Görüş Bildir
Haberler
Sedef Kabaş Kimdir, Neden Gündemde? Sedef Kabaş Ne Söylemişti?

Sedef Kabaş Kimdir, Neden Gündemde? Sedef Kabaş Ne Söylemişti?

Gazeteci Sedef Kabaş, dün akşam saatlerinde gözaltına alındı. Merdan Yanardağ, Sedef Kabaş’ın gözaltına alındığını duyurdu. Sedef Kabaş, geçtiğimiz günlerde TELE 1 ekranlarında yayınlanan programda söyledikleriyle gündeme gelmişti. Gözaltı karar sonrası ‘Sedef Kabaş kimdir?’ ve ‘Sedef Kabaş ne söylemiş?’ soruları gündeme geldi. İşte gözaltına alınan Sedef Kabaş ile ilgili bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci Merdan Yanardağ sosyal medyadan; “Sedef Kabaş şu anda gözaltına alınıyor. Kendisine nedeni tam açıklanmamış, ama sanırım Erdoğan'a hakaret gerekçesiyle Emniyet'e götürülüyor. Olacak şey değil! Çağrılsa sabah ifadeye gidebilecek bir gazeteci üzerinden bütün toplum sindirilmek mi isteniyor?” ifadelerini kullandı.

Sedef Kabaş Ne Söylemişti?

Sedef Kabaş Ne Söylemişti?

Sedef Kabaş, TELE1'deki programda, 'Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur' ifadelerini kullanmıştı.

Sedef Kabaş Kimdir?

Sedef Kabaş Kimdir?

Gazeteci Sedef Kabaş, 1970 yılında dünyaya gelmiştir. Londra'da doğan Sedef Kabaş Özel Dost Lisesi ve 1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Fulbright Bursu ile okuduğu Boston Üniversitesinde Televizyon Haberciliği üzerine yüksek lisans yaptı.

Atlanta CNN International'da çalışan ilk Türk gazetecidir. NTV, ATV, TV 8, SKY Türk gibi çeşitli TV kanallarında programlar hazırlamıştır. 

90'larda sunduğu Portreler programına: Cem Karaca, Ahmet Kaya, Recep Yazıcıoğlu, Gazanfer Özcan, Cüneyt Arkın, Tarkan, Sakıp Sabancı, Hulki Aktunç, Üzeyir Garih, Hayrettin Karaca, Avni Arbaş, Mümtaz Soysal ve Uğur Dündar gibi birçok farklı alanda ünlü konuklar ağırlamıştır. 

En son TRT 2'de Medya Medya isimli programı hazırlayıp sundu. Marmara Üniversitesinden iletişim doktorasını aldı. “Almanya’da Türk Döneri” haberi ile 1998 CNN World Report/ En İyi Ekonomi Haberi Ödülü'nü kazandı. Power FM radyosunun kurucu ekibinde yer aldı ve haber bültenlerini hazırlayıp sundu.

2007 yılında Sedef Kabaş Eğitim, Koçluk, Danışmanlık şirketini kurmuştur. Hâlen üst düzey yöneticilere iletişim koçluğu yapmakta, şirketlere iletişim ve medya alanında eğitimler vermektedir.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın