Görüş Bildir
Haberler
Sıla Şentürk'ün Katil Zanlısı İçin 'Akıl Sağlığı Tam' Raporu

Sıla Şentürk'ün Katil Zanlısı İçin 'Akıl Sağlığı Tam' Raporu

Giresun’da, eski nişanlısı Sıla Şentürk’ü öldüren Hüseyin Can Gökçek, akıl sağlığı tespiti için cezaevinden Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Gökçek hakkında akıl sağlığı yerinde' raporu düzenlendi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, 16 Şubat’ta Erikliman köyünde meydana geldi. Otelcilik ve turizm meslek lisesinde staj eğitimi için kurulan ortak 'WhatsApp' grubunda geçen yıl tanışan, Ankara'da yaşayan ve şirkette çalışan Hüseyin Can Gökçek ile Sıla Şentürk, bir süre nişanlı kaldı. Aile fertlerinin olmadığı sırada genç kızın bulunduğu eve gelen Gökçek, olay günü kapı zilini çaldı. 

Sıla, kapıyı açtığında Gökçek ile karşılaştı. İkili arasında nişan atma meselesi ve ailenin tehdit iddiasıyla suç duyurusunda bulunmasından dolayı tartışma çıktı. Gökçek, Sıla'dan şikayetini geri çekmesini istedi. Sıla da 'Şikayetimden vazgeçmeyeceğim' deyince Gökçek, yöneldiği mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla genç kızı boğazını keserek öldürdü.

Olay yerinden kaçan Gökçe, Ordu-Giresun Havalimanı'nda yakalandı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

"Akıl sağlığı yerinde"

"Akıl sağlığı yerinde"

Espiye Kapalı Cezaevi’ne konulan Hüseyin Can Gökçek, soruşturma kapsamında akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Geniş güvenlik önlemleriyle jandarma ekiplerince hastaneye beyaz tulum giydirilerek getirilen Gökçek, doktor muayenelerinin ardından yeniden Giresun’a cezaevine gönderildi.

Gökçek için yapılan muayene sonrası 'akıl sağlığı yerinde' raporu düzenlendi. Raporun, soruşturmayı yürüten Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderileceği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Koç

5 yıla çıkar zaten. ne gerek rapora falan

engn

Bunlar kolay yoldan tahliye olmamalı. Hadi oldu diyelim at mühürler gibi alnına demirle “it” diye yakılmalı. Sgklı iş sahibi devlet memuru vs olmamalı. Son n... Devamını Gör

kelebek_

%50 engelli raporu veren kişi yada kişileri de sorgulamak lazım aslında