Görüş Bildir
Haberler
Seni Neden Çok Seviyorlar?

etiket Seni Neden Çok Seviyorlar?

Aburoski
25.07.2018 - 18:30 Son Güncelleme: 30.12.2018 - 15:20

Sen çok sevilen bir insansın. Peki seni neden çok sevdiklerini hiç merak ettin mi? 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da söyle bakalım.

3. Bazı insanlarda herkes beni sevsin isteği var. Sende de o var mı?

4. Bu fotoğrafta ilk gördüğün renk hangisi?

4. Bu fotoğrafta ilk gördüğün renk hangisi?

5. En yakın arkadaşınla nerede tanıştınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. En uzun ilişkin ne kadar sürdü?

7. Buluşmak için bir türlü müsait olamayan arkadaşına trip atar mısın?

8. Son olarak, bir tarafta seni deliler gibi seven sevgilin diğer tarafta ise çocukluğundan beri hep yanında olan arkadaşın ikisinden birini seçeceksin ve seçmediğin kişiyi bir daha göremeyeceksin. Hangisini seçerdin?

İyi niyetin!

Verdiğin cevaplara göre insanların seni sevme nedeni iyi niyetli bir insan olman. Öncelikle bu dünya dönüyorsa iyi niyetli insanlar hürmetine dönüyor bunu bilmeni istedik. İçi dışı bir olan ve asla her ne koşulda olursa olsun kötü hiçbir şey düşünmeyen birisin. Etrafındaki insanlar seninle olmaktan çok mutlu oluyor. Çevrene kesinlikle pozitif enerji yayıyorsun ve insanların yüzünü güldürüyorsun. Kendin gibi hayatına dokunan tüm insanları da iyi zannediyorsun fakat herkese hemen aldanmamanı öneririz. Biliyorsun ki türlü türlü insan var bu dünyada. 

İnsanları mutlu ettiğin kadar o derece sen de üzülüyorsun. Nedendir bilinmez fakat böyle bir durum var ve gerçek. İnsanları hep mutlu edersin ve onlara inanırsın fakat filmin sonunda üzülen yine sen olursun. İnsanların senin hakkında düşündüğü şeyler senin için çok önemli. Kendini o düşüncelere göre şekillendiriyorsun çünkü. Ama fazla bu düşüncelere bağlı kalmamanı öneririz. Ayrıca çok fazla hayal kurmayı da seviyorsun. Bu özeliklerin ve en önemlisi iyi niyetin nedeniyle insanlar seni çok seviyor.

Samimiyetin!

Verdiğin cevaplara göre insanların seni sevme nedeni samimi olman! Bu devirde samimi insan bulmak çok zor. Kimin gerçek kimin sahte olduğunu artık anlayamıyoruz. Ama sen onlardan değilsin. İçten ve samimisin. Bu yönünü insanlar iyi gördükleri seni seviyorlar. Ortama göre oynamazsın ve neysen her zaman osundur. Kendi düşüncelerinden asla taviz vermeyen birisin. İnsanların yüzüne karşı söyleyemeyeceğin şeyleri asla arkalarından söylemezsin. Olmadığın biriymiş gibi davranmanın insanlara katacağı hiçbir şeyin olmadığını ve bunun komik bir durum olduğunu düşünüyorsun. 

Davranışlarında her zaman tutarlısındır. Başkaları için yaşayan bir insan değilsin. Yani başkalarının senin fikirlerini onaylaması ya da fiziksel görüntünün beğenilip beğenilmemesi çok da umrunda değil. Arkadaşların senden gelen o pozitif enerji nedeniyle senin yanında çok rahatlar. E bu rahatlık, bu samimiyet de onların seni sevmesi için büyük bir neden.

Dobralığın!

Verdiğin cevaplara göre seni sevme nedenleri dobra bir insan olman! Genellikle açık sözlü dobra insanlar sevilmez ama artık bu algı yavaş yavaş yıkılıyor. Senin dobralığın insanların hoşuna gidiyor. Sempatik bir dobralığın var çünkü. Kötü niyetli olmayan, içi temiz bir insansın. Kesinlikle senin açık sözlü biri olman insanları kırmak için yaptığın bir şey değil. Tam tersi bu zamana kadar dilinle insanları çok az kırmışsındır. Kırdığın insanlarından özür dilemek senin için külfet değil. Haksızlığa gelemeyen bir insansın ve haksızlık karşısında gözünü yumup, ağzını açtığın için insanlar seni seviyor. Nerede bir haksızlığa uğramış insan var sen onun yanındasın.

İnsanların seni yanlış tanıdığını düşünebilirsin fakat emin olabilirsin ki insanlar seni gayet iyi tanımış. Her zaman kendinden eminsin ve bunu gizlemeye çalışmıyorsun. Aldığın kararların da her zaman arkasındasın.

Güler yüzlülüğün!

Verdiğin cevaplara göre insanların seni sevme nedeni güler yüzlü bir insan olman! Doğuştan gelen o ruhunun temizliği yüzüne yansımış. Gözlerin ışıl ışıl. Her zaman olaylara pozitif bakan, etrafındaki insanların düşüncelerini önemseyen birisin. Etrafına çok fazla gülücükler gönderdiğin için de gülmediğin anlarda 'Neyin var?' sorusuyla da çok karşılaşıyorsun. Bu durumdan sıkıldın biliyoruz fakat güler yüzlü insanların da ortak kaderi bu canım be. 

Fakat güler yüzlü insanların içinin kan ağladığı söylenir. Senin için kan ağlıyor mu bilmiyoruz ama eğer kafana taktığın şeyler varsa bir an önce onları kafandan silip at. Sana üzülmek yakışmıyor. Seni arkadaşların o güzel gülen yüzün için, samimiyetin için seviyorlar. Böyle olmaya devam et...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
538
247
129
34
29
20
13
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serenat Athena

Beni kimse sevmez.

İYİ NİYET ÇIKTI FOĞRU YA ARABANIN CAMINA MUZ KABUĞU BIRAKIP POLİS ARABASININ KAPISINA SAKIZ YAPIŞTIRAN BİR İNSANIM NE KADAR İYİ BİR İNSANIM BEN

Gizem Yenikler

İyi niyetin!