Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta Hangi Filmler Var? 'The Matrix Resurrections' Dâhil 3 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta Hangi Filmler Var? 'The Matrix Resurrections' Dâhil 3 Film Vizyonda

claude cahun
25.12.2021 - 15:08

Her Cuma yeni filmlerin vizyona girdiği sinema salonları bu hafta uzun bir aranın ardından izleyiciyle buluşan 'The Matrix Resurrections'tan haftanın tek yerli yapımı 'Dalgalar ve İzler'e tam 3 filmi ağırlayacak. Biz de 24 Aralık haftası sinemalarda izlenebilecek filmleri sizin için derledik. İşte detaylar;

Not 1: Film açıklamalarında Beyazperde'den faydalanılmıştır.

Not 2: Liste herhangi bir öneme göre sıralanmadı, seçimler tamamen rastgeledir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Her Şey Yolunda (Tout s’est Bien Passé) - François Ozon

1. Her Şey Yolunda (Tout s’est Bien Passé) - François Ozon

Her Şey Yolunda, babasının felç geçirmesinden sonra zor bir karar vermek zorunda kalan bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. 85 yaşındaki babası Andre'nin felç geçirdiğini öğrenen Emmanuelle apar topar babasının yanına gider. Hayatına bu şekilde devam etmek istemeyen Andre, hasta yatağında Emmanuelle'den hayatına son vermesine yardımcı olmasını ister. Emmanuelle, babasının isteğini yerine mi getirecek yoksa onu fikrini değiştirmeye ikna mı edecektir?

2. Dalgalar ve İzler - Emre Kavruk

2. Dalgalar ve İzler - Emre Kavruk
  • Henüz IMDb puanı belirsiz.

Dalgalar ve İzler, hayata tutunmaya çalışan bir anne ve kızının hikâyesini konu ediyor. Suna'nın kocasının ölümü, o ve kızı Funda'nın hayatını alt üst eder. Anne kız için artık hayat sınavı başlar. Türlü zorluklarla karşılaşan Suna ve kızına kimse çare olamaz. Ayakta kalmak için varlıklı oldukları zaman aldığı eşyaları satan Suna, başlarına geleceklerden bihaber yol almaya devam eder. Dalgalar, onların yaşadığı kötü anıları silmeyi başarabilecek midir?

3. The Matrix Resurrections - Lana Wachowski

3. The Matrix Resurrections - Lana Wachowski

Matrix Resurrections'la çifte gerçeklik dünyasına geri dönülüyor. Bay Anderson yeniden beyaz tavşanı izlemeyi seçmek zorunda kalır. Çünkü Anderson gerçekliğinin fiziksel mi yoksa zihinsel bir kurgu mu olduğunu anlayıp, kendisini gerçekten tanımak istemektedir. Thomas’ın...Neo’nun bildiği tek bir şey vardır; o da bir illüzyon dahi olsa Matrix'e girmenin ve çıkmanın tek yolunun seçimden ibaret oluşudur. Neo, ne yapması gerektiğini çok iyi bilse de Matrix'in artık daha güvenli, güçlü ve tehlikeli olduğundan bihaberdir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
3
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can

Matrix e gitmeyin. paranıza yazık ben gittim imax da izledim bide. bu film tüm seriye yapılmış bir hakarettir.

Kerem Atilla

Abicim ne gerek vardı yani içine ettiniz güzelim üçlemenin. Matrix manyağı adamım matrix 4 çıkıyo vuuhuu falan gaza geldim izledim bommmmbbboooşşşşşş. Tüm ol... Devamını Gör