Görüş Bildir
Haberler
SMA Hastası Bebeğin Annesi Çaresizlikten Canına Kıydı

etiket SMA Hastası Bebeğin Annesi Çaresizlikten Canına Kıydı

Eskişehir'de yaşayan SMA Tip-1 hastası Muzaffer Emin Kiraz’ın annesi Emine Kiraz yaşamına son verdi. Sanatçı Haluk Levent olayı “Annemiz çaresizlikten canına kıydı” diyerek duyurdu.

Oğlunun tedavisi için uzun süredir kampanya düzenleyen ancak gerekli parayı toplayamayan Emine Kiraz’ın yaşamına son verdiği öğrenildi.

SMA’lı hastalar için kampanyalar düzenleyen AHBAP Derneği Genel Başkanı, sanatçı Haluk Levent, Emine Kiraz’ın ölümünü sosyal medya hesabından “Annemiz çaresizlikten canına kıydı” ifadeleriyle duyurdu. 

Levent, “İşin içinden çıkamıyoruz. SMA çocukları için TV programı dahi yaptım. Ama olmuyor. 2 milyon dolar toplandı Perşembe günü. Her hafta 1 çocuğumuzu kurtarırız diye düşündüm. Ama zaman yetmiyor. Anneler intihar ediyor. Böyle olmayacak. Bir kaynak lazım. Eksik olan 90 milyon dolar lazım” diyerek yetkililere seslendi.

Emine Kiraz'ın yıllar önce diğer çocuğunu da SMA hastalığından kaybettiği öğrenildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
era

O gülen emojiye basan piçler elleriniz kırılsın vicdansızlar

hakan balta

Bilerek yapmamislardır diye bir ümidim var.

Set Get

9 milyon suriyeliye 60 milyar dolarda harciyabiliyoruz ama kendi insanimiza bir tedaviyi çok görüyoruz. Neden böyle kendi insanina düşmanlar cidden anlamiyor... Devamını Gör

Set Get

Osmanlidan beri bu ülkenin derdini tasasini çeken hep Türkler oldu. Yazik ki kendi vatandaşimiza sahip çikamiyoruz.Hala da her türlü pisligi yapan araplar to... Devamını Gör

Chloe

Milyonlarca lirayı yandaşlarına yediren şahıs Allah belanızı versin!