Görüş Bildir
Haberler
Şarkılar Bizi Söyler Safa Sarı Kimdir? Safa Sarı Kaç Yaşında ve Nereli?

Şarkılar Bizi Söyler Safa Sarı Kimdir? Safa Sarı Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
22.01.2022 - 21:05

Kanal D ekranlarında yayınlanan eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlıyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu programın bu akşamki konuklarından biri de ünlü oyuncu Safa Sarı. Peki Safa Sarı kimdir? Safa Sarı kaç yaşında, nereli? Safa Sarı hayatı ve detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sunumuyla her hafta Cumartesi izleyicisi ile buluşan program Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konuklarından birisi Safa Sarı. Büyük ilgi gören sanatçının hayatı da merak konusu oldu. İşte Safa Sarı'nın hayatına dair detaylar...

Safa Sarı Kimdir? Safa Sarı Kaç Yaşında ve Nereli?

Safa Sarı Kimdir? Safa Sarı Kaç Yaşında ve Nereli?

Safa Sarı, 22 Haziran 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Ordu Ünye'lidir. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa merak salan Safa Sarı, lise eğitimini Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi'nde tamamlamış aynı zamanda okulun tiyatro kulübünde yer almıştır.

Bir dönem Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak finale kadar yükselmeyi başaran Safa Sarı, 2015 senesinde Biri Bana Baba Dedi isimli dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, ardından Organize İşler 2 Sazan Sarmalı sinema filminde rol almıştır.

Safa Sarı, şimdilerde BKM Mutfak ekibine dahil olmuş ve Çok Güzel Hareketler 2 bünyesinde yer almaktadır. Safa Sarı, 1.85 metre boyunda, 98 kilo ve Yengeç burcudur.

Safa Sarı Rol Aldığı Yapımlar

Safa Sarı Rol Aldığı Yapımlar
  • 2020 - Bayi Toplantısı - Demircan 

  • 2019 – Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 

  • 2019 – Organize İşler 2 Sazan Sarmalı (Naim Kulunç) 

  • 2015 – Biri Bana Baba Dedi (Semih)

Safa Sarı Sevgilisi Kimdir?

Safa Sarı Sevgilisi Kimdir?

Uzun süre sevgilisi hakkında yorum yapmayan Safa Sarı, sonrasında sosyal medya hesabından 'Duyanlaraaaaa Duymayanlaraaa' notuyla beraber Kübra isimli kız arkadaşını paylaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın