Görüş Bildir
Haberler
Sevgilini Aldatma Potansiyelini Söylüyoruz

Sevgilini Aldatma Potansiyelini Söylüyoruz

Aldatmak her ne kadar kötü bir davranış olsa da başına gelmeyen yoktur. İnsanlar içindeki, başkasına karşı hissettikleri o duyguyu bastıramayınca ve ilişkisini de bozmak istemeyince aldatma yoluna başvurabilir. Yani 'Sadakatsiz' dizisindeki Volkan karakteri gibi hem birini sevip hem de birine aşık olmanız pek mümkün olmasa da bunu bahane olarak ortaya sürecek insanlar maalesef hayatlarımızda varlar. Bakalım senin içinde yatan duygular neler diyor. Senin aldatma potansiyelini söylüyoruz. 

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Önce bize bir dizi seç bakalım.

4. Ne kadar zamandır birlikte olduğunuzu söyle bize.

5. Peki siz nasıl bir çiftsiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinin en sevmediğin özelliği ne?

7. Peki senin şimdiye kadar kaç sevgilin oldu?

8. Sevgilinin bir arkadaşının senden hoşlandığını öğrendin. Bu durumda ne yaparsın?

9. Peki sevgilin varken eski sevgilin seni ararsa telefonu açar mısın?

10. Son olarak gerçek aşkı bulduğuna inanıyor musun?

10. Son olarak gerçek aşkı bulduğuna inanıyor musun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aldatmak senin kitabında yok!

Aldatmak senin kitabında yok!

Birini aldatmak mı? Düşüncesi bile seni korkutuyor. Asla böyle şeyler yapmaz ve hem kendine hem de karşı tarafa olan saygını yitirmezsin. Bu senin en hassas noktalarından biri olabilir. Aldatmaktan korktuğun kadar aldatılmaktan da korkan birisin. Yani bir ilişkiye başlarken veya evliliği düşünürken aldatılma ihtimalin aklına gelince, hemen bu düşüncelerken kaçıyorsun. Sana göre birini sevmek ve sevilmek çok eşsiz ve değeri bilinmesi gereken duygular. Bunları öylesine bir eğlence için yok saymak, yapılabilecek en büyük kötülük. Bu nedenle daha olgun ve aklı başında insanlarla birlikte olmayı tercih ediyorsun. Ne istediğini bilmeyen bir gün burada, öbür gün arayıp sormayan insanlarla asla işin olamaz. Zaten kendine saygısı olan birinin aldatma gibi bir olguyu kabul etmesi ve bunu olağan kılması mümkün olamaz. Sana göre birine karşı hislerin bitmiş ve başkasına karşı heyecanlanıyorsan o ilişkiyi sonlandırmanın vakti gelmiş demektir. Sen duygularını baskın yaşayan ama genellikle mantığıyla hareket eden birisin.

Sevgiline hislerinden emin değilsen, aldatmak yerine ayrılmayı tercih edersin.

Sana göre aldatmak her ne kadar yanlış bir şey olsa da, sevgilin varken birine karşı bir şeyler hissetmekte aldatmaya girebilir. Buradan anlayacağın şey demek ki doğru kişiyle ve gerçekten istediğin kişiyle birlikte olmadığındır. Çünkü eğer gerçekten aşık olduğun, heyecanlandığın ve mutlu olduğun biriyle olsaydın diğer insanlara karşı bir şey hissetmen mümkün olmazdı. Bu yüzden sen birine karşı bir şey hissetmeye başladığın an ilişkini bitirebilecek birisin. Çünkü böyle bir şeye devam edemezsin. Kendi doğruları olan birisin. Sana göre aldatmak hangi şartlarda olursa olsun bir insana yapılabilecek en kötü şeydir. Bunun ne telafisi ne de pişmanlığı olabilir. Bütün duyguları öldüren ve tekrar deneme ihtimalinde bir sürü sorunla karşı karşıya kalabileceğiniz durumlar ortaya çıkar. Yani sen eğer artık birine karşı yoğun duygular hissetmiyorsan, ilişkiyi bitirmek için başka bir nedene ihtiyaç duymazsın. Olması gereken de budur.

Senin sevgilini aldatma potansiyelin çok yüksek.

Senin sevgilini aldatma ihtimalin oldukça yüksek. Kendine dikkat et. Bir orada bir burada gezmeyi seven. Çok çabuk insanlardan sıkılan ve soğuyan birisin. Yani sen asla uzun ilişki insanı değilsin. Bu nedenle de sevgilini aldatma ihtimalin var. Özgürlüğüne düşkün, hesap vermekten de sormaktan da hoşlanmıyorsun. Herkesin hayatı kendine ait olduğuna inandığın için verdikleri kararlarda kendi hayatlarını etkilemeli diye düşünüyorsun. Yani kimsenin seçimlerinin sonuçlarına sen katlanamazsın. Bu yüzden bir baskı veya problem gördüğün an hemen o ilişkiden uzaklaşıyorsun. Birinin sana karşı davranışını severken, diğerinin gülüşünden etkileniyorsun. Sana çapkın demek az kalabilir. Aldatmayı sen de kabul etmeyip, yapmayacağını düşünsen de biz senin aldatma potansiyelin olduğunu anladık.  Kararsızlığın sonucunda yalnız kalma da, biz şimdiden uyaralım.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
22
21
21
11
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?