Görüş Bildir
Haberler
Şahan Gökbakar'ın Döviz Kuruna Olan Tepkisi Beğeni Yağmuruna Tutuldu! "Duvara Baktım..."

Şahan Gökbakar'ın Döviz Kuruna Olan Tepkisi Beğeni Yağmuruna Tutuldu! "Duvara Baktım..."

GNS
13.12.2021 - 20:00

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar olay yaratan açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Daha öncesinde faiz ile ilgili yorumunu Twitter hesabından dile getiren Gökbakar sonrasında Galatasaray taraftarı hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Son dönemde döviz kurundaki ani yükselişler ise oyuncunun dikkatinden kaçmadı. 14 TL'yi aşan dolara tepki gösteren Gökbakar sosyal medyada kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Döviz kurunun hızla artışı dikkatlerden kaçmıyor. Sosyal medya gündeminin en çok konuşulan konusu haline gelen rekor fiyatlar oyuncu Şahan Gökbakar'ın da dikkatini çekti. sosyal medyada düşüncelerini açıkça ifade etmekten geri durmayan Gökbakar'ın dolara tepkisi dakikalar içinde binlerce beğeni aldı. İşte Şahan Gökbakar'ın dolar tepkisi...

14'ü Geçen Dolara Şahan Tepkisi

14'ü Geçen Dolara Şahan Tepkisi

Dolar 14,5 lirayı aşarken euro da 16 liranın üstüne çıktı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası döviz kurlarındaki bu artışın önüne geçebilmek için yeni bir hamle daha yaptı. Bankadan yapılan açıklamada, döviz kuruna 4. kez müdahale geldi.

Hal böyle olunca Twitter'ın en çok konuşulan konuları arasında yine dolar vardı. Gündeme dair sözünü sakınmayan komedyen Şahan Gökbakar da bu konuda bir paylaşım yaptı.

Duvara Baktım

Duvara Baktım

Şahan Gökbakar paylaşımında 'Dolar 14.36... Bir süre sessiz bir şekilde duvara baktım' dedi. Ünlü komedyenin bu paylaşımı 10,5 bin beğeni aldı.

Şahan Gökbakar'ın O Paylaşımı

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
5
4
3
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın