Görüş Bildir
Haberler
Sherlock Holmes Crimes & Punishments

Sherlock Holmes Crimes & Punishments

okurtv.com
24.07.2014 - 14:14 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 15:28

Sherlock Holmes Crimes & Punishments

Belki de şuanda kitapçılarda polisiye romanları diye ayrılmış bir bölüm bulabiliyorsak ve polisiye romanları bu kadar büyük bir ilgiye sahipse bunda hiç şüphesiz Sherlock Holmes ’ün değeri büyüktür. Arthur Cannon Doyle tarafından hazırlanan Sherlock Holmes isimli kitap serisi günümüzde birçok yapım ile karşımıza çıkıyor.

Yakın zaman içerisinde günümüz uyarlaması dizisi yapılan ve filmleri çekilen Sherlock Holmes oyununu da bundan uzun bir ara önce oynama imkanı elde etmiştik. Tabii, bir suç oyunu olmasına rağmen Sherlock Holmes oyununu oynamak ve tamamen bitirmek gerçekten iyi bir dedektiflik becerisi ve en azından bir o kadar da gözlem yeteneği gerektiriyor.

Sherlock Holmes’ün ilk oyunu birçok Sherlock Holmes hayranı tarafından beğeni ile karşılanmıştı. Şimdi de ikinci bir Sherlock Holmes oyunu yani Sherlock Holmes Crimes & Punishments çıkış yapıyor.

Bir çok klasik edebi eseri oyun şekline getiren firma olarak da bilinen Frogwares daha önceden çok ünlü bir yapım olma şerefine nail olan 80 Günde Devri Alem oyunu yapmıştı. Diğer bir yapımı olan Testament of Sherlock Holmes da ikinci oyunun aslında ateşleyicisi olmuştu.

İkinci oyunun çok daha büyük bir bekleyici kitlesi var ve açıkçası konu Sherlock Holmes olduğu için herkes oyunun bir zeka patlaması niteliğinde olmasını bekliyor. Şuana kadar ne zaman çıkacağı bilinmeyen oyunun artık çıkacağı büyük bir gerçek. PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında çıkacak oyunda bu sefer senaryoyu bizim oyunu nasıl oynadığımız belirleyecek. Bu harika dedektifin macerasına katılmak isteyenlerin biraz daha dişini sıkmaları gerekecek.

Kaynak: http://okurtv.com/sherlock-holmes-cri...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın