Görüş Bildir
Haberler
Saplantılı Karakterlerin Ortalığı Kasıp Kavurduğu, İzlerken Koşarak Uzaklaşmak İsteyeceğiniz Filmler

Saplantılı Karakterlerin Ortalığı Kasıp Kavurduğu, İzlerken Koşarak Uzaklaşmak İsteyeceğiniz Filmler

Merhabalar. Birine delicesine aşık olmak ve onu derinden sevmek iyi bir şeydir ancak bu sevdalanma tehlikeli bir saplantıya dönüşürse bu tamamen başka bir şeydir. Saplantıyla ilgili filmlerin türü komediden korkuya  kadar çeşitlilik gösterebilir ancak hepsi benzer bir temayı ele alır: Saplantı! Bu içerikte konusu saplantı olan filmler listelenmiştir.

İyi seyirler dilerim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

22. Chloe (2009)

Kocasının sadakatsizliğinden şüphelenen jinekolog Dr. Catherine Stewart, sadakatini test etmek için Chloe adında bir eskort tutar. Ancak üçü arasındaki ilişki yoğunlaşır.

Yönetmen: Atom Egoyan

Oyuncular: Julianne Moore, Amanda Seyfried, Liam Neeson

21. 365 Days (2020)

21. 365 Days (2020)

Massimo, Sicilyalı mafya ailesinin bir üyesidir ve Laura da bir satış direktörüdür. Güzel kadın ilişkisini kurtarmaya çalışırken Sicilya'ya yaptığı bir gezide Massimo'nun onu kaçıracağından ve ona aşık olması için 365 gün vereceğinden habersizdir.

Yönetmenler: Barbara Bialowas, Tomasz Mandes

Oyuncular: Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Bronislaw Wroclawski

20. Do Revenge (2022)

20. Do Revenge (2022)

Drea, erkek arkadaşı ve okulun kralı Max tarafından seks kaseti tüm okula sızdırıldıktan sonra tüm hayatı mahvolan bir öğrencidir. Eleanor, 13 yaşındayken yaz kampında kendisi hakkında kötü bir söylenti başlatan eski zorbası Carissa ile artık okula gitmek zorunda olduğunu öğrenince öfkelenen garip bir yeni transfer öğrencidir. Drea ve Eleanor, birbirlerine eziyet edenlerden intikam almak için beklenmedik ve gizli bir dostluk kurar.

Yönetmen: Jennifer Kaytin Robinson

Oyuncular: Camila Mendes, Maya Hawke, Austin Abrams

19. Swimfan (2002)

19. Swimfan (2002)

Ben Cronin, hayatındaki her şeyi rayına oturtan ve kendi alanında rakipsiz olan bir yüzücüdür. Hem arkadaş çevresinde sevilen hem de çok güzel kızların ilgisini çeken Ben, sorumluluklarının altından kalkmak için mücadele etmelidir.

Yönetmen: John Polson

Oyuncular: Jesse Bradford, Erika Christensen, Shiri Appleby

18. Twilight (2008)

18. Twilight (2008)

Bella Swan, Kuzeybatı Pasifik'te küçük bir kasabaya taşındığında, kendisinin 108 yaşında bir vampir olduğunu söyleyen ve gizemli bir sınıf arkadaşı olan Edward Cullen'a aşık olur.

Yönetmen: Catherine Hardwicke

Oyuncular: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Can't Hardly Wait (1998)

17. Can't Hardly Wait (1998)

Güzel kızlar, inekler ve gelecek vaat eden futbolculardan oluşan eksiksiz bir mezunlar sınıfı, zengin bir sınıf arkadaşının evinde bir parti için toplanır. Ancak buluşmada ilginç gelişmeler yaşanır.

Yönetmenler: Harry Elfont, Deborah Kaplan

Oyuncular: Jennifer Love Hewitt, Ethan Embry, Charlie Korsmo

16. The Crush (1993)

16. The Crush (1993)

28 yaşındaki gazete muhabiri Nick Eliot, Forresters'ın misafirhanesine taşınır. Forresters'ın tek çocuğu olan 14 yaşındaki Adrienne ile tanışana kadar her şey yolunda gider. Kız ona aşık olduğunda ve reddedildiğinde ise intikamla misilleme yapar.

Yönetmen: Alan Shapiro

Oyuncular: Cary Elwes, Alicia Silverstone, Jennifer Rubin

15. The Perfect Guy (2015)

15. The Perfect Guy (2015)

Başarılı lobici Leah Vaughn, sancılı bir ayrılığın ardından büyüleyici bir yabancıyla tutkulu bir ilişkiye atlar. Eski erkek arkadaşı hayatında yeniden ortaya çıktığında ise kime güvenip kimden korkması gerektiğini bulmak zorundadır.

Yönetmen: David M. Rosenthal

Oyuncular: Sanaa Lathan, Michael Ealy, Morris Chestnut

14. Fifty Shades of Grey (2015)

14. Fifty Shades of Grey (2015)

Aynı isimli roman serisinden uyarlanan film, edebiyat öğrencisi Anastasia Steele'in hayatının yakışıklı ama bir o kadar da eziyetli milyarder Christian Grey ile tanıştığında sonsuza kadar değişmesini konu alıyor.

Yönetmen: Sam Taylor-Johnson

Oyuncular: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle

13. Lolita (1962)

13. Lolita (1962)

Film, ABD'ye edebiyat dersleri vermek üzere gelen orta yaşlı bir İngiliz profesörün pansiyoner olarak kaldığı kaldığı evin 14 yaşındaki çılgın kızına aşık olmasını ve ona daha yakın olabilmek için annesiyle bir evlilik yapmasını konu alıyor.

Yönetmen: Stanley Kubrick

Oyuncular: James Mason, Shelley Winters, Sue Lyon

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. The Boy Next Door (2015)

12. The Boy Next Door (2015)

Sadakatinden şüphe duyduğu kocasından ayrılan bir kadın, yan eve taşınan daha genç bir adama aşık olur. Ancak ateşli ilişkileri kısa sürede tehlikeli bir hal almaya başlar.

Yönetmen: Rob Cohen

Oyuncular: Jennifer Lopez, Ryan Guzman, Kristin Chenoweth

11. Gone Girl (2014)

11. Gone Girl (2014)

Karısının ortadan kaybolması yüzünden yoğun bir şekilde medyanın odak noktası haline gelen bir adam, masum olmadığından şüphelenildiğinde tüm dikkatlerin üzerine çevrildiğini görür.

Yönetmen: David Fincher

Oyuncular: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris

10. Ingrid Goes West (2017)

10. Ingrid Goes West (2017)

Ingrid Thorburn, anlamlı ilişkiler için kafa karıştırıcı 'beğeniler' geçmişine sahip, akılsız bir sosyal medya takipçisidir. Taylor Sloane, mükemmel bir şekilde seçilmiş, boho-şık yaşam tarzı Ingrid'in son takıntısı haline gelen, Instagram'da ünlü bir 'influencer'. Ingrid Los Angeles'a taşındığında ve kendini sosyal medya yıldızının hayatına sokmayı başardığında ilişkileri hızla #BFF'den #WTF'ye geçer.

Yönetmen: Matt Spicer

Oyuncular: Aubrey Plaza, Elizabeth Olsen, O'Shea Jackson Jr.

9. Sleeping with the Enemy (1991)

9. Sleeping with the Enemy (1991)

Genç bir kadın, kabus gibi evliliğinden kaçmak için kendi ölümünü taklit eder, ancak kontrolcü kocasından kurtulmanın giderek daha da çok imkansız olduğunu keşfeder.

Yönetmen: Joseph Ruben

Oyuncular: Julia Roberts, Patrick Bergin, Kevin Anderson

8. The Girl on the Train (2016)

8. The Girl on the Train (2016)

Uzaktan kusursuz görünen bir çifte kafayı takan ve yeni boşanmış sorunlu bir kadın, sarsıcı bir olaya tanık olunca kendini çetrefil bir cinayet vakasının içinde bulur.

Yönetmen: Tate Taylor

Oyuncular: Emily Blunt, Haley Bennett, Rebecca Ferguson

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Single White Female (1992)

7. Single White Female (1992)

Bir bilgisayar programcısı olan Allison, aynı evde yaşadığı erkek arkadaşının kendisini aldattığını öğrendiğinde onu evden kovar. Yalnız yaşamak istemeyen Allison evini paylaşacağı birini bulmak ister ve sonunda Hedra ile tanışır.

Yönetmen: Barbet Schroeder

Oyuncular: Bridget Fonda, Jennifer Jason Leigh, Steven Weber

6. Fear (1996)

6. Fear (1996)

Nicole, David'le tanıştığında; onun yakışıklı, çekici, sevecen olduğunu düşünür. Fakat kısa süre sonra David'in daha karanlık bir tarafı olduğunu fark eder ve kendisine olan hayranlığı ve aşkı saplantıya dönüşür.

Yönetmen: James Foley

Oyuncular: Mark Wahlberg, Reese Witherspoon, William Petersen

5. The Invisible Man (2020)

5. The Invisible Man (2020)

Cecilia'nın istismarcı eski sevgilisi kendi canına kıyıp servetini ona bıraktığında, Cecilia onun ölümünün bir aldatmaca olduğundan şüphelenir. Bir dizi tesadüf ölümcül bir hal alırken Cecilia, kimsenin göremediği biri tarafından avlandığını kanıtlamaya çalışır.

Yönetmen: Leigh Whannell

Oyuncular: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer

4. Fatal Attraction (1987)

4. Fatal Attraction (1987)

Mutlu bir evliliğe sahip New Yorklu avukat Dan Gallagher, meslektaşı Alex ile bir ilişki yaşar ve ikisi, Dan'in karısı ve çocuğu uzaktayken aşk dolu bir hafta sonu geçirir. Ama Alex onun peşini bırakmayacak ve ona sahip olmak için her şeyi göze alacaktır.

Yönetmen: Adrian Lyne

Oyuncular: Michael Douglas, Glenn Close, Anne Archer

3. Black Swan (2010)

3. Black Swan (2010)

Nina, yıldız olmanın eşiğinde olan yetenekli ama dengesiz bir balerindir. Sanat yönetmeni ve baştan çıkarıcı bir rakibi tarafından kırılma noktasına kadar itilen Nina'nın gerçekliğe olan hakimiyeti kayar ve bu durum onu bir kabusa sürükler.

Yönetmen: Darren Aronofsky

Oyuncular: Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. The Voyeurs (2021)

2. The Voyeurs (2021)

Pippa ve Thomas hayallerindeki daireye taşınırlar ancak pencerelerinin karşıdaki daireye baktığını fark ederler. Bu durum felakete varacak bir olaylar zincirini harekete geçirir.

Yönetmen: Michael Mohan

Oyuncular: Sydney Sweeney, Justice Smith, Ben Hardy

1. Obsessed (2009)

1. Obsessed (2009)

Kısa süre önce büyük bir terfi almış başarılı bir varlık yöneticisi, kariyerinde ve evliliğinde son derece mutludur. Ancak bir geçici işçi onu takip etmeye başladığında uğruna çok çalıştığı her şey tehlikeye girer.

Yönetmen: Steve Shill

Oyuncular: Beyoncé, Idris Elba, Ali Larter

Sizin konusu takıntı olan beğendiğiniz bir film var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın