Görüş Bildir
Haberler
Sevdiklerinizi Sevinçten Havalara Uçuracak Yılbaşı Hediye Tavsiyeleri

Sevdiklerinizi Sevinçten Havalara Uçuracak Yılbaşı Hediye Tavsiyeleri

Ece Erdem
24.12.2022 - 10:02

Yılbaşı yaklaşıyor, tam da hediyeleşme ve çekiliş yapma zamanı! Daha hediyenizi almadıysanız ve ne alacağınızı bilmiyorsanız, bu içerikte herkes için uygun bir hediye bulacaksınız. Sizin için sevdiklerinizin görünce bayılacağı en güzel yılbaşı hediyelerini derledik, umarım beğenirsiniz. 

Keyifli okumalar! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 21.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. HUAWEI Freebuds Lipstick Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

1. HUAWEI Freebuds Lipstick Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Ultra şık tasarımla yeni bir trendi işaret eden ve üstün, daha akıllı bir ses deneyimi için yenilikçi bir şekilde donatılan kulaklık, güzellik ve seste çarpıcı bir değişim sunuyor. Müziğinize hak ettiği vitrini veren pürüzsüz, metalik bir dokunuş için zarif bir şekilde hazırlanmış ruj tasarımlı şarj kutusu ile gerçek bir moda harikası yaratın.

Bana alınsa çok severdim, bayılacağını düşündüğünüz sevdikleriniz için buradaki linkten 1999 TL'ye satın alabilirsiniz.

2. FUJIFILM Instax Mini 11 Bundle Box Mini Fotoğraf Makinesi

2. FUJIFILM Instax Mini 11 Bundle Box Mini Fotoğraf Makinesi

Herkesin içten içe istediği ama kimsenin kendisine satın almadığı nadir ürünlerden bir tanesi: Instax Mini'ler 😄 Gökyüzü mavisi rengine bayıldım, set halinde oluşu da en sevdiğim detay. 

Kutunun İçinde Neler Var? 

  • Fujifilm Instax Mini 11 mavi fotoğraf makinesi

  • Instax Mini film 10’lu

  • Instax mandal seti

  • Instax Mini akordiyon albüm 

  • El askısı 

  • 2 adet AA pil 

2249 TL'ye buradaki linkten hemen satın alabilirsiniz.

3. KORKMAZ A860-06 Kahvekolik Otomatik Kahve Makinesi

3. KORKMAZ A860-06 Kahvekolik Otomatik Kahve Makinesi

Kahvekolik arkadaşlarınıza alabileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi de otomatik kahve makinesi olsa gerek. Her gün Türk kahvesi içmeden yaşayamayan dostlarınız bu hediye karşısında havalara uçacak! 

Harlı ateşte hızlıca kaynayan kahve özünü almadan pişer, bu durumda türk kahvesi çiğ kaldığı için barındırmış olduğu lezzetli aromasını kahveye katamaz. Termo Balans Teknolojisi ile tasarlanan Kahvekolik, daha düşük güçte çalışır ve kahve çekirdeğinin aromasını koruyarak köz tadında lezzetli kahveler yapar.

40 yıl hatrına, 40 yıllık köz tadında kahveler için 1199 TL'ye buradaki linkten satın alın.

4. PHILIPS BRI 921/00 Lumea IPL Tüy Alma Cihazı & Satin Compact Kalem Düzeltici

4. PHILIPS BRI 921/00 Lumea IPL Tüy Alma Cihazı & Satin Compact Kalem Düzeltici

İstenmeyen tüylerinden şikayetçi olan best friend'iniz için en güzel yılbaşı hediyesi bu olacaktır! Keşke biri bana alsa dediğim bu lazer epilasyon aletinin beraberinde bir de düzeltici epilasyon kalemi geliyor. Hassas bölgelerde bile nazik kullanım için farklı vücut ve yüz başlıkları hızlı ve hassas bir şekilde çalışır. Yüz aparatında hassas uygulama için entegre bir ışık filtresi bulunuyor. 

Hemen 5699 TL'ye buradaki linkten satın alabilirsiniz. 

Buraya da bir kullanıcı yorumu ekleyeyim: 

'Yaklaşık iki aydır kullanıyorum Henüz iki seans kullandım ama etkisinin şimdiden görmeye başladım Tüy alma süresi ve tüy yoğunluğunda ciddi derecede olumlu sonuç aldım Bu yazdan itibaren tamamen pürüzsüz bir cilde sahip olacağım gibi geliyor İçindeki atışlar bana da eşime de bol bol yeter'

5. WAHL 05606-308 Mustache & Beard Pilli Sakal Kesme ve Bıyık Düzeltme Makinesi

5. WAHL 05606-308 Mustache & Beard Pilli Sakal Kesme ve Bıyık Düzeltme Makinesi

Evde tıraş olmak artık son derece kolay. Sakal tıraşı olmak için başkasından yardım almanıza gerek kalmayacak. Farklı başlıklarıyla ister sakalınızı isterseniz de bıyıklarınızı düzeltebileceğiniz bu ürünle şekillendirme adımları epey zahmetsiz.

Bakımından ödün vermeyen sevdikleriniz için bayılacağı bu hediyeyi sadece 139 TL'ye şuradaki linkten satın alın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. HUAWEI Watch Fit 2 Aktif Edition Akıllı Saat

6. HUAWEI Watch Fit 2 Aktif Edition Akıllı Saat

Akıllı saatler artık istek değil ihtiyaç! Ultra dar çerçevesiyle mükemmel bir şekilde tasarlanmış saat, bileğinizdeki güç olarak ihtiyacınız olan her şeyi size sunar. Farklı spor antrenmanlarından gelen aramaları yanıtlamaya kadar aklınıza gelebilecek her şeyi en pratik şekilde yapabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır.

Sakura pembesi rengi gönlüme taht kurdu bile! 2299 TL'ye buradaki linkten hemen satın alın!

7. DYSON Supersonic Saç Kurutma Makinesi

7. DYSON Supersonic Saç Kurutma Makinesi

Elektriklenmeyi önleyen Flyaway başlık, şekillendirici başlık, difüzör, hassas kurutma başlığı ve geniş dişli tarak başlılarıyla her saç tipinin ihtiyacını karşılayabilecek nitelikteki taşıma çantalı kurutma makinesi, herkesin bayıılacağı bir ürün. 

Sevdiklerinizin banyo dolabına sihirli bir alet bırakmak isterseniz, 8499 TL'ye buradaki linkten hemen satın alabilirsiniz.

8. WMF Kişisel Termos

8. WMF Kişisel Termos

İçecekleri 8 saate kadar sıcak ve 12 saate kadar soğuk tutan termos, içeceğini elinden bırakmayan sevdikleriniz için ideal bir hediye olacak! 4 adet yalıtımlı termos ile yapılan testte WMF, 6/2017 tarihli Alman dergisi Haus & Garten’da en iyi derecelendirme olan “çok iyi” ye layık görülerek test ödülünün kazananı olmuştur. Değerlendirilen kategoriler arasında işlev (sıcak tutma), kullanım (sızdırma testi, kapak, temizleme, kırılma testi, kullanım talimatları) ve üretim bulunmaktadır.

349 TL'ye buradaki linkten hemen satın alın!

9. MICROSOFT Xbox Series X 1TB Oyun Konsolu

9. MICROSOFT Xbox Series X 1TB Oyun Konsolu

Daha fazla oynayın, daha az bekleyin! Özel bir SSD ve entegre yazılım tarafından desteklenen Xbox Velocity Architecture ile yeni nesil hız ve performansı deneyimleyin. Hızlı Devam Etme özelliğiyle ile birden fazla oyun arasında sorunsuz geçiş yapın. 

Çocuklarınıza veya oyun tutkunu dostlarınıza alacağınız en güzel hediye bu oyun konsolu olacak! 

Buradaki linkten 17399 TL'ye satın alabilirsiniz.

10. JBL T450BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

10. JBL T450BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

Bana doğum günü hediyesi olarak bu kulaklığın pembesi gelmişti. Sahip olana kadar ihtiyacım olduğunu anlamamışım bile. 2 ay boyunca şarj etmedim, bir yerlere giderken ve bazen dizi izlerken kullandım. Şarjının bu kadar uzun gitmesi ve hızlıca şarj olması inanılmaz güzel bir özellik bence. Yumuşacık pedleri sayesinde kulağınızı acıtmıyor, katlanabilir olması sayesinde ise çok yer kaplamıyor. Sesleri o kadar iyi alıyorum ki, bu kulaklık bana 'Şimdiye kadar müzik falan dinlememişim ben!' dedirtti. Bass sesleri de çok iyi veriyor, tam fiyat/performans ürünü bence. 

Herkese şiddetle öneriyorum, ben çok memnunum. Hediye olarak da çok iyi fikir zaten. 

Buradaki linkten 649 TL'ye satın alabilirsiniz. 

Bir kullanıcı yorumunu da şöyle bırakayım. 

'Kuzenim yeni almış, bir müzik sever olarak test ettiğimde dışarı asla ses vermiyor. Ayrıca mükemmel temizlikte bir ses alıyorsunuz. Disco ya gitmeye gerek yok. Kablosuz olması da ayrı bir kolaylık. Kesinlikle tavsiye ederim.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

**Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.**

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın