Görüş Bildir
Haberler
Sony Her Şeyi Kulağınızın İçine Getiriyor

Sony Her Şeyi Kulağınızın İçine Getiriyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sony Joaquin Phoenix'in her filmini izlemiş olabilir. Nitekim son açıkladıkları ürün telefonunuzla etkileşime girip, yapay zeka aracılığıyla beyninize tatlı fısıltılar yayan bir çeşit kulaklık. Geleceğe hoş geldiniz.

Peki bu kulaklıklar “ne kadar akıllı?” Bu kulaklık bir çeşit yakınlık sensoru kullanıyor ve bu sensor kulaklığı takıp takmadığınızı telefona bildiriyor. Kulaklığı taktığınızda ise size düzenli olarak hava, sosyal medya, mesajlar ve gelen çağrılar hakkında bildiriler veriyor. Bu ürün Google Now'ın biraz değiştirilmiş bir sürümünü kullanıyor, dolayısı ile yeteri kadar akıllı bir ürün sayılabilir. Üstelik navigasyon, imla gibi sorularınıza cevap verebiliyor. Aşık olabileceğiniz tarzdan bir ürün değil ancak oldukça kullanışlı olduğu kesin.

Sony, bu cihazın KitKat ve üzeri kullanan her cihaz için bu yaza kadar çalışabilir olmasını hedefliyor. Fiyat üzerine herhangi bir rakam söylenmiş değil. Ancak ürünün ne yazık ki bir eksisi var. Pil ömrü aktif kullanımda üç buçuk saat ile kısıtlı. Ancak kulaklık cebinizde taşıyabileceğiniz küçük bir kap ile geliyor ve bu cihaz kulaklığı üç kere kadar şarj edebilmenize imkan sağlıyor.

Kaynak: http://gizmodo.com/sonys-ear-puts-an-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın