Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Oyuncu Şahan Gökbakar'dan Olay Yaratan "Faiz" Yorumu: Direkt Sıfır Yapın!

Ünlü Oyuncu Şahan Gökbakar'dan Olay Yaratan "Faiz" Yorumu: Direkt Sıfır Yapın!

GNS
18.11.2021 - 17:40

Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar gündeme bomba gibi oturan bir yorumda bulundu. Recep İvedik serisiyle büyük bir ivme yakalayan Şahan Gökbakar, Merkez Bankası'ndan gelen faize 100 puanlık indirim kararına sessiz kalmadı. Dolar'ın rekor seviyelere ulaşması ve Türk lirasında yaşanan değer kaybından şikayetçi olan Gökbakar sosyal medya hesabında yazdıklarıyla esprili bir dilde isyan etti. Oyuncu yaptığı yorumda 'Direkt sıfır yapın!' ifadeleriyle ironide bulundu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Merkez Bankası'nın verdiği 100 puanlık faiz indirimi kararını eleştiren bir yorumda bulundu. Gökbakar Twitter hesabından sert ama esprili bir dilde faiz indirimine karşı sitemde bulundu. İşte Gökbakar'ın o yorumu...

Direkt Sıfır Yapın!

Direkt Sıfır Yapın!

Oyuncu Şahan Gökbakar, Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrası sosyal medya hesabından bir  paylaşımında bulundu. Gökbakar, “Direk sıfır yapsanıza faizi... Niye böyle tek tek... Madem piyasaları, kurları falan önemseyen yok, yapın kafadan 0 faiz. Hadi anam faiz maiz yok bizde deyin” diye yazdı.

Dolar Rekor Tazeledi

Dolar Rekor Tazeledi

Merkez Bankası politika faizini 100 baz puan indirerek, yüzde 15'e çekti. Kararın ardından döviz kurlarında yükseliş hızlanırken, karar öncesi 10,54'e kadar gerileyen dolar, 10,97'ye kadar yükselerek tarihi zirvesini gördü. Euro ise 11,46'yla rekor tazeledi.

Gökbakar Twitter'dan İsyan Etti

Gökbakar Twitter'dan İsyan Etti

Gökbakar, Merkez Bankası kararı sonrası sosyal medya hesabı Twitter’da, “Direk sıfır yapsanıza faizi... Niye böyle tek tek... Madem piyasaları, kurları falan önemseyen yok, yapın kafadan 0 faiz. Hadi anam faiz maiz yok bizde deyin... Artık o zaman baronlar, lobiler, dış güçler, kıskanan eden vs. onlar düşünsün... Not: Bu bir tavsiye değildir” ifadelerini kullandı.

İşte Şahan Gökbakar'ın O Yorumu

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın