Görüş Bildir
Haberler
Savaşçı Dizisine Yeni Bir Oyuncu Katılıyor! Arzu Budak Kimdir?

Savaşçı Dizisine Yeni Bir Oyuncu Katılıyor! Arzu Budak Kimdir?

Sunay Korkmaz
08.02.2021 - 13:19

Fox Tv ekranlarının sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Savaşçı, 5. sezona iddialı başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuları kadrosuna katmaya devam eden Savaşçı'ya yeniş bir isim dahil oldu: Arzu Budak! Daha önce Savaşçı kadrosuna dahil olan Tamer Karadağlı Albay Oktay Göktürk karakterine hayat verecek. Albay Oktay Göktürk'ün eşini canlandıracak Arzu Budak'ın kim olduğu merak ediliyor. Arzu Budak kimdir? Arzu Budak nereli, kaç yaşında? Arzu Budak hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...  

İçeriğin Devamı Aşağıda

Savaşçı'nın kadrosuna bir isim daha dahil oldu. Birçok filmde rol alan başarılı oyuncu Arzu Budak, dizinin yeni sezonunda yer alacak. Budak, yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Eray Koçak'ın oturduğu, başrollerinde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş ve Ediz Hun'un paylaştığı dizide Albay Oktay Göktürk'ün eşini canlandıracak.

Arzu Budak Kimdir?

Arzu Budak Kimdir?

Arzu Budak, 22 Mayıs 1977 yılında Almanya'da dünyaya gelmiştir. doğumludur. Ege Üniversitesi Su Ürünleri Bölümü’nden mezun olan Arzu Budak, 1995 yılında Miss Globe Türkiye yarışmasında 3. olmuş, 1996 senesinde ise Miss Turizm Uluslararası Güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir.

Oyunculuk ve sunuculuk yapan Budak, bir dönem Ege Tv İzmir Magazin Programı, Magazin Keyfi kanal 6, Star TV Bir Pazar Sabahı gibi programları sunmuştur. Evli ve 2 çocuk annesi Arzu Budak Biri Bizi Gözetliyor isimli yarışma programında da yer almıştır.

Can, Vali, Aşkopat, Deccal 2, Hayat Bilgisi, Avrupa Yakası, Cennet Mahallesi, Tatil Aşkları, Perçem, Yabancı Damat, Şubat Soğuğu, Davetsiz Misafir, Saklambaç, Tuzak, Acemi Cadı, Arka Sokaklar, Rüyalarda Buluşuruz, Sevgili Düşünürüm, Görgüsüzler, Aydamaya, Aşk Bir Hayat, Küçük Hanımefendi, Artiz Kahvesi ve Hayat Bazen Tatlıdır gibi projelerde rol alan Arzu Budak, Faox Tv ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisi kadrosuna dahil olmuştur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın