Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz Dizisine Bir Diğer Transfer! Arka Sokaklar'dan Sadakatsiz'e...

Sadakatsiz Dizisine Bir Diğer Transfer! Arka Sokaklar'dan Sadakatsiz'e...

Uzun zamandır rol aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrılan isim Sadakatsiz dizisine transfer oldu. Aynı kanalda yayınlanan iki farklı diziden başarılı oyuncu diğer diziye transfer olduğu gündeme bomba gibi düştü! Başrollerini Zafer Engin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Oya Okar ve Yiğitcan Engin gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklardan bir isim geçtiğimiz bölümlerde veda etmişti. Arka Sokaklar dizisinden, Sadakatsiz dizisine dahil olan o isim kim? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisi bünyesine bir isim daha dahil etti. Dizide Bahar karakterinin eski aşkını canlandıracak olan isim gündemde yerini aldı.

Alp Korkmaz'ın Yeni Dizisi Sadakatsiz!

Alp Korkmaz'ın Yeni Dizisi Sadakatsiz!

12 yıldır devam eden Arka Sokaklar, kadrodan ayrılanlar nedeniyle sevenlerini peş peşe üzüntüye boğmuştu. Şimdi ise Ali Korkmaz Sadakatsiz dizisine dahil oldu. Dizide Bahar karakterinin eski aşkını canlandıracak.

Alp Korkmaz Kimdir?

Alp Korkmaz Kimdir?

2 Mart 1981 Ankara Doğumlu Alp Korkmaz Türkiye'nin sevilen oyuncusudur. İlk ve ortaöğretimini İstanbul'da tamamlayan Korkmaz, Lise öğrenimini ise Çanakkale'de tamamlamıştır. Yurtdışı serüveni Üniversite yıllarında orada Radyo Televizyon ve Sinema Bölümüne girerek başladı. 2006 yılında Türkiye'ye dönen oyuncu Alp Korkmaz, önce sinema filmlerinde yer aldı daha sonra Türkiye'nin en sevilen ve en uzun dizisi Arka Sokaklar dizisinde görev aldı. 

Alp Korkmaz'ın Oynadığı Dizi ve Filmler;

  • 2009 Melekler ve Kumarbazlar

  • 2012 Laz Vampir Tirakula

  • 2014 Peri Masalı

  • 2006-2021 Arka Sokaklar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın