Görüş Bildir
Haberler
Sevgiline Karşı Ne Kadar Anlayışlısın?

Sevgiline Karşı Ne Kadar Anlayışlısın?

Hayatındaki insana karşı ne kadar anlayışlısın? Hadi öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını seç!

3. Sevgilin giyimine karışıyor. Bu konuda ne yaparsın?

4. Sevgilin birlikte yaptığınız planı aniden iptal ederse tepkin nasıl olur?

5. Yaşadığınız tartışmalarda genelde haklı olan taraf kim?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Senin çıkardığın bir sorun nedeniyle sevgilin kalabalık bir ortamda sana bağırsa ne yaparsın?

7. Partnerinin yalanını yakalasan ne yaparsın?

8. Sevgilinin önceliği sen değil de bir başkasıysa ne yaparsın?

9. Özel bir günü unutsa.. Ne yaparsın?

10. Peki sen ne kadar kıskançsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen hiç anlayışlı değilsin!

Partnerine karşı sergilediğin anlayışsız tavırların gözlerden kaçmıyor. Bu durum, ilişkinin dengesini bozuyor ve karşılıklı mutluluğu zedeliyor. Unutma, aşk bir yansıma gibidir; nasıl davranırsan, karşındaki de sana aynı şekilde yanıt verecektir.Eğer bu ilişkide sonunda kalbin kırılan taraf olmak istemiyorsan, belki de biraz durup kendine çeki düzen verme zamanı gelmiştir. Anlayışlı olmak, empati yapmak ve karşındakinin duygularına değer vermek, ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için hayati önem taşır.Unutma, herkesin hataları olabilir ve bu hatalar, anlayışla karşılandığında ilişkiyi daha da güçlendirir. Bu yüzden, biraz daha anlayışlı olmayı dene ve ilişkinin keyfini çıkar.

Anlayışla uzaktan yakına alakan yok!

Sende  bir türlü anlayışlı bir yanını göremiyoruz. Hani derler ya, 'anlayış, sevginin yarısıdır' diye. Ama sen, bu durumu bir türlü kavrayamıyorsun, değil mi? 'Anlayışlı olmak mı, o da ne?' diye mırıldandığını duyar gibiyim. Ama dostum, işler böyle yürümüyor maalesef.Bir ilişkide, her iki tarafın da anlayışlı olması gerekiyor. Yani, evet, partnerin de anlayışlı olmalı ama bu, senin anlayışsız olabileceğin anlamına gelmiyor. İlişkilerde, 'ben merkezli' bir düşünce tarzı yerine 'biz merkezli' bir düşünce tarzı daha sağlıklı olacaktır.Biraz empati yap, karşı tarafın yerine kendini koy ve düşün. Hep partnerin mi alttan alacak, hep o mu anlayışlı olacak? Yoksa sen de biraz olsan, ilişkiniz daha mı iyi olurdu? İşte bu noktada, biraz daha anlayışlı olmanı öneriyoruz. Unutma, anlayışlı olmak, ilişkinin sağlıklı yürümesi için kilit bir faktördür.

Anlayışlısın!

Verdiğin yanıtlarla bizi adeta büyüledin. Aşk hayatında bir diplomat gibi davranıyorsun. Sevgilinle aranızda çıkan anlaşmazlıklarda, ne kadar sinirli olursan ol, onu incitmeden durumu sakinleştirme yeteneğin gerçekten takdire şayan. Adeta bir süper kahraman gibi, hemen alttan alıyor ve anlayışlı bir partner haline geliyorsun. Umarız, karşındaki kişi de seni hiç üzmez ve bu güzel uyumunuz daima devam eder. İlişkinizdeki bu hoşgörü ve anlayış, birçok kişiye örnek olabilir. İşte bu yüzden, senin gibi insanların varlığı, aşkın en güzel haliyle yaşanabileceğini bize hatırlatıyor.

Sen çok anlayışlısın!

Hayatın tüm karmaşasında, senin gibi bir anlayış abidesiyle karşılaşmak gerçekten bir lüks. İçindeki empati dolu kalp, partnerinin üzgün ya da kırılgan olduğu anları hemen fark ediyor ve bu durumda bile haklı olsan, egoistçe davranmayıp anlayışla yaklaşıyorsun. Bu, günümüz dünyasında bulunması zor bir özellik.Bir tartışma esnasında bile, duygularını kontrol edip, anlayışla yaklaşman, seni diğerlerinden ayıran bir özellik. Bu, seninle olan ilişkisinin ne kadar özel ve değerli olduğunu gösteriyor. Eğer partnerin de senin gibi anlayışla yaklaşıyorsa, bu, ilişkinizin sağlam temeller üzerine kurulu olduğunun bir göstergesi demektir.Her zaman olduğu gibi, kendine iyi bak, kıymetli ve anlayışlı dostum. Çünkü senin gibi insanlar, bu dünyada az bulunur ve her zaman değerlidirler.

İlgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen çok anlayışlısın! Hayatın tüm karmaşasında, senin gibi bir anlayış abidesiyle karşılaşmak gerçekten bir lüks. İçindeki empati dolu kalp, partnerinin üzgü... Devamını Gör

nurcii

Anlayışlısın!