Görüş Bildir
Haberler
Kurduğunuz Her Romantik ve Uzun Soluklu İlişkiyi Bir Üst Seviyeye Taşıyacak Tüyolar

Kurduğunuz Her Romantik ve Uzun Soluklu İlişkiyi Bir Üst Seviyeye Taşıyacak Tüyolar

Effy
19.06.2022 - 07:19

İki insanın birbirinden hoşlanmasına ve birbirlerine aşık olmasına sebep olan şey nedir? Bunun hakkında bilim insanları tarafından ortaya atılan birçok teori mevcut. Fakat hepimiz şu konuda hemfikiriz ki dış görünüş bir yere kadar önemli: İç güzelliğin olmadığı yerde hiçbir ilişki uzun sürmez. Helen J. Russell'ın da dediği gibi: 'Dış güzellik kafayı çevirir, ancak iç güzellik kalbi çevirir.'

İlişkilerinize en üst çıtaları bile aştıracak olan etkili tavsiyeleri paylaştık. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Detaylara önem verin.

7. Detaylara önem verin.

Detaylara önem vermek, vücut diline ya da yaptığınız muhabbetlere dikkat etmekten geçer.

Eğer birini etkilemek istiyorsanız, gelecek konuşmalarınızda geçmiş konuşmalarda karşı tarafın bahsettiği konulara değinmeyi bir deneyin. Bu partnerinizi ne kadar harika ve dikkatli bir dinleyici olduğunuz konusunda epey etkileyecektir. Özellikle bunu sadece lafla değil, hareketlerinizle kanıtlıyorsunuz.

Birini etkilemek yalnızca ondaki küçük detaylara dikkat etmekten geçmez; kendinizdeki güzel koku, düzgün kıyafetler ve darmadağın olmayan bir saç gibi küçük detaylara da dikkat etmelisiniz.

6. Kırmızı giyinmek çekiciliğinizi arttırır.

Kırmızı giyinmenin çekiciliğinizi arttırdığı bilimsel olarak kanıtlandı. Çünkü kırmızı rengi heyecan ve enerji ile bağdaştırılır: İnsanlara çekici gelen iki şey!

Eğer ilk buluşmanızda karşı tarafı etkilemek istiyorsanız kırmızı giyinmeyi deneyin. Bunun kesinlikle bir fark yarattığını göreceksiniz. Kırmızı giyinmeseniz bile kırmızı bir ruj sürmek de aynı etkiyi yaratmanıza yardımcı olur.

5. Ulaşılmazı oynamak uzun süreli ilişkiler için etkilidir.

5. Ulaşılmazı oynamak uzun süreli ilişkiler için etkilidir.

Kulağa mantıksız gelebilir, ancak ulaşılmazı oynamak uzun süreli ilişkilere çok iyi gelebilir. Çünkü bu durum bir tür gizem ve entrika yaratıyor. Böylece uzun yıllar boyunca heyecan ilk günkü gibi kalıyor.

Uzun süreli ilişkinizdeki partnerinizi etkilemek istiyorsanız 'elde edilmesi zoru' oynayın. Ancak bu aramalarına veya mesajlarına dönmeyin demek değil! Sadece daha eğlenceli bir şekilde karşı tarafın ilginizi çekmesini zorlaştırın.

4. Karşı kutuplar birbirini her zaman çekmez.

4. Karşı kutuplar birbirini her zaman çekmez.

Yapılan araştırmalara göre, insanlar birbirlerine benzeyen ve ortak zevklerinin bulunduğu insanlardan daha çok hoşlanıyor.

Bu sebeple ortak bir noktanız olduğundan emin olmalısınız. Bu inanç ve değerleriniz ya da yaşam tarzınız olabilir. Bu ortak noktayı paylaşmak aranızdaki samimiyeti besler.

3. İltifatlar düşündüğünüz kadar etkili değil.

3. İltifatlar düşündüğünüz kadar etkili değil.

Herkes en az bir tane tavlama sözü biliyordur: 'Çok yorulmuş olmalısın. Bütün gün beynimin içinde koşturup durdun...' gibi. 😂

Ancak çalışmalar gösteriyor ki karşı tarafı gördüğünüzde onu etkileyen şey söylediğiniz iltifatlar veya tavlama sözleri değil, basit bir selam ile muhabbeti başlatma girişiminiz. 

Bir daha ki sefere birini etkilemek istediğinizde sadece gidin ve bir muhabbet başlatın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Yarattığınız ilk izlenimde genetiklerinizin de bir etkisi var.

2. Yarattığınız ilk izlenimde genetiklerinizin de bir etkisi var.

Her insanın kendine ait bir güzellik anlayışı var ve bu genelde kültürleri tarafından etkilenir. 

Mesela Batı kültürlerinde simetrik yüz bir güzellik imgesidir. Yani simetrik yüze sahip insanlar çekici olarak kabul edilir.

Afrika kültürlerinde ise verimlilik ile bağdaştırıldıkları için öne çıkan kadınlar çekici kabul edilir. Bu yüzden, harika bir ilk izlenim yaratmadan önce belki de kültürel geçmişini de göz önünde bulundurmalısınız.

1. Dış görünüş her şey değildir.

1. Dış görünüş her şey değildir.

Dış görünüşün insanları etkilemekte oldukça başarılı olduğunu biliyoruz, fakat yeterli değil.

Varsayalım ki bir mekanda oldukça iyi giyinmiş, yakışıklı ve saçları harika bir erkek görüyorsunuz. Ancak bir de bakıyorsunuz ki garsonlara ve çevresindeki her insana karşı aşırı kaba. Bu hareketleri kendisinin dış görünüşünü adeta sıfırlıyor ve geriye hiç de çekici olmayan bir insan bırakıyor. 

Bu yüzden karakterinizi iyi bir şekilde inşa ettiğinizden emin olun. Sizi her zaman öne çıkaracak ve istediğinizi kazandıracak şey bu olacak.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın