Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker 9. Videosunu Yayınladı! Peker'den Binali Yıldırım'a Çağrı "Bırak Oğlun Konuşsun"

Sedat Peker 9. Videosunu Yayınladı! Peker'den Binali Yıldırım'a Çağrı "Bırak Oğlun Konuşsun"

Müge Kakşi
06.06.2021 - 12:13

Son günlerde Sedat Peker'in Youtube'den yayınladığı videolar ülkemizde oldukça olay olmuş durumda. Part olarak attığı videolarda özellikle siyasi isimlerin birçoğuna değinmesi ve çeşitli itiraflarda bulunması ülke gündemine bomba gibi düşüyor. Bugün 9. videosunu yayınlayan Peker yine gündeme bomba gibi düşecek  çarpıcı iddialarda bulundu. İşte Sedat Peker'den çok konuşulacak Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım iddiaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Senin Oğlunu Korumana Gerek Yokki"

"Senin Oğlunu Korumana Gerek Yokki"

Suç örgütü lideri Sedat Peker, bugün Youtube kanalı aracılığıyla yayınladığı 9 videosunda, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'la ilgili iddialarını sürdürdü.

Konuyla ilgili Binali Yıldırım'ın yaptığı açıklamalara yanıt veren Peker, 'Binali Yıldırım, beyefendi bir adam. 'O uyuşturucu işinde değil, değerli bir insan' dedim. Yav sayın Başbakan senin oğlunu korumana gerek yok ki... Adam 15 senede kaç milyar dolarlık servet yapmış. Biz sadece Hollanda'daki ayağını biliyoruz Hollanda devleti açıkladı diye. Diğer ülkelerde kaç milyar dolar daha vardı. Bu adam süper dahi olmasa 10 senede bu kadar para nasıl kazansın? Millet 3 bin dolar kazanamıyor adam 3 milyar dolar kazanmış ya. Yav bıraksana çocuğun gerizekalı mı? O konuşsun. İşte böyle yapınca şaibe büyüyor herkes inanıyor.' ifadelerini kullandı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye de konuyla ilgili yazdığı köşe yazısı üzerine seslenen Peker, 'Hangi onursuz hangi aşağılık pislik bir insan, 150 kiloluk bir adam Venezuela'ya kit getirirken -Cumhuriyet gümrük kayıtlarını patlattı, kit gitmemiş- torbayla getirdi'. Bunu kim diyebilir lan?' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın