Görüş Bildir
Haberler
Sizi Dilediğiniz Yere Götürmek İçin Uzaklardan Bir Turna Geliyor!

Sizi Dilediğiniz Yere Götürmek İçin Uzaklardan Bir Turna Geliyor!

Hepimiz konu uçak bileti olunca gerim gerim geriliyoruz. Gerek yurtiçi gerek ise yurtdışı uçuşlarda yüzlerce hava yolu şirketi arasından saatlerce, konforlu, ucuz, aktarmasız uçuş arıyoruz.

Bu sancılı süreçten bizi kurtaracak bir yenilik var! Turna.com 'a o koltuğa oturup telefonunuzu kapatacağınız havaalanını ve indiğinizde el bagajını alan insanlar yüzünden 15 dk uçakta sıkılacağınız havaalanını girmeniz yeterli! Bir de tarih lazım tabii. Tek tıkla yüzlerce havayolu şirketi arasından tercihinize en uygun bileti anında ekranınıza getiriyor. Size ise keyifli bir yolculuğu beklemenin heyecanı kalıyor!

Bütün bunların dışında Turna.com'da yılın en ucuz biletinin hangi gün olduğunu öğrenip seyahatinizi ona göre planlayabilirsiniz. Böylece yüklü miktarlar vereceğiniz uçak bileti yerine gideceğiniz yerde 2 gün daha kalıp keyfini çıkartabilirsiniz!

Kredi kartınızda biriken puanları %10 fazlasıyla Turna Puan'a çevirip bilet alırken harcayabilirsiniz!

Hem Türkiye'nin

Hem Türkiye'nin

Hem de dünyanın binbir güzelliğini keşfetmek için daha iyi bir sebep olabilir mi?

Hem de dünyanın binbir güzelliğini keşfetmek için daha iyi bir sebep olabilir mi?

Süper bir haberimiz daha var! net %40 indirimi kaçırmamak için hemen bir bilet alıyoruz! Bize katılmak ister misiniz?

Turna.com üzerinden Bora Jet uçuşlarında biletleme tarihini 22 Şubat - 5 Haziran 2016 seçtiğimiz anda bilet fiyatının neredeyse yarısı uçup gidiyor!

Bora Jet’in uçtuğu yurt dışı destinasyonlar Berlin, Beyrut, Erbil, Kıbrıs, Köln, Münih iken yurtiçi destinasyonlar ise Adana, Ankara, Antalya, Çanakkale, Dalaman, Diyarbakır, Edremit, Alanya, İzmir, Bodrum, Siirt, Sabiha Gökçen ve Tokat

Bundan daha iyi bir fırsat geçmez elinize. Durmayın, gitmek istediğiniz yere alın biletinizi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın