Görüş Bildir
Haberler
Seviyor - Sevmiyor İkilemine Son! Bir Erkeğin Sizden Hoşlandığını Açıkça Gösteren 10 İşaret

Seviyor - Sevmiyor İkilemine Son! Bir Erkeğin Sizden Hoşlandığını Açıkça Gösteren 10 İşaret

Effy
28.07.2022 - 07:54

Malum flört dünyasında karşı tarafın ilgisini yorumlamak çok zor olabiliyor... İşinizi kolaylaştırmak adına sizden hoşlanan bir erkeği gözünden tanımak için dikkat etmeniz gereken işaretleri listeledik! Buyurun içeriğimize. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sizi dinler.

1. Sizi dinler.

Size ilgi duyan birisi, söylediğiniz her cümleye dikkatini verir.

Erkekler hoşlandıkları birini dinlerken başını o kişiye doğru eğer. Anlattığınız her şeyi ilgiyle dinler ve yerinde cevaplar verir. Eğer bir erkek siz konuşurken sürekli sizi bölüp duruyorsa, büyük ihtimalle sizi dinlemiyordur. Ancak sizi dinleyen bir erkek, sizi bölmeden kendisine söz hakkının doğduğu yerlerde düşüncelerini paylaşır. Sizden hoşlanan bir erkek, söylediğiniz her şeyi duymak ister çünkü sizi daha iyi tanımayı ister!

2. Beden dili.

2. Beden dili.

Birinin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını beden diline bakarak da anlamak mümkün. 

Eğer bir erkek sizden hoşlanıyorsa, karşısında siz varken genellikle yüzüne dokunur: Yanaklarına, çenesine, kulaklarına, dudağına... Kulağa tuhaf gelebilir ancak bu gerginlik ve heyecanla ortaya çıkan bir şeydir. Siz buluştuğunuzda ne kadar sık lavaboya gidip aynada kendinizi kontrol ediyorsanız, o da iyi görünmek için şekilden şekle giriyor olabilir!

3. Kızarır!

3. Kızarır!

Erkekler de tıpkı kadınlar gibi hoşlandıkları kişinin çevresindeyken utanıp kızarır!

Hiç çevrenizde eli ayağına dolaşan, hep gergin olan biri oldu mu? Onunla konuştuğunuzda yüzü adeta bir domates gibi oldu mu? O zaman büyük ihtimalle sizden hoşlanıyor! Eğer yalnızca siz çevresindeyken bu tepkiyi veriyorsa, bunu hoşlandığına dair açık bir işaret olarak görebilirsiniz... Eğer hisleriniz karşılıklı ise konuşmayı dahi deneyebilirsiniz. 🙈

4. Size yazar.

4. Size yazar.

Sizden hoşlanıp hoşlanmadığını mı anlamaya çalışıyorsunuz? İkinizin sohbetine bir girin. Size ne sıklıkla mesaj atıyor?

Sabah uyandığında, gün içerisinde ve sonunda size yazıyorsa tüm gün aklındasınız demektir! Ancak sadece gün içerisinde aklına geldikçe yazıyorsa veya siz mesaj attıkça cevap veriyorsa, o zaman hislerinin pek de yoğun olmadığını söylemek yanlış olmaz. Size ayırdığı vakit, size verdiği önemi ortaya koyar. Ayrıca ilk mesajı atan oysa ve size sevimli lakaplar ile sesleniyorsa, o zaman bu iş olmuş demektir!

5. Duruşu.

5. Duruşu.

Sizinle buluştuğunda postürüne bir dikkat edin.

Bir erkek sizden hoşlandığında, sizin de ondan hoşlanmanız için çaba sarf eder. Bu yüzden sizin çevrenizdeyken kambur ve küçük durmak yerine, dik ve uzun görünmek ister. Bazen erkekler bunu çevrelerinde başka insanlar varken istemsiz olarak da yapabiliyor; bu egosunun da bir işareti olabilir. Bu yüzden vücut dilini okurken dikkatli olun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sizin hakkınızdaki küçük detayları hatırlar.

6. Sizin hakkınızdaki küçük detayları hatırlar.

Sizi seven bir erkeğin sizi dinleyeceğini söylemiştik: Ancak sadece dinlemekle kalmıyor, aynı zamanda hatırlıyor da!

Eğer bir erkek sizden hoşlanıyorsa, sizin ona kendiniz hakkında anlattığınız küçük şeyleri dahi unutmaz, aklının bir köşesine yazar. En sevdiğiniz dondurma aroması ya da kahveyi nasıl içip içmediğiniz gibi... Ona papatyaları sevdiğinizi söylediğinizde, sonraki buluşmaya papatyalar ile gelmesini ilan-ı aşk olarak bile görebilirsiniz! Ancak size ilgi duymayan birisi, bunların hiçbirini hatırlamaya tenezzül etmez... Siz anlatırken bir kulağından girer, öbüründen çıkar.

7. Sosyal medya etkileşimi.

7. Sosyal medya etkileşimi.

Sizle beraberken her şey çok güzel olabilir; peki sosyal medyada nasıl? 

İnsanların sürekli olarak sosyal medyada birbirini paylaştığı ve birbirine eğlenceli gönderileri yolladığı bir dönemde yaşıyoruz. Size internette hoşunuza gideceğini düşündüğü gönderileri yolluyorsa, bu onun aklına geldiğiniz anlamına gelir! Aynı şekilde gönderilerinizi beğenip, yorum yapıyorsa sizi ilgi duyarak takip ediyor demektir! Hikayeyi açıp izlemesi ve öylece bırakması maalesef bir anlam ifade etmiyor. 🙄

8. Diğer insanların yanında size davranma şekli.

8. Diğer insanların yanında size davranma şekli.

Yalnızken size karşı yakın ve kibar olduğu kadar, diğer insanların yanında öyle mi?

Sizden hoşlanan biri, size yalnızken gösterdiği ilgiyi diğer insanların yanında da gösterir. Çünkü size ilgi duyduğunu açıkça göstermekten çekinmez. Fakat, sizinle yalnızken yakın davranıp, başka insanların yanında mesafeliyse bu sakladığı bir şeylere işaret eder. Belki de insanlara 'yalnız' olduğunu göstermeye çalışıyordur... Ona yardımcı olarak hemen yalnız bırakmakta fayda olabilir.

9. Gülüşü.

9. Gülüşü.

Sizle beraberken yüzünde hep samimi bir gülümseme varsa, bu yanınızda olmanın verdiği mutluluk ve keyfi gösterir!

Onun gülüşünün samimi olup olmadığına karar vermek sizlere kalmış: Sonuçta onu en iyi tanıyan kişi sizsiniz! Fakat her şakanızla onu güldürüp, mutlu etmeyi başarıyorsanız bu sizden hoşlandığının bariz bir belirtisi olabilir.

10. İlgisi sizdedir.

10. İlgisi sizdedir.

Bir erkekle buluşmaya gittiğinizde hiç tüm gün telefonda takılıp, size ilgi göstermediği oldu mu? Peki eğer karşınızdaki kişiye ilgi göstermeyecekseniz buluşmanın manası nedir?

Buluştuğunuzda tüm ilgisi sizdeyse ve hiçbir gelen mesaj ya da çağrı bunu bölemiyorsa iyi bir haberimiz var! Fakat telefonuna gelen bildirimleri konusunda aşırı şüpheli davranıyorsa, dikkatli olmanız gerekebilir... Ancak tüm samimiyetiyle ilgisini size veriyorsa, bu sadece vaktini sizinle geçirmek istediği içindir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
3
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın