İstanbul Beykoz’da meydana gelen faciada eski Kızılay başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık’ın otomobil ile 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki’nin olduğunu motosiklete çarpmıştı ve genç hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra Fatma Zehra Kınık gözaltına alınmış ve serbest bırakılmıştı. Şimdiyse kazaya ilişkin yeni kamera görüntüleri ortaya çıktı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Fatma Zehra Kınık’ın ara sokaktan caddeye çıktığı esnada sürücü ve yolcunun olduğu motosiklete çarpmasıyla yaşanan kazada sürücü ve yolcunun yere savrulduğu görüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Hastaneye sevk edilen Batın Barlas Çeki tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Kazaya ilişkin görüntülere bir yenisi daha eklendi.

İşte detaylar 👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2023 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde lisans eğitimimi tamamladım. 2022 yılında Onedio’da başlayan serüvenimle birlikte editoryal açıdan kendimi pek çok kategoride içerikler üreterek geliştirdim. Şimdiyse deneyimlerimle ülke gündemimizden, sosyal medyada yaşanan gelişmelere birçok içeriği siz okuyucularımıza aktarıyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın