Görüş Bildir
Haberler
Şöhretten Kazandıkları Paralarla Değişik Yatırımlar Yaparak Züğürt Çenemizi Yoran Ünlüler

Şöhretten Kazandıkları Paralarla Değişik Yatırımlar Yaparak Züğürt Çenemizi Yoran Ünlüler

Meltem
20.07.2019 - 12:00

Tuba Büyüküstün'e çok şaşırdım! 🤔

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ersin Korkut

1. Ersin Korkut

Çok Güzel Hareketler Bunlar'la yıldızını parlattıktan sonra çeşitli komedi filmlerinde ve dizilerde rol alan Ersin Korkut, Beşiktaş'ta bir mahalle kahvesi açmıştı.

2. Tuba Büyüküstün

2. Tuba Büyüküstün

Son dönemde Orta Doğu ülkelerinde yıldızı parlayan Tuba Büyüküstün, anne ve babasıyla birlikte laboratuvar tartım, endüstriyel tartım ve ürün kontrol sistemleri ürünlerini pazarlayan bir şirket kurarak Kazakistan, Azerbaycan ve Kırgızistan'a açılmıştı. Şirketinin 9 kalite sertifikası alması ve 90 ülkeye yayılmasıyla ticarette kısa sürede başarıyı yakalamıştı.

3. Emre Altuğ

3. Emre Altuğ

Lise yıllarında hayalini kurduğu otel işletmeciliğine soyunan Emre Altuğ, Alaçatı'da bir butik otel açmıştı. Zarar etmesine rağmen uzun süre ortaklarıyla direnen Emre Altuğ, ticarete atılmanın hayatının hatası olduğunu söylemişti.

4. Bülent Ersoy

4. Bülent Ersoy

Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy'un iş makinelerine yatırım yaptığı çok konuşulmuştu. Satın aldığı dozer ve kepçeleri dolar üzerinden belediyelere ve müteahhitlere kiraya verdiği iddia edilen Bülent Ersoy'un bu yatırımdan çok kazandığı da manşetleri süslemişti.

5. Pınar Altuğ

5. Pınar Altuğ

Uzun yıllar mankenlik yaptıktan sonra oyunculuğa transfer olan Pınar Altuğ, 'by Pınar Altuğ' ismiyle tekne kıyafetleri tasarlamaya başlamıştı. Annesinin adıyla devam ettiği 'Selma by Pınar Altuğ' markasıyla da takı işine girmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Okan Yalabık

6. Okan Yalabık

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ününe ün kattıktan sonra yer aldığı dijital platformlardaki projelerle adından söz ettiren Okan Yalabık, dayısının işletmeciliğini yaptığı yoğurt firmasına ortak olmuştu.

7. Neşe Erberk

7. Neşe Erberk

Avrupa Güzeli seçildikten sonra bir süre mankenlik yapan Neşe Erberk hem ajans işletiyor hem de Türkiye'nin dört bir yanındaki kreş ve anaokullarıyla çocukları eğitiyor.

8. Ozan Güven

8. Ozan Güven

Henüz okul sıralarındayken bir ayakkabıcıda çalışan Ozan Güven, her çalışanın hayalini gerçeğe dönüştürerek iş yerine ortak olmuştu. Hatta Beşiktaş'taki mağazada müşterileriyle bizzat ilgilenmiş, ticari faaliyetlerini genişleteceğini söylemişti.

9. Hülya Avşar

9. Hülya Avşar

Her daim adından söz ettiren Hülya Avşar, 'by H' markasıyla beyaz tişörtler tasarlamıştı. Tenis kıyafeti, parfüm ve bakım ürünleriyle devam ettiği ticaret hayatına Zehra Çilingiroğlu'nun göbek adını kullanarak 'Çakıl Company by-Hülya' ve 'Çakıl Company by-H' ile devam ettirmişti.

10. Alper Kul

10. Alper Kul

Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncularından biri olan ve örnek aile hayatıyla herkesi kendine hayran bırakan Alper Kul, Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde ceviz yetiştiriciliği yapmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hande Yener

11. Hande Yener

Şarkısının adından ilham alarak Bodrum'da Sebastian Beach'i açan Hande Yener, Bodrum ve İstanbul'da da mekan açmıştı. Çeşme'deki Neo Beach ile yoluna devam eden ünlü şarkıcı Arnavutköy'de açtığı VIP Room by Hande Yener adlı gece kulübü ile bir döneme damgasını vurmuştu.

12. İzzet Yıldızhan

12. İzzet Yıldızhan

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri A.Ş.'yi kuran İzzet Yıldızhan çevre laboratuvarı ile iş sağlığı ve güvenliği, iş hijyeni laboratuvarı olarak sanayi kuruluşlarına yeterlilik belgesi vermişti. Aynı zamanda emisyon, imisyon, su, atık su, deniz suyu, toprak, arıtma çamuru, gürültü, atık yağ ölçümü konularında da faaliyet gösteren Yıldızhan Izmir'de Double Tree by Hilton Hotel'in işletmeciliğini yapmıştı.

13. Rojda Demirer

13. Rojda Demirer

Gerçek bir çikolata düşkünü olan oyuncu Rojda Demirer damak zevkine yatırım yaparak hammaddesini Belçika'dan getirttiği çikolatacıyı açmıştı.

14. Teoman Kumbaracıbaşı

14. Teoman Kumbaracıbaşı

Yazı Tura, Aşka Sürgün, Eyyvah Eyvah, FiÇi ve daha pek çok yapımdan tanıdığımız oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı oyunculuğun yanında pazarda süt reçeli satarak geçimini sağlıyor. Daha önce Kadiköy’de 22 metrekarelik bir evde yaşayan ve mutluluğun yolunun minimalizmden geçtiğini söyleyen Teoman Kumbaracıbaşı'nı anlatmıştık... 👇

👇

15. Müge Boz

15. Müge Boz

Yugoslav göçmeni annesi ve Egeli babasının genleriyle doğan ve adeta güzelliğin sözlükteki karşılığı olan Müge Boz oyunculuğun yanı sıra sağlıklı, glutensiz ve organik beslenme odaklı bir mekan açmıştı.

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
408
199
54
32
31
31
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lestat

Konuyla alakasız ama Teoman Kumbaracıbaşının görselde Rahmetli Tarık Akanın gençliğine bu kadar benzemesi, enteresan.

fchinaski

Ersin Korkut vizyonu

Büşra Küçük

Tuba Büyüküstün soyadının hakkını vermiş.