Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz’e Yeni Yüz Geliyor: Serhat Parıl Kimdir, Kaç Yaşında ve Hangi Yapımlarda Rol Aldı?

Sadakatsiz’e Yeni Yüz Geliyor: Serhat Parıl Kimdir, Kaç Yaşında ve Hangi Yapımlarda Rol Aldı?

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Sadakatsiz, kadrosunu yeni bir oyuncu ile güçlendirecek. Her çarşamba günü Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisine Serhat Parıl, Onur karakteri ile dahil olacak. Televizyon izleyicileri, Sadakatsiz’in yeni yüzü olan Serhat Parıl hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Peki, Serhat Parıl kimdir, kaç yaşındadır, hangi yapımlarda rol almıştır? İşte Serhat Parıl’ın kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindirok ve Melis Sezen gibi ünlü isimlerin yer aldığı Sadakatsiz, ilk bölümünden beri reytinglerde üst sıralarda yer alıyor. Dün yeni bölümüyle ekranlarda olan Sadakatsiz’e yeni bir isim dahil olacağı ifade edildi. Sadakatsiz yeni bölümlerde, Onur karakteri ile Serhat Parıl rol alacak.

Serhat Parıl Kimdir, Kaç Yaşında?

Serhat Parıl Kimdir, Kaç Yaşında?

Serhat Parıl, 27 Temmuz 1983 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. 2004 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi. Bir süre öğretmenlik yaptı. 2005 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü' nü kazandı. Halen oyunculuk bölümü 4. sınıf öğrencisi. Oyuncu birçok oyunlara katıldı. Bunların dışında seslendirme çalışmaları yaptı. Pandomim sanatıyla ilgilenmektedir. Çeşitli anaokullarında, etüt, eğitim ve kurs merkezlerinde drama eğitmenliği yaptı. Çeşitli tiyatrolarda çocuklarla drama – tiyatro ve pandomim çalışmaları yaptı, gösteriler sundu.

2011 yılında Babam İçin isimli televizyon dizisinde oynadı. 2020 yılında Oyuncu Bay Yanlış adlı televizyon dizisinde Tolga Gürdağ karakterini canlandırmıştır. 

2021 yılında 'Uğur' karakteriyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz  dizisine dahil olmuştur.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın