Görüş Bildir
Haberler
Sen Çal Kapımı 21. Bölüm 2. Fragman... Yeni Fragmanda Eda Bocalıyor!

Sen Çal Kapımı 21. Bölüm 2. Fragman... Yeni Fragmanda Eda Bocalıyor!

Sunay Korkmaz
02.12.2020 - 10:41

Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eda, Serkan'ın dengesizliğinden şikayet ediyor. Serkan değişmek için kararlı, Eda ise artık aşkına karşı duramıyor. Peki yeni bölümde bizi başka neler bekliyor? İşte Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen Çal Kapımı 21. Bölüm 2. Fragmanı

Sen Çal Kapımı 21. Bölüm 1. Fragmanı

Sen Çal Kapımı Son Bölüm Özeti

Sen Çal Kapımı Son Bölüm Özeti

Serkan, Eda'ya, anne-babasını kaybettiği kazada Alptekin'in de ihmalinin olduğunu anlatır. Bu ağır yük sebebiyle ayrılmıştır Eda'dan... Eda, Alptekin'le yüzleşmeye gider. Taşeron firmanın başındaki kişi cezasını çekmiştir. Peki ya her şeyin asıl sorumlusu?

Öğrendikleriyle ne yapacağını bilmeyen Eda, her şeyi geride bırakıp kızlarla uzaklara gider. Serkan ise bu süre içinde evinden çıkmaz, kimseyle görüşmez, işiyle ilgilenmez. İki âşık, kendi köşelerine çekilir ve ne yapacaklarını düşünürler.

Eda şehre geri döndüğünde, Serkan da bütün gücünü toplayıp evinden çıkar ve onunla konuşmaya çalışır. Eda, babasının yaptığı hatanın Serkan'ın sorumluluğu olmadığını bilmektedir; ancak konuyla yüzleşmek yerine Eda'yı terk etmeyi tercih etmiştir. Serkan, bir ilişki yürütmeyi bilmiyordur ve öğrenemeyecektir. Eda, Serkan'la iş ilişkisini nasıl yürüteceğine dair bir sözleşme hazırlar ve Serkan okumadan imzalar. Hâl böyleyken devreye Aydan girer. Dernekte yürütülen eğitime muhtaç kız çocuklarına yardım projesine ikisini birden dahil eder. İki âşığı yan yana getirmek, kopmalarını engellemek adına harekete geçer.

Aşağıdaki Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın