Görüş Bildir
Haberler
Sen Baklava İnsanı mısın Çikolata İnsanı mısın?

Sen Baklava İnsanı mısın Çikolata İnsanı mısın?

Galina Grigoryevna
22.08.2018 - 10:37 Son Güncelleme: 20.01.2019 - 13:22

Baklava insanı olmak zor çikolata insanı olmak ondan daha zor. Milli gururumuz baklava insanı mısın yoksa çikolata şelalesi altında duş almak isteyen insan mı? 

Testi çöz ve başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir konsere gittiğinde nasıl takılmayı seversin?

2. Yemek yerken yüzünün şekli sence nasıl oluyor?

3. Kahve içmek sana neyi hatırlatır?

4. Neyin kralı/kraliçesi olmak isterdin?

5. Yiyeceğin yemeğin rengini sen seçebilseydin ne renk olmasını isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kıyafetlerini seçerken seni etkileyen en önemli noktası ne oluyor?

7. Kitap seçimlerinde ne etkiler?

8. Sence sen tatlı olsan nasıl olurdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen fıstıklı baklava insanısın!

Sen fıstıklı baklava insanısın!

Sen tam anlamıyla fıstıklı baklavasın. Öyle ki hem fıstıklı baklava yemeğe bayılırsın hem de gelenek göreneklerini asla unutmazsın. Seni her bayramın fıstıklı baklavası seçtik. Aslında sen hep baklava insanıydın fakat bunu tamamen tescillemiş oldun. Artık ortalıkta gururla gezip bayramda büyüklerinin elini sevgiyle öpebilirsin. Yaşasın sen bir fıstıklı baklavasın.

Sen tam bir beyaz çikolata insanısın!

Sen tam bir beyaz çikolata insanısın!

Evet evet sen beyaz çikolata canavarı olabilirsin. Beyaz çikolata cemiyeti falan kursalar başına geçebilirsin. Her şeye hayır diyebilirsin fakat seni beyaz çikolatayla konuşturabilirler. Senin gibi beyaz çikolata hayranlarına özel sinema salonu falan açmalılar. Baklava falan evet hoş ama beyaz çikolata bir ayrı be dostum... Öyle haklısın ki sence beyaz çikolata olan her şey çok güzel. Sen tam anlamıyla beyaz çikolata insanısın.

Cevizli baklava insanısın!

Cevizli baklava insanısın!

Küçük cevizler kırmandan belliydi! Sen cevizli baklava insanısın. Hayatta ilk tercihin cevizli baklava oluyor. Özel günleri bekleme nedenin de bu yüzden. Ne zaman bir bayram, düğün olsa cevizli baklava yiyorsun. Cevizli baklavayı dünyadaki her şeye karşı tercih edebilirsin. Cevizli baklava senin için bir hayat felsefesi olabilir. Karakterinde tam bir cevizli baklava. Geleneklerine sadık ve Yunanlı'lara kaptırmak gibi bir derdin yok. Baklava bizimdir, bizim kalacak. Yürü bee...

Sen çikolata insanısın!

Sen çikolata insanısın!

Sen tam bir çikolata insanısın. Çikolatan asla vazgeçemeyenler derneğine hoşgeldiniz. Çikolata günlerin var senin. Kesinlikle saat falan tutmalısın çikolata yemek için. Baklava insanı olmak kolay. Önemli olan çikolata ve çeşitlerinin gurmesi olabilmek. Tabii biraz fazla kaçırıyor gibisin. İnsan formuna biraz dikkat etmeli. Çikolata insanısın bir kere sen, farklısın. Çikolata gibi berrak ve tatlı bir hayatın var. Çikolatalılık senin için çok moda şu zamanlar. Çikolata gibi kal.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1049
753
371
332
123
98
88
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?