Görüş Bildir
Haberler
Bütün Kızlar Toplansın! Flörtünüzün İlgisini Çekmeye ve İpleri Elinize Almanıza Yarayacak Psikolojik Taktikler

Bütün Kızlar Toplansın! Flörtünüzün İlgisini Çekmeye ve İpleri Elinize Almanıza Yarayacak Psikolojik Taktikler

Effy
03.07.2022 - 10:26

Flörtler oldukça komplike olabiliyor, neyse ki ilişkide partnerinizin ilgisini çekmenize ve tüm kontrolü elinize almanıza yarayacak psikolojik taktikler var! Buyurun içeriğe. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zoru oynayın.

1. Zoru oynayın.

Karşınızdaki kişiden çok hoşlandığınız ve sürekli onun ilgisini istediğiniz için bu size imkansız gibi gelebilir, ancak bir denediğinizde ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz!

Genelde erkeklerin kovalamaya eğilimli olması gibi, kadınlar da kovalanmayı arzulamaya eğilimlidir. Ara sıra işleri karşı taraf için zor kılmak ilk günkü heyecanı korumanıza da yardımcı olabilir!

2. Acele etmeyin.

2. Acele etmeyin.

Bu süreçte yapılabilecek en yanlış şey her şeyi acele ettirmek olur. 

Bu maddeleri okurken 'Bunu zaten biliyorum' diye düşünüyor olabilirsiniz, ancak gerçekten öyle mi? 🤨 Kendinizi bir anda gelecek randevuları planlamaya, ona karşı olan ilginizi tüm çıplaklığıyla göstermeye ve sürekli uzun uzun ne yaptığını sormaya başlarken bulabilirsiniz. Bu da karşı tarafın bunalıp, geri adım atmasına sebep olabilir. Bu yüzden ne zaman onu sorulara boğacak gibi olursanız derin bir nefes alıp, rahatlayın ve akışına bırakın!

3. Sosyal medyayı etkili kullanın!

3. Sosyal medyayı etkili kullanın!

Her zaman siz uzaktayken sizin özleminizi çekecek değil... O yüzden o anlarda flörtünüz ile beraber olamasanız da, sizi düşünmesini istemeniz doğal.

Peki bunu nasıl başarabilirsiniz? Tabi ki sosyal medya aracılığıyla! Kendinize ayırdığınız vakitlerde, arkadaşlarınızla geçirdiğiniz zamanlarda onun da bakıp sizleri düşünüp, özleyebileceği paylaşımlar yapmayı ihmal etmeyin.

4. Kendinizi geliştirin.

4. Kendinizi geliştirin.

Bu tüm taktikler arasındaki en kolay ve iyisi olabilir!

Sizin kendinizin daha da iyi bir versiyonu olmanızı sağlayacak, sizlere iyi gelecek aktiviteleri yapın: Okuyun, yazın, çizin ve kendinize önem verin. Erkekler, kendilerine güvenen ve bilgi bakımından birikimi olan kadınlardan hoşlanır. Ama unutmayın, bunu birisi için değil, en önemlisi kendiniz için yapıyor olmanız!

5. Her şeyinizle parıldayın!

5. Her şeyinizle parıldayın!

İç güzelliğin önemi bir tartışma konusu bile değil. Fakat dış güzellik? 

Kendinize iyi baktığınızdan emin olun: Bu diğer insanları memnun etmekten ziyade sizlere kendinizi iyi ve özgüvenli hissetmenizi sağlayacak! Ayrıca parıldamanızla karşı tarafı etkilemek de kolaylaşacak! ✨

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birbirinize alan tanıyın.

6. Birbirinize alan tanıyın.

Nasıl ki flörtünüz tarafından baskılandığınızı hissetmek istemezseniz, aynısını karşı tarafa yapmayın.

Birbirinize alan ve zaman tanımak, kendinizi geliştirmenize ve hislerinizi değerlendirmenize olanak tanır. Aynı zamanda bu aranızdaki çekim ve arzuyu da arttırmaya yardımcı olur. Ailesi ve arkadaşları ile zaman geçirmesini destekleyin, ve aynısını karşı taraftan da bekleyin.

7. Ona değerli hissettirin.

7. Ona değerli hissettirin.

Karşı taraf için önemli biri olmak istiyorsanız, o kişinin de sizin için önemli olması gerektiğini unutmayın.

Sizi düşündüğünde aklına kendisine değer ve önem veren birisi gelsin: Kavgacı veya oyunbozan birini düşünmesin. Ona bazen küçük sürprizler yapabilir veya kendisi hakkındaki küçük detaylara dikkat ederek onu dinlediğinizi gösterebilirsiniz. Böylece sizi düşündüğünde aklında hep mutluluk ve neşe canlanır!

8. Fiziksel bir ilişkiden önce duygusal bir ilişki kurun.

8. Fiziksel bir ilişkiden önce duygusal bir ilişki kurun.

İnsanlar bazen duygusal bir bağ oluşturmadan sonraki aşamaya çabucak geçebiliyor. Fakat önce duygusal bir ilişki kurmak aranızdaki samimiyeti besleyeceği gibi, birbirinize karşı daha rahat ve dürüst hissetmenizi de sağlayacaktır.

Fiziksel ilişki herhangi biri ile kurulabilir, ancak duygusal ilişki oldukça nadir ve kurulması da zordur.

9. Gizemli olun.

9. Gizemli olun.

Bu taktik uzun süreli ilişki içinde olanlar için de geçerli! Bir erkeğin merakını arttırmak için kartlarınızı gizli oynayın.

Karşı tarafa karşı dürüst olun, fakat bir mahremiyetiniz de olsun. Kendiniz hakkındaki bilgileri karşı tarafla paylaşabilirsiniz, ama detayları size kalsın. Bu sayede, hem size olan ilgisi artacak hem de sizi tanımak için daha çok efor gösterecektir.

10. Bir şey alın & bir şey unutun.

10. Bir şey alın & bir şey unutun.

Onun evinde vakit geçirmenizin ardından geride bir eşyanızı unutun. Bu fularınız veya rujunuz olabilir. Eğer gün içerisinde küpelerinizi övdüyse, geride onları bırakabilirsiniz. Bu, eşyayı fark ettiğinde sizi özlemesine sebep olacaktır.

Geride bir şey bırakmanızın ardından, siz de size onu hatırlatacak bir eşyasını alın (elbette iznini alarak). Zaten kendisi buna gönüllü olacaktır ve tişörtünün ya da başka bir eşyasını size seve seve verecektir!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aleda

Bu krizde tişörtünü vereceğini sanmıyorum bir tişört kaç lira haberiniz var mıı??

01011o011

Taktik, maktik yok. Ne düşünüyorsanız onu yapın. Zoru oynamakmış, gizemli olmakmış falan bunları geçin. O kişiyi yanınızda tutacak tek şey, sevgidir. Seviyor... Devamını Gör