Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinin Burcunu Seç, Seni Kaç Kez Aldattığını Söyleyelim!

Sevgilinin Burcunu Seç, Seni Kaç Kez Aldattığını Söyleyelim!

Karakterimizi oluşturmamızda en büyük etkenlerden biri de burçlardır. İyi veya kötü bütün özelliklerimizi biraz olsun etkileyen burçlara göre sevgilin seni kaç kez aldattı?

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilinin burcunu seç bakalım!

Sevgilin seni 1 kez aldatmış!

Evet, sevgilin Koç burcu seni 1 kez aldatmış. Sadık burçlar arasında sayabileceğimiz Koç burcu bir hata yapmış olabilir. Tabii detayları biz pek bilemeyeceğiz ama seni bir kere de olsa aldattığını biliyoruz. Belki aldatmaya yeltendi belki flörtleşti sonuçta aldatma aldatmadır. Bundan sonra sevgilinden ayrılır mısın yoksa bir şekilde işleri yoluna koymaya mı çalışırsın ona da sen karar ver. Bu sonucu sevgiline de göndermeyi unutma da gerçekler ortaya çıksın!

Sevgilin seni hiç aldatmamış.

Şanslı burçlardan biri de sensin. Sevgilin seni hiç aldatmamış çünkü sevgilin sana çok aşık. Boğa burcu aldatmaya meyilli bir burç değildir ama libidosu yüksek bir burçtur. Eğer ilişkinizde bütün enerjiler uyuşuyorsa Boğa burcu asla aldatma yolunu seçmez. Ama bir şeylerin eksik olduğunu fark eder veya artık eskisi gibi mutlu olmadığını anlarsa bu ilişkiyi bitirmeye çalışır. Aldatmak yine tercihi değildir. Sen de sevgilin de güzel bir beraberliğe doğru ilerliyorsunuz. Sevgilin seni hiç aldatmadığını öğrenince için rahat etmiştir umarım.

Sevgilin seni tam 2 kez aldatmış.

Her konuda güvenilmez burçlardan biri olan İkizler burcu, sadakatsizlik konusunda da kendini gösterdi. Aldatmaya meyilli bir burç olduğunu hepimiz biliyorduk zaten. İkizler burcu aslında aldatmamak için fazla çaba gösterir. Yani 'sıkıldım gideyim sevgilimi aldatayım' değil de 'artık bir şeyler olmuyor ama sevgilimden de vazgeçemiyorum ne yapacağım' aldatması yaşamış olabilir. Yani bir yerde tanıştığı birinden fazla elektrik alabilir ya da flörtleşebilir. Bu flörtleşme karşı tarafın tepkisine bağlı olarak devam eder. Yani senin sevgilin senden ayrılmayı düşünürken aldatarak daha da her şeyi mahvetmiştir.

Sevgilin seni hiç aldatmamış!

Şanslı burçlardan biri de sendin. Yengeç burcu tek eşli bir burçtur ve bu fikri ne olursa olsun değişmez. Birine ait olmayı da birine katlanmayı da birini sonsuza kadar sevmeyi de en iyi onlar bilir. Birini aldatmak asla onlara göre değildir. İçinde bir şeylerin eksildiğini hissederse direkt o ilişkiyi bitirir. Yengeç erkekleri fazla flörtözken, Yengeç kadınları ise bir o kadar sadıktır eşine. Sevgilin seni hiç aldatmamış çünkü sevgilin sana deli gibi aşık.

Sevgilin seni 2 kere aldatmış!

Üzgünüz ama sevgilin seni 2 kere aldatmış. Aslan burçları biraz doyumsuz bir burçtur. Her şeyin en iyisine en güzeline layık olmak ister. Bu nedenle sevgilisinin de her zaman bakımlı, yanına yakışacak birinin olmasını isterler. Anlaşılması zor biri olması nedeniyle de çok sık tartışma yaşatır Aslan burcu. Flörtözlüğü de yüksek seviyelerde olduğunu bildiğimize göre Aslan burcunun aldatmaması için hiçbir sebep yoktur ortada. Çabuk sıkılan yapıları nedeniyle de Aslan burcu sevgilin seni 2 kere aldatmış bizden söylemesi.

Sevgilin seni hiç aldatmadı.

Başak burçlarının sadakatinden konuşalım biraz ya da aldatacak kadar bile vakitlerinin olmamasından, hayatlarında değişikliklerden pek hoşlanmayan Başak burcu fazla monotonluktan da hoşlanmaz. Yeni şeyler denemeyi sever ama sevdikleri ile sever. Yani yanında her zaman onu destekleyecek, güvenebileceği ve iyi kötü bütün anlarında yanında olabilecek birini ararlar. Senin sevgilin de seni bulmuş olacak ki seni hiç aldatmamış.

Sevgilin seni 4 kez aldattı.

Üzgünüz sevgilin seni tam 4 kez aldattı. Terazi burcu flörtleri ile tanınan bir burçtur. Şimdi sorsak yedekte 7 tane daha flörtü vardır. Kimseyi kırmak istemiyorlar ama flörtten de vazgeçemiyorlar. Aslında aşırı duygusal ve kırılgan olan Terazi burçları belki aldattığı kişiler için bile üzülüyor olabilirler. Ama ellerinden ne gelir ki içlerinde durmak bilmeyen bir flört etme duygusu vardır. Yani Terazi burçları pek ciddi ilişki insanı değildir. Seni 4 kere aldattığını bizden duymanı istemezdik ama gerçekler...

Sevgilin seni 3 kere aldatmış.

Sevgilin seni 3 kere aldatmış. Akrep burcu libidosu yüksek bir burçtur. İtiraf etmek gerekir ki bir ilişkide cinsellik yoksa o ilişkide Akrepler de yoktur. Gizem ve tehlike gibi duyguları fazla seven Akrep burcu gizli işler karıştırmayı da sever. Yani aldattığını asla anlayamazsın. Arkasında asla delil bırakmaz. Monoton yaşamdan hemen sıkılırlar ve karşındaki insanı düşünmeden hemen yeni arayışlara girerler. Akrep burcu ile ciddi bir ilişkiye girmek mi??? Duymamış olayım. Ya sürekli heyecanlı bir ilişkiyi benimseyeceksin ya da aldatılmayı kabul edeceksin. Akrep burçlarından uzak durmak için yeterince neden saydık mı?

Senin sevgilin seni 1 kere aldatmış.

Aldatmış mı aldatmaya meyillenmiş mi emin değiliz ama bir şeyler olmuş. Ya bir yerde fazla yakınlaşılmış ya telefon numaraları alınmış bir kaç kere görüşülmüş bunların hepsini yapmış olabilir. Çünkü Yay burçları flörtsüz, aşksız yapamazlar. Birine de her gün aşık kalamazlar. Bahar gelmese de onların gönül yayı gevşektir. Dış görünüşe inanılmaz önem verirler. Bu nedenle birine karşı bir şeyler hissetmeleri tamamen dış görünüşle doğru orantılıdır. Yay burçları bilerek aldatmaz ama içten içe bir başkasını isterler. Zaten aldatmalarının ertesi günü koşarak ayırmaya gelirler. Sevgilin seni bir kere aldatmış bir ara konuş istersen...

Sadakat denilince de Oğlak...

Sevgilin seni hiç aldatmamış. Oğlak burcunun birinin aldatmaya zaten vakti yok ama daha da önemlisi sadakat duygusu... Bütün bu şeyler Oğlak burcuna saçma gelir. Birine karşı hisleri bittiyse ayrılmayı seçer aldatmayı değil. Ama zaten kolay kolay da hisleri geçmez çünkü ailesine düşkündür yani nereye ait olduğunu, her gün kimi araması gerektiğini bilmek isterler. Oğlak burçlarından çok iyi bir eş olabilir. Şanslısın ki tercihlerini doğru kullanarak seni hiçbir zaman aldatmayacak birine denk gelmişsin.

Üzgünüz sevgilin seni bir kere aldatmış.

Sevgilin seni 1 kere aldatmış. Güvenilmez burçlar arasında yer alan Kova burcu seni tabii ki aldatmış. Çünkü neden aldatmasın. Onlar keyfine çok düşkündür. Nerede mutlularsa oraya giderler. Hatta gittiklerinde bunu kimseye bile söylemezler. Sen gittikten sonra fark edersin. Özgürlüğüne çok düşkün olduğu için açıklama gereği bile duymaz Kova burcu. Onu el üstünde tutan, mutlu eden kim varsa onun peşindedir. Kova burcu sevgilin seni bir kere aldatmış bunu ilk defa bizden duyman seni üzdü mü?

Sevgilin abartmış ve seni tam 3 kez aldatmış.

Üzülerek açıklıyoruz ki sevgilin seni 3 kez aldatmış. Nasıl olur ama Balık burcu... deme! Balık burcu hiç de göründüğü gibi bir burç değildir. Biraz duygusal, bol merhametli, aşırı tatlı Balık burcu ilişkilerde pek dikiş tutturabilen bir burç değildir. Birine karşı hisleri bittiyse kim olursa olsun onu artık tutamazsınız. Onun için hisler çok önemlidir. Aynı zamanda birinden ayrılmak da çok zordur. Bu nedenle aldatma potansiyeli çok yüksektir. İlişki boyunca belki en güzel günleri yaşarsınız ama ilişkinizin sonunun geldiğini görüyorsanız koşarak uzaklaşmalısınız. Yoksa aldatılmanız hiç de geç olmayacaktır. Sevgilinin seni 3 kere aldattığını öğrendiğine göre artık hesap sorma vaktidir...

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
33
16
14
11
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın