Görüş Bildir
Haberler
Kahveni Hazırla Karakter Analizini Yapalım!

etiket Kahveni Hazırla Karakter Analizini Yapalım!

Galina Grigoryevna
19.06.2018 - 17:51 Son Güncelleme: 20.06.2018 - 17:59

Herkes kahvesini başka şekil içer. Kahve tercihine göre karakterini analiz ediyoruz.

 Sen nasıl bir kahvecisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kahveni nasıl seversin?

1. Kahveni nasıl seversin?

2. Kahve fincanını seçelim.

3. Kahveni ne kadar yoğunlukla seversin?

4. Süt veya krema kullanır mısın?

5. Kahve içmeyi nasıl tanımlarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eline bir mikrofon verseler hangisini insanlara sormak isterdin?

7. Bu tablo sana neyi anımsatıyor?

7. Bu tablo sana neyi anımsatıyor?

8. Kahve dalga hareketlerinden hangisini kendine daha yakın buluyorsun?

9. Likörlü kahveler hakkında ne düşünüyorsun?

10. Hangi dilde kahve demek daha eğlenceli sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Macchiato ile her kötülüğün içinde bir iyilik olan karakterin!

Macchiato ile her kötülüğün içinde bir iyilik olan karakterin!
www.nespresso.com

Macchiato demek, ''benekli, lekeli'' anlamına gelen kahve çeşididir. Az espresso ve bol köpürtülmüş süt ile yapılır. Sen tıpkı bir Macchiato gibi içinde barındırdığın sabırlı ve sakin tarafınla bir yandan kopan fırtınalarını dizginlemeye çalışıyorsun. Tek başına ayakta kalma çaban gözle görülecek şekilde. Seni sevmeyen ve değer vermeyen insanların peşinden gitmekten vazgeç artık. Yumuşak tarafın sayesinde herkesi çok çabuk affediyorsun. Bu kadar affedici olmak seni ileride çok üzer canım. İnsanların seni kırmasına, incitmesine izin verme. Bu kadar kötü ve acımasız bir dünyada bu kadar iyi kalabilmen gözlerimizi yaşartıyor. Sen kalite konusunda bir dünya markası haline gelmişsin. Tabii dediğimiz gibi her iyiliğin içinde bir kötülük olan felsefesini unutmamak gerekir. Senin de mızmızlığın kötü tarafın. Ee Olacak o kadar. Senin mızmızlıklarına katlanacak birisini bulmalısın. Seni küçük Macchiato. :)

Filtre kahve gibi karakterlisin!

Filtre kahve gibi karakterlisin!

Filtre kahve senin karakterini en çok ortaya koyan kahve çeşidi. Doğru yapıldığında ve kahve markası doğru seçildiğinde vazgeçilmez oluyor. Sen gibi. Senin suyuna giden herkese çok iyisin fakat sana kötü bir yorum gelsin asla tahammül edemiyorsun. Dikkatini bozacak her şeyden uzak durmaya çalışıyorsun. Hem çok seviyorsun hem çabuk terk ediliyorsun. Filtre kahve senin için tercihlerinin ilk sırası, sen de arkadaşların için öylesin. Bir yerde görüşülecekse ilk çağırılan sen oluyorsun. Duruşunla ve konuşmanla herkesi kendine hayran bırakıyorsun. Tarzın ve karizmatik duruşun tıpkı filtre kahve gibi. Seni karakterli yapıyor. Verdiğin sözleri eninde sonunda tutuyor olmana hayran olanlar var. Bu şekilde devam.

Americano gibi sert bir o kadar ciddi!

Americano gibi sert bir o kadar ciddi!

Sert mizaç sahibisin. Ciddi bakışlar altında insanları korkutuyorsun. Sen evet çok ciddisin ve esprilerini bile gülmeden yapıyorsun. Bu durum seni çok cool yapmasının yanında, insanların senden çekinmesine de  yol açıyor. Sana bir şey söylerlerken üç kere düşünüyorlar. Sense az konuşmayı tercih edenlerdensin. Az konuşup öz konuşanlardan. Boş konuşmalara asla tahammül edemiyorsun. Kötü huylarından birisi insanların problemlerini sanki umursamıyor gibisin. Bu da hayata hep ciddi baktığın için olduğunu düşünüyoruz. Her insanın kötü huyu vardır. Senin için problemsiz ve az ciddiyetli bir hayat diliyoruz.

Türk kahvesi gibi kırk yıl hatırlı birisin!

Türk kahvesi gibi kırk yıl hatırlı birisin!

Sen Türk kahvesi gibi hatırlı gönüllü birisin. Gelenekselliği asla bozulmayan ve kendine göre kuralları olan bir yapın var. Şekersiz içiminin zor olduğu gibi senin de gönlüne girmek o kadar zor. Sana ne kadar iyi davranırlarsa o kadar iyi davranıyorsun insanlara. Yanında verilen lokum gibi kalbinle herkesi kucaklıyorsun. Gerçekten doğruca seni anlayabilen insan çok az. Kimse senin gerçek tarifini bilmiyor. Acı davranana tüm acınla gidiyorsun. Sanki biraz kinci gördük seni, sence de öyle mi? Öyle böyle, seni sevebilen az fakat kopamayan çok. Nabza göre şerbeti vermeyi de iyi beceriyorsun. Sen gerçekten çok iyisin. Böyle devam.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
429
209
135
98
25
19
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
.

Macchiato babandır.

Dean's Moonlight

Macchiato ile her kötülüğün içinde bir iyilik olan karakterin! Macchiato demek, ''benekli, lekeli'' anlamına gelen kahve çeşididir. Az espresso ve bol köpür... Devamını Gör

Apollonia corleone

filtre kahveymiş.Günde 15 bardak içtiğim için çıkmış olabilir mi