Görüş Bildir
Haberler
Seni Çok Üzerler Testi! Bu Davranışlardan 25 Tanesini Yapıyorsan Seni Çok Üzerler

Seni Çok Üzerler Testi! Bu Davranışlardan 25 Tanesini Yapıyorsan Seni Çok Üzerler

Fazla aşktan fazla sevgiden kısaca her şeyin fazlasından saçmaladığımız anlar, bizim belki de en zayıf olduğumuz anlardır. Böyle anlarda da uzun yıllar dalga geçilebilecek davranışlarda bulunabiliriz. Bu 30 davranıştan 25 tanesini yapıyorsan seni çok üzerler.

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan kaç tanesini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Seni kolay kolay kimse üzemez.

Seni kolay kolay kimse üzemez. Hem adımlarını sağlam atan bir karakterin hem de insanları çok fazla dikkate almayan özelliklerin var. Yani senin için yeri ayrı olan insanlar tabii ki var ama bu insanlar harici kimsenin dediklerini pek önemsemiyorsun. Biraz sabit fikirli biri olarak senin fikrini değiştirmek çok zor. Bu nedenle de insanlar sana bir şeyler danışırken biraz tedirgin oluyorlar. Kolay kolay üzülmediğin gibi kolay kolay da kimseyi üzmezsin. Hak edenler senden korksun. Her şeyle dalga geçebilmen özelliğin sayesinde zor günleri bile çabucak atlatmışsın. Belli etmesen de içinde fırtınalar koptuğunu bir biz biliriz. Görmezden geldiğin veya görmezden gelmek istediğin her şeyi içinde biriktiriyorsun. Seni şimdi üzemezler belki ama bu kadar içine atarsan üzülecek gibi duruyorsun.

Bir yerden sonra yaşadıkların ağır geliyor ve üzülüyorsun.

Sen bir yere kadar dayanabilir ama biraz daha devam ederse yaşadıklarını kaldıramayabilirsin. İnsanların yanında duygularını belli etmekten pek hoşlanmıyorsun. Çok kırılgan biri değilsin ama ince çizgilerin var. Öyle zamanlarda kendini tutmayabiliyorsun. Ya sinirlenerek ya da ağlayarak duygularını hissettiriyorsun. Her şeye ağlayan biri değilsin belki ama her insanın kaldıramadığı şeyler olabilir ve sen de böyle anlarda normal olarak aşırı duygusallaşıyorsun. Kimin yanında zayıf yönlerini ortaya çıkartabileceğini kimin yanında sağlam durman gerektiğini biliyorsun. Bu nedenle sen her zaman kimsenin olmadığı bir oda da sessiz sessiz ağlayan birisin. Seni çok üzemezler ama biraz üzerine gelebilirler.

Seni çok üzerler...

Seni bu gidişle fazla üzerler. Karşına kim çıkarsa çıksın her zaman fazla değer vermiş ve önemsemişsin. Onlardan aynı karşılığı alamamış biri olarak yine de bu özelliğinden vazgeçmemişsin. İnsanlara karşı çok çabuk bir şeyler hissedebilen ve onları özel hissettirebilen birisin. Onlar bu hisleri hak ediyor mu emin değiliz ama sen bu davranışlarından mutluluk duyuyorsun. Gösterdiğin her ince davranış senin biraz daha kırılmana neden oluyor. Seni anlamayan dinlemeyen ve ne istediğini bilmeyen insanlar seni yoruyor bu hayatta. Bir insanlar bir şeyler paylaşmak onun neyi sevip neyi sevmeyeceğini bilmek veya öylesine söylenmiş bir sözü aklında tutmak, o insana verdiğin değeri gösterir. Sen de herkesin yeri bambaşkayken senin yerin kimde ayrı bunun cevabını henüz bilmiyorsun...

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
36
13
10
9
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın