Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: 'Çağrı'dan 'Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları'na 9 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: 'Çağrı'dan 'Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları'na 9 Film Vizyonda

claude cahun
15.04.2022 - 11:22

'Sinemalarda bu hafta hangi filmler vizyona girecek?', 'Vizyonda hangi filmler var?' sorularına yanıt arayan sinemaseverler için haftanın sinema filmlerini derledik. Her Cuma yeni filmlerin vizyona girdiği sinema salonları 15 Nisan haftası 5'i yerli, 4'ü yabancı olmak üzere toplamda 9 yeni filmi konuk edecek. Vizyondaki filmler listesinde bu hafta Türkiye'de ilk kez vizyona girdiği tarihten 45 yıl sonra yenilenmiş 4K dijital restorasyonlu versiyonuyla tekrar gösterime giren 'Çağrı'dan J.K. Rowling'in kaleme aldığı 'Fantastik Canavarlar' serisinin üçüncü filmi 'Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları'na sinema filmleri yer alıyor. Hazırsanız detaylara geçelim;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 7 - Yedi

1. 7 - Yedi
  • IMDb puanı henüz belirsiz

Özet: Kendisine yapılanlardan intikam almak için canlı bomba olan bir adamdan yaşadığı zorluklar yetmezmiş gibi karşılıksız bir aşka düşen genç bir kadına, kayıp bir kitabın peşine düşen bir başka İngiliz kadından, oğullarının pisliğini temizlemeye çalışan bir anne-babaya, eski sevgilisine zorbalık eden bir gençten yıllarca cezaevinde kaldıktan sonra özgürlüğüne kavuşan bir kadına birbirinden farklı dertleri olan yedi farklı karakterin iç içe geçmiş hikâyesi filmin konusunu oluşturuyor.

Oyuncular: Reha Özcan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hakan Bilgin

Yönetmen: Buğra Kekik

2. Çıngırak

2. Çıngırak
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Özge, hekim olan eşi Hakan'la birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Ailenin tek eksiği bir bebektir. Hakan, Özge'nin çocuk arzusuna ve baskına daha fazla katlanamaz ve yasa dışı yollarla bir bebek evlat edinmeyi kabul eder. Ancak bebek eve gelir gelmez tuhaf olaylar yaşanmaya başlar.

Oyuncular: Beren Demirkaya, Tarkan Yılmaz, Atilla Özdal

Yönetmen: Ralph Waldo

3. Zalo

3. Zalo
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: İnsanları canından bezdiren Zalo Ağa, evlenmek istese de bunun için başlık parası bulması gerekir. Bunu sırada ağanın adamları bir posta arabasını soymaya kalkışırlar. Ancak soydukları kişi Malatya Valisi'idr. Bu garip olay Zalo Ağa'yı yıllardır görmediği ikiziyle yüz yüze getirir.

Oyuncular: Sermiyan Midyat, Kıvanç Baran Arslan, Ersel Şibil

Yönetmen: Necati Aslan

4. Azaim: Cin Mezarlığı

4. Azaim: Cin Mezarlığı
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Bir grup köy sakini, ellerine geçen tehlikeli bir kitap aracılığıyla başka alemden varlıklarla iletişime geçerler. Bu işlemler sırasında zenginliğe kavuşan köylüler, varlıkların kendilerine musallat olacağı ihtimalini ortadan kaldırmak için tehlikeli bir şeye girişiler. Ancak işler hiç de bekledikleri gibi gitmez.

Oyuncular: Lale Uçak, İbrahim Şentürk, Zeynep Sude Tekin

Yönetmen: Erdal Şimşek

5. Troll: Kuyruklu Macera (Troll: The Tale of a Tail)

5. Troll: Kuyruklu Macera (Troll: The Tale of a Tail)

Özet: Kötü niyetli bir düşman, kral Grom'u kaçırıp kuyruğunu da çalmıştır. Kralın oğlu prens Trim, arkadaşlarıyla birlikte babasının kuyruğunu alıp hayatını kurtarmak için tehlikelerle dolu bir maceraya çıkar.

Oyuncular: Adam Nethercott, Angela Galuppo, Elana Dunkelman

Yönetmenler: Kevin Munroe, Kristian Kamp

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lanetli Tapınak

6. Lanetli Tapınak
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Mısır tanrısı iletişim kurmayı başaran Lily adlı genç kadın, kendisini sıra dışı olayların içinde bulur. İsis'in muhafızları tarafından tapınağa götürülen genç kadın korkarak geri dönmek ister. Ancak İsis çoktan yeni bedenine kavuşmuştur.

Oyuncular: Behice Maurer, İlhami Adsal, Nihat Demirel

Yönetmen: Metin Kuru

7. Stardust

7. Stardust

Özet: Stardust, sıra dışı tarzıyla müzik tarihine adını altın harflerle yazdıran David Bowie'nin hayatını anlatıyor.

Oyuncular: Johnny Flynn, Jena Malone, Marc Maron

Yönetmen: Gabriel Range

8. Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore)

8. Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore)

Özet: Profesör Albus Dumbledore, büyücülük dünyasının kontrolünü ele geçirip Muggle'ların sonunu getirmeye çalışan kötü kalpli büyücü Gellert Grindelwald'u durdurmaya çalışsa da başarısız olur. Bunun üzerinde bir Büyüzoolojist olan Newt Scamander komutasında büyücüler, cadılar ve cesur bir Muggle fırıncının da yer aldığı bir ekip kurar. Ancak Grindewald'ın muritleri gün geçtikçe artar ve tehlike her gün yükselir. Peki Dumbledore daha ne kadar kenarda bekleyecektir?

Oyuncular: Eddie Redmayne, Jude Law, Mads Mikkelsen

Yönetmen: David Yates

9. Çağrı (The Message)

9. Çağrı (The Message)

Özet: Cebrail'in Hz. Muhammed'i ziyaretiyle başlayıp İslam'ın doğuşuna uzanan bir dönemi anlatan Çağrı, Türkiye'de gösterime girdiğinden 45 yıl sonra, 4K dijital restorasyonlu versiyonuyla yeninden seyirciyle buluşuyor.

Oyuncular: Anthony Quinn, Irène Papas, Michael Ansara

Yönetmen: Moustapha Akkad

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1.Harald

Ramazan ayı itemleri : çağrı filmi , nihat hatipoğlu, mesih mezarcı, pide, dilenci davulcu...