçlendiren, anne ve babanızla sevginizi kayıt altına alan, hem anlamlı ve eğlenceli hem şık görünümlü dövmeler yaptırabilirsiniz. Bu dövmeler sayesinde sevdiklerinizle aranızdaki bağ daha da güçlenecek!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın