Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Filmlere Göre İsyanın Kime?

Seçtiğin Filmlere Göre İsyanın Kime?

Hepimiz bazen bu hayattan sıkılıp bunalır ve 'İsyanım var' diye bağırırız. Peki senin isyanın kime? İşte bunu sevdiğin filmlerden yola çıkarak tahmin ediyoruz.

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1#

2#

3#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda

6#

7#

8#

9#

10#

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin İsyanın Kadere!

Film tercihlerine göre isyanın aslında kendi kişiliğine değil, kaderine yönelik gibi görünüyor. Hayatındaki her olayı kaderine bağlama eğilimindesin. İç düşüncelerini tam olarak bilemiyoruz, ancak dışarıdan bakıldığında durum bu şekilde görünüyor. Hatta bazen isyan etmek için bir sebep aradığını bile iddia edebiliriz. Çünkü yaşamındaki her olumsuz durumun sana özgü olduğunu ve bu durumun asla değişmeyeceğine dair bir inanca sahipsin. Ancak hayat sadece kader düşüncesinden ibaret değildir. Bizi biz yapan şeyler, başımıza gelen olaylar çoğu zaman seçimlerimizden etkilenir. Kaderi suçlamak ya da kendini kötülemek yerine seçimlerine dikkat etsen daha iyi olur. Böylelikle daha rahat bir kafa yapısına sahip olursun, bizden söylemesi!

Olduğu Gibi Görünmeyenlere İsyanın Var!

Film seçimlerine göre senin en büyük hayal kırıklığının, göründükleri gibi olmayan insanlar olduğunu söylemek mümkün. Zira sen her zaman iyi niyetli ve saf düşünceli bir insansın. Hiç kimseden kötülük beklemiyorsun. Hemen hemen herkesin her dediğine inanıyorsun. Bu durum, çevrendeki herkesin de senin gibi olduğunu düşünmene neden oluyor, ancak gerçek aslında tam tersi. Çünkü hiç kimse tam olarak göründüğü gibi değildir. İnsanlar kendi istekleri ve çıkarları için hiç düşünmedikleri ve hiç gerçekleştirmeyecekleri sözler söyleyebilir, vaatler verebilir. Bu konuda isyan etmekte çok haklısın ancak belki de insanlara karşı bir miktar şüpheci olma kasını geliştirmen senin için faydalı olabilir. Bunu hemen denemeye başlasan iyi edersin.

Senin İsyanın Güce Tapanlara!

Film seçimlerini güce tapan insanlara karşı bir başkaldırı olarak yorumlamak mümkün. Hayatında karşılaştığın zorluklarla başa çıkmak için gösterdiğin mücadele ve hırs, karakterinin güçlü yönlerini yansıtıyor. Ancak güç kavramının körü körüne takip edilmesi seni rahatsız ediyor. Özellikle çevrende gücün peşinden giden ve bu gücü sana karşı kullanmaktan çekinmeyen insanlar olduğunda bu durum seni derinden etkiliyor ve tepki göstermene neden oluyor. Bu durum belki de karakterindeki adalet duygusunun bir yansımasıdır. Güce tapan insanların, genellikle güçlerini haksız yere kullanma eğiliminde oldukları bilinir. Bu, senin adalet anlayışınla çelişiyor ve bu durum karşısında sessiz kalmayı reddediyorsun. İsyanında haklısın ne diyelim, etraf çünkü böyle insanlarla dolu!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
10
7
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın