Görüş Bildir
Haberler
Kaç Kadeh Sonra Aşk Hayatını Anlatmaya Başlıyorsun?

Kaç Kadeh Sonra Aşk Hayatını Anlatmaya Başlıyorsun?

dila balyurt
27.02.2022 - 19:30

Alemciler buraya! Tatlı sarhoşluklar ile bazı zamanlarda da deli sarhoşluklar ile hangimiz anlatmadık ki o insanı? Önemli soru ise kaç kadeh olduğu. Bu testi çözenlere kaç kadeh sonra aşk hayatlarını anlattığını söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle favori kokteylini seçmeni istiyoruz.

1. Öncelikle favori kokteylini seçmeni istiyoruz.

2. Alkolün yanında tercih ettiğin atıştırmalık?

3. Sarhoş olduğunda hiç küs olduğun arkadaşını aradın mı?

4. Sarhoş olduğunda en çok yapmak istediğin şey?

5. Hiçbir mekanda tanımadığın insanlarla sarhoşken dans ettin mi?

5. Hiçbir mekanda tanımadığın insanlarla sarhoşken dans ettin mi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daha önce hiç aldatıldın mı?

6. Daha önce hiç aldatıldın mı?

7. Son olarak bir şarkı seçmeni istesek?

3 !

3 !

Tam kararında içip hafif çakır olup anlatmak sana çok keyif veriyor. Aşk, sevgi bunlar senin için zaten çok hoş şeyler bir de hafif sarhoş olup anlatmanın çok hoşuna gittiğini görebiliyoruz. Sen zaten âşık olmaya âşık bir insan gibisin birazcık da. Bu yüzdendir ki aklında alkol olunca o kişi dışında başka hiçbir eylem olmuyor!

4 !

4 !

Yavaş yavaş ama sırayla gidip kafanın dönmesinin verdiği tatlılıkla 4 kadehten sonra senin aşk hayatını öğrenebiliyormuşuz duyduklarımıza göre! Gözlerinde o ışığı gördük bir kere. Kimi zaman Sezen Aksu şarkılarıyla kimi zaman Yıldız Tilbe'den göndermeler yapan biri olduğunu görebiliyoruz.

5 !

5 !

Sınırlarını zorlamayı seviyorsun. Anlatırken biraz da çekindiğinden midir anlatman için içmen gerekiyor senin. Belki o kişiye bu yüzden bile açılamıyor olabilirsin. Alkol bize utanmaz cesareti veriyor ama asıl adımı atmak sana kalmış bir şey bunu unutmamalısın! Bazen bir adım, küçük bir hareket bizi çok istediğimiz yere ulaştırabiliyor bizden söylemesi!

6 !

6 !

Senin konuşmanı sağlayan kadeh sayısı altı. Öyle kolay kolay anlatmıyorsun bir şeylerini fakat 6. bardak sonra senin de dilinin bağları açılıyor.Aşk senin için içerde kalan gizli bir şey.Öyle göstere göstere yaşamıyorsun aşkını. Bazen içimize atmaktansa anlatmak daha iyidir.

İlginizi Çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

4 ! 4 ! Yavaş yavaş ama sırayla gidip kafanın dönmesinin verdiği tatlılıkla 4 kadehten sonra senin aşk hayatını öğrenebiliyormuşuz duyduklarımıza göre! Gözl... Devamını Gör

Necla Kaplan

6 çıktı. Senin konuşmanı sağlayan kadeh sayısı altı. Öyle kolay kolay anlatmıyorsun bir şeylerini fakat 6. bardak sonra senin de dilinin bağları açılıyor.Aşk... Devamını Gör

Aylin Kayhan

5! Bilemiyorum