Görüş Bildir
Haberler
Sen Ayrılık Sonrası Nasıl Oluyorsun?

Sen Ayrılık Sonrası Nasıl Oluyorsun?

İnci Döşer
22.10.2024 - 13:01

Ayrıldıktan sonra sen nasıl tepki veriyorsun? Ayrılık seni ne derece etkiliyor? Merak ediyorsan hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını seçer misin?

3. Son ilişkin ne zaman bitti?

4. Sen bir ilişkiyi neden bitirirsin?

5. Sence aşk diye bir şey var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bir ilişkiden beklentin ne?

7. İntikam alır mısın?

8. İlişkide sen nasıl birisin?

9. Sence bir ilişkide hangisi baskın olmalı?

10. Kendine bir ayrılık şarkısı seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen ayrılık sonrası derbeder oluyorsun!

Ayrılık acısı, senin için adeta bir kasırga gibi hayatını alt üst ediyor. Sevdiğin kişiyle yollarını ayırdığın an, sanki dünya etrafında dönmeyi bırakıyor ve seni bir kara deliğin içine sürüklüyor. İlişkinin sona ermesi, senin için bir son değil, bir başlangıç oluyor; depresyonun karanlık ve soğuk koridorlarına adım atmanın başlangıcı. Her şeyi bırakıp, kendini bu acının kollarına bırakıyorsun. Günlük rutinin, sosyal hayatın, hatta sevdiklerinle olan ilişkilerin bile bu acının gölgesinde kalıyor. İlişkinin bitişi, senin için bir yıkım, bir felaket oluyor. Gözlerindeki ışık sönerken, kalbindeki umut da kırılıyor. İlişkinin sona ermesi, seni sadece fiziksel olarak değil, duygusal olarak da derinden etkiliyor. Bu, senin için bir travma, bir yara oluyor ve bu yaranın izi, uzun bir süre kalbini sarmalıyor. Ayrılık, senin için bir kabus oluyor. İlişkinin bitişi, seni sadece dış dünyadan değil, kendi iç dünyandan da koparıyor. Kendini kaybediyor, kendini unutuyor ve kendini bu acının kollarına bırakıyorsun. Ayrılık, seni resmen mahvediyor ve sen, bu acının içinde kayboluyorsun.

Sen ayrılık sonrası hüzünlü oluyorsun!

Ayrılık sonrası kalbin kırık, ruhun hüzünle dolu ve duyguların adeta bir çıkmaza girmiş durumda. Gözlerin, eski sevgilinin bir fotoğrafına, bir hatırasına takılıp kalıyor ve içindeki hüzün bir türlü dinmiyor. Bu hüzünlü dönemde, duygusal şarkılar senin en büyük dostun oluyor. Kulaklıklarını takıp, duygusal melodilerin eşliğinde, ayrılığın acısını daha da derinden hissediyorsun. Bu şarkılar, senin duygusal labirentinde kaybolmana neden oluyor ve her nota, kalbine daha da derin bir şekilde işliyor. Kendini bu hüzünlü atmosferin içinde bulduğunda, ayrılığın acısını daha da yoğun bir şekilde hissediyorsun.

Sen ayrılık sonrası normal oluyorsun!

Ayrılık sonrası sen, hayatına kaldığın yerden devam ediyorsun. Çünkü senin için ayrılık, dünyanın sonu değil, sadece bir dönemin kapanışı. Bir ilişkinin sona ermesi, belki de beklediğin bir sondu. Belki de içten içe bir gün başına geleceğini biliyordun. Bu yüzden ayrılıklar, seni diğer insanlar gibi derinden sarsmıyor. Evet, belki bir süreliğine hüzünlü oluyorsun, belki biraz da kırılıyorsun. Ama sonra toparlanıp yeniden hayata dönüyorsun. Çünkü sen, ayrılıkların hayatın bir parçası olduğunu çok iyi biliyorsun. Bir ayrılık sonrası sen, normal hayatına dönmekte hiç zorlanmıyorsun. Çünkü sen, ayrılıkların da hayatın bir parçası olduğunu kabullenmiş durumdasın. Bu yüzden ayrılıklar, seni diğer insanlar kadar yıpratmıyor, aksine seni daha da güçlendiriyor. İşte bu yüzden, sen ayrılık sonrası normal oluyorsun. Ve bu, senin en büyük gücün oluyor.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Sen ayrılık sonrası derbeder oluyorsun!