Görüş Bildir
Haberler
Skandal İtiraflar! Ayrıldığı Eski Aşkının Ardından Demediğini Bırakmayan Ünlülerden 15 Şaşırtıcı Açıklama

Skandal İtiraflar! Ayrıldığı Eski Aşkının Ardından Demediğini Bırakmayan Ünlülerden 15 Şaşırtıcı Açıklama

Kimisi eski sevgilisinin, kimisi de eski eşinin arkasından konuşmuş... Ama her bir açıklama da tartışma yaratacak cinsten!

Gelin bakalım bu itiraflara...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tuğba Altıntop

1. Tuğba Altıntop

Tuğba Altıntop, eski eşi Rafet El Roman için şok açıklamalarda bulunmuştu bir röportajında.

'Bak abi şimdiye kadar kimseye anlatmadığım şeyleri anlatacağım sana. Esas mesele çocuğumuzun kimden olduğu meselesi. Ben bir ara adetten kesildim. Muayene oldum hamileymişim. Gidip müjdeyi verdim ona. Yüzüme baktı ve içeri odaya fırladı. Elinde bir takvimle geldi. 'Ben şu şu tarihlerde İstanbul'da değildim. Bu çocuk benden olamaz' dedi. DNA testi istedi. Şaşırdım. Yıkıldım. Gittim doktora, DNA testi yapın karnımdaki bebeğe dedim. Doktor, 'Mahkeme kararı gerekli ayrıca bebeğin büyümesi lazım' dedi. Sonra muayene etti ki hamile değilmişim. Kist varmış. Sonra garip garip fantezilere başladı. Ben giyinip süsleniyor, kokular sıkıp kocamı bekliyorum. O eve geliyor, 'Hadi gözünü kapa şunla bunla yattığını düşün. Beni de onla bunla hayal et' diyordu. İğrenç bunlar. Kalkıp öbür odaya gidip kapımı kilitleyip ağlıyordum. Bir defasında eve gelen kız arkadaşıma yaptı o teklifi. Ben kıza yukarıda yatak hazırlamaya çıkarken; 'Sen istersen bu gece bizimle yat' dedi. Kız çok bozuldu; tersledi onu. Ben mahvoldum. Kız sandı ki başka zaman böyle şeylere evet diyen oldu.'

😱

2. Işın Karaca

2. Işın Karaca

'Bu adamın uyuşturucu bağımlılığı var, bu adam beni aldattı, bu adam beni dövdü ve ben bunları bir kez dahi konuşmadım. Ama artık yeter, üzerime gelmesinler. Kimse o haldeki adama değil çocuğunu göstermek, kedisini bile göstermez.' demişti Işın Karaca. Eski eşi Sedat Doğan'ın durumunu hepimiz az çok biliyoruz. Ancak bu açıklamaları yaptığı dönemde o kadar da gündemde değildi...

3. Caner Erkin

3. Caner Erkin

Asena Atalay - Caner Erkin'in olaylarını hepimiz az çok biliyoruz; boşanma sürecinde neler yaşadıklarını da... En sonunda Caner Erkin'in canına tak etmişti ve hepimizi şaşırtan şu açıklamayı yapmıştı hatırlarsınız ki: “Bugün basından Asena Atalay’ın hakkımda oğlum Çınar’ın masraflarını ödemediğim gerekçesiyle icra takibi yaptığını öğrendim. Bu tamamen yalandır. Öncelikle her zaman olduğu gibi bundan sonra da oğlumun giderlerini sorumluluk bilincinde olan bir baba olarak sonuna kadar karşılayacağımın bilinmesini isterim. Öte yandan şu gerçeklerin de bilinmesini istiyorum. Bu güne kadar susmamın tek sebebi oğlumdu. Sizin de bildiğiniz üzere evlilik birliği sürecinde 3. kişilerle birlikte olan Asena Atalay’a karşı boşanma aşamasında hiç bir hukuki hakkımı kullanmadım. Maneviyatımı oğlumun zarar görmemesi için hiçe saydım. Hatta sahip olduğum her şeyi kendisine ve ailesine vererek tamamen kurtulmayı amaçladım. Ama gördüm ki benim oğlumu zedelememek adına yaptığım ne varsa, üzerini örttüklerim ne varsa onları ortaya çıkarmak için elinden gelen yapan bir şahıs ve aileyle karşı karşıyayım. Üzülerek ifade ediyorum ki oğlum Çınar, akıl sağlığından yoksun, kendi menfaat ve çıkarlarını ön planda tutan ve bunun için sınır tanımayan, annelik bilincinden tamamen uzak bir anneye sahip. Ben oğlumun sağlıklı bir ortamda ve ailede, benimle birlikte büyümesi için her türlü çabayı göstereceğimi ve yasal haklarımı kullanacağımı belirtmek istiyorum. Her şeye sıfırdan başladığım ve mutlu olduğum şu günlerde buna gölge düşürme çabasının takdirini de sizlere bırakıyorum.”

4. Songül Karlı

4. Songül Karlı

Eski eşi Metin Yüncü'den ayrıldıktan sonra 'Hamileyim dediğimde sevinmedi. Gidip bebeğimi aldırdım.' demiş ve herkesi şok etmişti.

5. Petek Dinçöz

5. Petek Dinçöz

Can Tanrıyar ile olaylı evlilikleri ve boşanmalarıyla uzun süre gündemden düşmemişlerdi, belki hatırlarsınız. Çıktığı bir programda ilişkilerini anlatan Petek Dinçöz, herkesi şok etmişti yaptığı açıklamalarla. İşte bir kısmı:

'Ben bundan yıllar önce 18 yaşındaydım. Bu sektör kurtlar sofrası bir kişiyle olayım dedim ve ilişkiye başladık. İlişkiye başladıktan sonra içki içip ve bana içki içirip ortak tanıdığımız sanat dünyasından olsun, bir sürü isimlerle ilgili bana kendi el yazımla yazılar yazdırdı. Bu yazı içerisinde ben şunlarla birlikte oldum. Beni şu kişi şunlara yolladı gibi yazılar yazdırıp imza attırdı. Bana yıllarca böyle şantaj yaptı. Yıllarca beni dövdü, herkes şahit buna! Dışarıdan göründüğü gibi değil hiçbir şey; ben hep dayak yiyordum zaten. Gözüm patladı, yüzümü makyözüm kapatırken gözyaşlarını tutamadı, ağlayarak kapattı gözümü. Ben ayrılmak istedim.' Hiçbir yere gidemezsin elinde imzalı kağıdın var' dedi. O zaman sustum hiçbir yere kıpırdayamadım. Tehditlerine karşı oturdum dayaklar şiddetler hakaretler kurtulmak istedim. Avukat Ömer Durak’a dedim ki ben boşanmak istiyorum. Ben bu adamdan kurtulamıyorum.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hazal Mesudiyeli

6. Hazal Mesudiyeli

Hazal Mesudiyeli eski sevgilisi Ali Ağaoğlu'nu kastederek 'Yaşlı, cimri, gösteriş meraklısı uzak durun ondan. Bana ev kiraladı, anahtarı yüzüne fırlattım. 'Sen 2. el eşya kullanmıyorsun' dedi. Demek böyle böyle zengin oluyor bu pislik yaşlılar.' demiş ve herkesi şaşırtmıştı.

7. Demet Şener

7. Demet Şener

İhanet iddiasıyla sarsılan Demet Şener, İbrahim Kutluay hakkında 'Ona 16 yılımı ve iki güzel çocuk verdim. Çalışsam 32 milyon lira kazanırdım. Gördüklerimden sonra üç gün tuvalette kustum, ruhum almadı. İkisi sayesinde bir insana yaşatılmayacak şeyler yaşadım.' demişti...

8. İlker Aksum

8. İlker Aksum

Oyuncu İlker Aksum, geçtiğimiz yıllarda bir canlı yayında kendisini rencide ettiğini öne sürerek eski sevgilisi Burçin Abdullah’a 10 bin TL’lik manevi tazminat davası açmış ancak mahkeme davayla ilgili takipsizlik kararı vermişti. Aksum’un “Beni aldattı” imasında bulunduğu için kendisine açtığı davanın düşmesine sevinen ve yine yayına çıkıp konuyu anlatan Abdullah “Paramı çatır çatır yiyemedi” dedi. Sinirlenen Aksum, sosyal medya hesabına “Tüh be, yiyemedik ya la 10 bin TL’yi... İhtiyacım vardı ya la” yazdı ve sözlerine şöyle devam etti: “Davanın görülmemiş olması, Abdullah Efendinin suçsuz olduğu anlamına gelmez. Ayrıca aklanmadığına sevinmek yerine programa çıkıp kendisini zavallı gibi göstermeyi kendine dert edinmeli. Kendisi oldukça zavallı gözüküyor.”

9. Nihat Doğan

9. Nihat Doğan

“Seda Hanım’ın bana kattığı çok şey var. Televizyonculuktaki başarım… En büyük taktikleri ondan öğrendim. Sahne duruşunu ondan öğrendim. İmaj nasıl yapılır ondan öğrendim. Herkes gurur yapar söylemez, Seda Hanım bana çok şey kattı. Benim de ona kattığım çok şey var. İlişkimize başlarken aldığı paraya bakın bir de biz ayrılırken aldığı paraya bakın.”

10. İdo Tatlıses

10. İdo Tatlıses

İdo Tatlıses, Zeynep Ece Akengin'den ayrıldıktan sonra Twitter'a 'Nerede bozuğu var bizi bulur. Ben boşum duyurulur' yazmıştı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Erhan Çelik

11. Erhan Çelik

Eski eşi Gülben Ergen ile olaylarını biliyorsunuz. Hakkında çıkan haberler karşısında 'Geçenlerde yine yakın bir dostumu görmek için gittiğim sitede aracının sileceğine bir kartpostal bıraktım. Doğum günümde bana verdiği, üzerinde evlatlarımızın, benim ve kendisinin adının yazılı olduğu… Hani gazetelerde manşet yapıldı ya, o haberdeki kartpostalın aynısı. Ancak biliyorsunuz; o kartpostalda evliyken gayrı ahlaki ilişki yaşadığı, kendisi de evli olan Tolga Duğles ve kızının adı yazılıydı. Meğer aynı günlerde aynı kart postalı evli sevgilisine de onun ve kızının adını yazarak vermiş. Bu kartpostalı aracının sileceğine bırakmamdan hareketle şimdi çocuklarının can güvenliği yok diye mahkemeye başvurmuş. Üstüne üstlük bunu yaşadığı gayrı ahlaki ilişkiyi sansürleyerek bir kez bile haber yapmayan yazı yazdığı grubu haber yaptırmış. Meğer evine de saldırılmış, kırılmış, dökülmüş. Sözde ev ve aracına yapılan saldırı kamera kayıtlarıyla mevcutmuş ve bunu yapanı biliyormuş. Doğrudur, hem evde hem de sitenin her noktasında kameralar var. Bunu bağlı bulunduğu gruba haber yaptıran ama ne evine ne de arabasına saldırı görüntülerini ortaya çıkarmayan, yayınlatmayan kişi bu ülkenin görebileceği en büyük iftiracıdır.' demişti.

12. Eylem Toraman

12. Eylem Toraman

Eski eşi İbrahim Toraman'dan boşandıktan sonra 'İnsanlar kendi hatalarını görmek istemiyor. Biz şiddet nedeniyle boşandık. Çocuğumun babası olduğu için saygı duyuyorum ama başka bir duygu hissetmiyorum. Evliliğim için çok mücadele verdim. İbrahim evlilik insanı değil. Hamile kalınca evlenmek durumda kaldım. Evlendiğimde 6 aylık hamileydim. Sağlıklı bir hamilelik geçirmedim. İbrahim Toraman bebeğimizi istemedi.' demişti Eylem Toraman.

13. Engin Altan Düzyatan

13. Engin Altan Düzyatan

Özge Özpirinçci hakkında 'Mağdur edebiyatı yapılıyor ve ortada bir mağdur varsa o, ben ve Neslişah’tır. Çünkü ortada karşılıklı bitmiş bir ilişki vardı. Yani terk etme ve aldatma yoktu. Biten ilişkinin üzerinden de beş ay geçmişti. Ve bu sürenin sonunda benim hayatıma biri girdi. Ama bu öyle bir lanse edildi ki. Ben kötü adam, Neslişah kötü kadın oldu. Halbuki ben Neslişah’la henüz tanışmamışken ayrıldığım kişinin yeni bir ilişkisi başlamıştı bile.' demişti Engin Altan Düzyatan.

14. Duygu Çetinkaya

14. Duygu Çetinkaya

Duygu Çetinkaya eski sevgilisi hakkında 'Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur evlenemezler. Çünkü bir ipte iki cambaz oynamaz. Murat hemen aşık olur; benimle olan ilişkisi bittikten sonra, çıktığı her kızla duygusal yakınlaşma yaşadı. Hepsine Merve’ye yazdığı gibi mesajlar yazdı, hepsinin elinden tuttu… Murat’ın bir özelliği daha var ki; ilişkiden sıkılırsa gezmeye başlar. Bu yüzden Murat, Merve Boluğur’dan sıkılmış olabilir... Bence Murat ile Merve’nin ilişki medya ilişkisi. Basın ilişkisi olan ilişkiler de çabuk bitiyor. Mesaj atıyorlar medyada, sokağa çıkıyorlar medyada; biz de ünlüyüz ama onlar gibi yaşamıyoruz aşkımızı. Bence Murat, Merve ile evlenmez...' demişti.

Bir bakıma doğru söylemiş diyebilir miyiz?

15. Hande Bermek

15. Hande Bermek

Yorumsuz olarak açıklamayı veriyoruz: 'Bu hayatımın en zor sınav ve deneyimi. Deneyimlerle olgunlaşıyoruz. Çok zor bir süreç ama unutmayın ki; ızdıraplar insanı büyütür. Burcu ile Murat arasında romantik bir ilişki yok. Aralarında bir şey yok!!! Ama algı şu: ‘Burcu ile Murat uzun süredir beraber ve bu olay da teknedeki fotoğraflarla gün yüzüne çıktı. Ben de bu yüzden boşandım’. Gerçek böyle değil. O fotoğrafların sadece bir karesi Burcu ile Murat’a ait. Diğerlerinin onlara ait olup olmadığı belli değil. Murat ile Burcu’nun cinsel ya da duygusal bir birlikteliği yok. Amca-yeğen ilişkisi bu. ‘Kararı yargı verecek’ diyor ve susuyorum… Burcu ile aramız her zaman çok iyiydi. Bakın, ben hayatta her şeyin bir deneyim olduğuna inanıyorum. Her şey insanlar için, herkes her şeyi yaşayabilir. Murat’a güveniyorum, insanlar hata da yapabilir. Ben hâlâ fotoğraflara inanmıyorum. Ayrıca unutmayın ben boşandım. Karı-koca ilişkime nokta koydum. Murat daha önce beni başka biriyle aldattı. Bu boşanmanın temelinde de böyle bir şey yatıyor. İnsan hata yapabilir ama bu hatanın tekrarı başka bir şeydir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
556
301
151
41
28
18
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
diloni

duygu ya bak sen kiz anlamis adamin ne mal oldugunu 🤣

Aslan Bey

senden beklemezdim Rafet. ben ŞOK

lyssa

Murat Başoğlu'nu hatırlattınız, yine midem bulandı.