Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: Chris Hemsworth ve Natalie Portman'lı 'Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü' Dâhil 4 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: Chris Hemsworth ve Natalie Portman'lı 'Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü' Dâhil 4 Film Vizyonda

claude cahun
08.07.2022 - 15:10

Sinemaya gitmek istiyorum ama 'Sinemalarda bu hafta hangi filmler vizyona girecek?', 'Vizyonda hangi filmler var?' araştırmaya üşeniyorum mu diyorsunuz? Hiç dert etmeyin. Her hafta olduğu gibi bu hafta da sinema salonlarında ne var ne yok en ince ayrıntısına kadar araştırdık. 

8 Temmuz haftası sinema salonları 2'si yerli, 2'si yabancı olmak üzere toplamda 4 filmi konuk edecek. Vizyondaki filmler listesinde Chris Hemsworth, Natalie Portman ve Christian Bale'in rol aldığı Taika Waititi imzalı 'Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü'den Türk komedi 'Çirkin Şansı'na pek çok yapım yer alıyor. Hazırsanız detaylara birlikte göz atalım;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Asmoday: Cin'ur Racim

1. Asmoday: Cin'ur Racim
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Kendi çaplarında ufak bir takipçi kitlesi olan 4 arkadaş, artık fenomen olmak ve hatta ünlü olmak istemektedir. Bunun için de Fırat Nehri kıyısında terk edilmiş bir köye gidip buradan canlı yayın yapmayı düşünürler. Ancak burada kendilerini bir takın doğaüstü olayların içinde bulurlar Şimdi asıl olan hayatta kalabilmek ve bunun için de köyün gizemiyle yüzleşmektir.

Oyuncular: Emine Söyler, Barış Bayram Kesen, Demet Öz

Yönetmen: Rotin Engin Tutuş

2. Kan Kokusu (Shark Bait)

2. Kan Kokusu (Shark Bait)

Özet: Bir grup arkadaş, keyifli bir hafta sonu geçirmek için sınırları biraz zorlar. Birkaç jet ski çalıp denize doğru yarış yapan gençler, kontrolü kaybedip birbirlerine çarparlar. Üstelik aralarından biri ağır yaralıdır. Üstelik akıntıya kapılıp açılmaya devam ederler. Denizin karanlığında yaşayan korkutucu bir köpek balığı ise onların kokusunu çoktan almıştır.

Oyuncular: Holly Earl, Jack Trueman, Catherine Hannay

Yönetmen: James Nunn

3. Çirkin Şansı

3. Çirkin Şansı
  • IMDb puanı henüz belirsiz. 

Özet: Çingene mahallesinde büyüyen ve geçimini kazanmak için çiçek satan Pembe, bir gün ansızın bir kazan sonucu ölür. Dünyaca ünlü Berke'yle tanışmak gibi büyük hayalleri de onunla birlikte toprağa girer. Fakat Pembe yanlışlıkla öldürüldüğünden arafta kalır ve dünyaya tekrar gönderileceği müjdelenir. Ödül olarak da istediği hayatı yaşamı şansı sunulur. Gözlerini açtığında kendisini Berke'nin sevgilisi olarak bulan Pembe'yi hiç umulmadık olaylar beklemektedir.

Oyuncular: Eylül Öztürk, Soydan Soydaş, Halil İbrahim Göker

Yönetmen: Bilal Kalyoncu

4. Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (Thor: Love and Thunder)

4. Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (Thor: Love and Thunder)

Özet: Maceralı hayatı bir kenara bırakıp bu defa huzur bulmak için yollara düşen Thor'un bu kafa tatili çok sürmez. Çünkü galaktik bir katil olan Gorr the God Butcher, tanrıları yok etmek için ortaya çıkar. Thor, bu acımasız katilin önüne geçebilmek için Kral Valkyrie, Korg ve eski kız arkadaşı Jane Foster'dan da yardım isteyecektir.

Oyuncular: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale

Yönetmen: Taika Waititi

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Teşekkürler.

episodesfromear

Eylül öztürk artık film yapmamalı, en yan oyuncu olarak bile hiçbir projeye katılmamalı. Vine dan sonra kağıttan gemisini yürütmeye çalışan yeteneks1z bir an... Devamını Gör