Görüş Bildir
Haberler
Son Dakika: İstanbul'da Kamu Çalışanlarına 1 Gün Tatil! İşte Vali Yerlikaya'nın Tatil Açıklaması ve Ayrıntılar

Son Dakika: İstanbul'da Kamu Çalışanlarına 1 Gün Tatil! İşte Vali Yerlikaya'nın Tatil Açıklaması ve Ayrıntılar

Müge Kakşi
24.01.2022 - 23:01

İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı bugün itibariyle etkisini göstermeye başladı. Hayatı olumsuz derecede etkileyen kar yağışı pek çok önlem alınmasına neden oldu. Özellikle İstanbul'un bazı bölgelerinde fırtınalı kar yağışı nedeniyle hayat adeta durdu. Bugün İstanbul Valisi Yerlikaya saat 15:00'den sonra kamu kurumu çalışanlarının izinli olduğunu duyurmuştu. Son gelen bilgiye göre Yerlikaya kamu çalışanlarının yarın tam gün izinli sayılacaklarını duyurdu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İstanbul'da bu akşam saatlerinden itibaren şiddetini arttıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Özellile İstanbul'un bazı bölgelerinde trafik felç olurken pek çok kişi evlerine gitmekte zorlandı. Bugün kamu çalışanlarına saat 15:00'den itibaren izin verilmişti. Hava koşullarının kötü olması vatandaşlara 'Kamu çalışanlarına yarın da tatil mi?' diye sordurttu. Gelen bir son dakika bilgisine göre İstanbul Valisi Yerlikaya kamu çalışanlarının yarın yani 25 Ocak'ta idari izinli sayılacağını duyurdu.

İstabul'da Kamu Çalışanlarına İdari İzin

İstabul'da Kamu Çalışanlarına İdari İzin

Son dakika: İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından, 'Kötü hava koşulları nedeniyle; kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur,işçi ve diğer personel 25 Ocak 2022 Salı günü tam gün idari izinli sayılacaklardır.' açıklamasında bulundu.

İlgili Haber

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın