Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Oyun Dünyasına Göre İç Dünyana Ayna Tutuyoruz!

Seçtiğin Oyun Dünyasına Göre İç Dünyana Ayna Tutuyoruz!

Gel sen bize sana en uygun olduğunu düşündüğün ve gözüne en hoş gelen oyun dünyasını seç, biz de seçiminde ele verdiğin ipuçlarıyla sana seni anlatalım.

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Seç bakalım!

Sen çok yönlüsün!

Öncelikle sana kocaman bir helal olsun demek istiyoruz. Zira senin kadar meşguliyeti olan herhangi biri muhtemelen kafayı yerdi! Birden fazla işle aynı anda ilgilenmek senin normalin. Üstelik bunları yaparken üzerine kafa yorduğun her işin en ince ayrıntısına kadar uğraşıyor, ortaya mükemmele yakın sonuçlar koyuyorsun. Çok yönlü çalışan zihnin apayrı konular bile olsa aynı anda pek çok şeyle birden meşgul olabiliyor. Elbette senin de dikkatinin dağıldığı veya düşüncelerinin altında ezildiğin anlar oluyor ama kendini toparlaman da pek uzun sürmüyor. Zira sorumluluklarının farkında olman ve bunları en iyi biçimde yerine getirmek için uğraşman senin karakterinden ileri gelen bir özellik. Fakat yine de ara sıra biraz durup dinlensen senin için de en iyisi olacak, uğraştığın şeylerde de daha verimli olacaksın bizden söylemesi.

Seni öldürmeyen şey seni sapasağlam yapıyor!

En zor durumların tam göbeğinde herkesten önce sen varsın zira sen muhteşem bir problemsavarsın! İnisiyatif almak konusunda doğal bir yeteneğin var ve bu durum korumacı kişiliğinle de birleşince seni hayatın akışı karşısında gerçek bir savaşçıya dönüştürüyor. Hayatın hiç de adil olmadığının ve sızlansan dahi bunun değişmeyeceğinin farkındasın, bu yüzden hayatı kurallarına göre oynamaktansa bir şekilde o kuralların kenarlarından dolanmayı çözmüşsün. En zor durumların karşısında dahi çekinmeden durabilmenin en büyük sebeplerinden biri de bu. Çevrendekiler, hatta düşmanların dahi bu özelliklerin karşısında sana saygı duyuyorlar. Ancak kalbinin en derininde esasen yumuşacık birinin yattığını pek kimse bilmiyor.

Hayat seni çok yormuş!

Günlük hayatın en basit sorumluluklarıyla bile başa çıkabilmek modern zamanda çok yıpratıcı olabilirken senin kafan bundan da ileri bir zaman dilimine ait. O yüzden buraya kimi zaman ayak uydurmakta zorlanıyor, kimsenin seni anlamadığı hissine sıkça kapılıyorsun. Hayatın akışı içinde kimi zaman bir yaprak gibi sürüklendiğini hissetsen de hayatının kontrolünü her daim elinde tutmak ve ayakların üzerinde durabilmek senin en çok önem verdiğin konulardan. Bağımsızlığına düşkün olduğun için de yardım istemek konusunda pek iyi değilsin, bu yüzden de yorgun düştüğün zamanlar hiç de az olmuyor. Ancak az ama öz dostların ve sevdiklerinin destek eliyle hep devam etmek için gerekli gücü bir şekilde buluyorsun.

Sen geleneklerine ve düşüncelerine hayli bağlısın!

Aman bizi yanlış anlama, bu durum seni tutucu bir kafa yapısına asla sokmuyor. Aksine adımlarını hep kendine has bir biçimde atıyor, yaptığın her işte kendinden bir parçayı da dahil edebilmenin önünü açıyor. Kısacası seni sen yapan en büyük parçalardan biri bu bağlılıkların! Doğru olduğunu düşündüğün şey hakkında amansızca savaşlar verip başkalarıyla uzun fikir tartışmalarına da girmişliğin çoktur. Üstelik bunlar seni besleyen şeyler. Zaman zaman inatçı olsan da tutkuyla savunduğun fikirlerini ortaya koyma biçimin en zıt görüşteki kişilerde dahi sana karşı bir saygı uyandırıyor. Ancak bazen belki azıcık daha rahat olman işleri senin için kolaylaştırabilir bizden söylemedi.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
9
8
5
4
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lily

hayat seni çok yormuş

Mr Tg

Hayatın hiç de adil olmadığının ve sızlansan dahi bunun değişmeyeceğinin farkındasın