Görüş Bildir
Haberler
Savaş Cebeci Kimdir, Ne İş Yapıyor? Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci Kavgası Nedir?

Savaş Cebeci Kimdir, Ne İş Yapıyor? Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci Kavgası Nedir?

Sosyal medya, Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci arasındaki çatışmayla çalkalandı. MMA dövüşçüsü ile fitness eğitmeni arasında yaşanan bu olay, 'Savaş Cebeci kimdir?' sorusunu gündeme getirdi. Ancak merak edilen bir diğer konu da 'Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan ne yaşadı?' oldu. İşte, Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan hakkında merak edilenler ve yaşanan olayla ilgili detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Savaş Cebeci Kimdir?

Savaş Cebeci Kimdir?

Almanya'da 17 Ağustos 1974'te doğan Savaş Cebeci, ailesinin İstanbul'a göç etmesiyle bu şehirde çocukluğunu geçirdi. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünde eğitim hayatına adım atan Cebeci, bu alanda gösterdiği başarıyla mezun oldu.

Savaş Cebeci Hakkında Merak Edilenler

Savaş Cebeci Hakkında Merak Edilenler

Sporla erken yaşta tanışan Savaş Cebeci, babasının yönlendirmesiyle dövüş sporlarına merak saldı. Bu tutkusu, onun eğitim hayatını da sporla şekillendirmesine yol açtı. Gençlik döneminde kişisel antrenörlük yaparak çeşitli spor salonları ve otellerde tecrübe edindi. Sonrasında hayatını Fransa'ya taşıyan Cebeci, burada da kişisel antrenörlük mesleğini 6 yıl boyunca sürdürdü.

Savaş Cebeci'nin Eğitimi

Savaş Cebeci'nin Eğitimi

Fransız topraklarında kazandığı tecrübelerin ardından Savaş Cebeci, mesleki ve eğitim hayatını daha da ilerletmek için New York'a yerleşti. New York'taki prestijli Swedish Institute College of Health Sciences University'nin 'masaj ve body work' alanında eğitimini başarıyla tamamladı. Spor masajı, postür analizi, kas kaynaklı postür bozukluklarının manuel tedavisi ve etkili egzersiz planlama gibi konularda uzmanlık kazandı. New York Eyaleti lisans sınavını başarıyla geçerek lisansını aldı ve Amerika'nın en saygın kurumlarından National Academy Sport Medicine'den 'Personal Trainer' sertifikası elde etti.

Savaş Cebeci Ne İş Yapıyor?

Savaş Cebeci Ne İş Yapıyor?

Savaş Cebeci, National Certification Board For Therapeutic Massage And Body Work sınavlarına katılarak, Amerika genelinde kabul gören 'Body Work Uzmanı' lisansını elde etme başarısını gösterdi. Uluslararası arenada birçok eğitim ve lisans programına aktif bir şekilde katılım sağlayarak, profesyonel kariyerini bir adım daha öteye taşımayı başardı. Bu başarıları, onun alanında ne kadar yetkin ve başarılı olduğunu göstermektedir. Ssadece kişisel antrenörlükle sınırlı kalmayan Sevaş Cebeci  aynı zamanda kişisel YouTube kanalında fitness ve vücut geliştirmeyle ilgili bilgi dolu videolar çekerek, bu alana ilgi duyan insanları bilgilendiriyor.

Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci Kavgası Nedir?

Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci Kavgası Nedir?

Sosyal medyada fitness yayınları yapan Savaş Cebeci bir videosunda, 'İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez' dedi. Bu çıkış üzerine MMA dövüşçü Kaan Kazgan, Savaş Cebeci'ye meydan okudu. Atışmaların sonunda bir ormanlık alanda kavga eden ikilinin dövüşmesi kanlı bitti.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
6
5
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın