Görüş Bildir
Haberler
Robert Pattinson, Edward'dan; Beren Saat, Bihter'den Nefret Etmiş! Canlandırdığı Rolden Pişman Olan Oyuncular

Robert Pattinson, Edward'dan; Beren Saat, Bihter'den Nefret Etmiş! Canlandırdığı Rolden Pişman Olan Oyuncular

04.09.2022 - 08:32

Severek izlediğimiz filmlerin yıldızlarının bazı filmlerde rol aldığı için pişman olduğunu veya kariyeri için büyük bir hata olduğunu düşündüğünü hayal edebiliyor musunuz? Maalesef birçok ünlü isim; istedikleri yönetmenle çalışabilmek uğruna bazı teklifleri kabul ettiği için kimi isimler de oyunculuklarını yeterli bulmadıkları için yer aldıkları filmlerden nefret ediyor. Gelin bu ünlüleri beraber inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jessica Alba - The Fantastic Four / Fantastik Dörtlü

1. Jessica Alba - The Fantastic Four / Fantastik Dörtlü

Jessica Alba, Elle dergisine vermiş olduğu röportajda Fantastik Dörtlü filminden nefret ettiğini ifade etmiş. Filmin yönetmeni Tom Story, Alba'ya öldüğü sahnede oyunculuğunun fazla gerçekçi olduğunu ve sancılı gözüktüğünü söylemiş. Bu yüzden ağlarken daha tatlı gözükmesini istemiş. Oyunculuğunun fazla gerçekçi olmasından dolayı azar işiten Jessica Alba'nın bu yapımdan nefret etmesi için haklı sebepleri var gibi.

2. George Clooney - Batman & Robin

2. George Clooney - Batman & Robin

George Clooney, Batman karakterine hayat vererek seriyi mahvettiğini düşünüyor. Kendisinin bu role hiç uygun olmadığını sonralardan fark eden oyuncu, ilk başlarda bu rolün kariyeri için mükemmel fırsat olduğunu düşünüyormuş. Batman karakterine başka bir oyuncu tekrardan hayat verdiğinde kendisi de rahatlamış.

3. Arnold Schwarzenegger - Red Sonja

3. Arnold Schwarzenegger - Red Sonja

Arnold Schwarzenegger, 1985 yılında rol aldığı Red Sonja filminin kariyerindeki en kötü film olduğunu düşünüyormuş. Hatta çocukları bir hata yaptığında onlara ceza olarak odalarına kapanıp 10 defa Red Sonja izlemelerini söylüyormuş. Bu yüzden çocuklarının çok az hata yapmasından dolayı mutluluk duyuyormuş.

4. Megan Fox - Transformers

4. Megan Fox - Transformers

Megan Fox, Transformers filminde rol aldığı için pişman olduğunu ifade ediyormuş. Filmin yönetmeni olan Michael Bay ile çalışmanın tam bir eziyet olduğunu söyleyen Fox, aynı zamanda yönetmenin sette eziyet çektirdiğini itiraf etmiş. Filmde oyunculuğun ön planda olması gerekirken dövüş ve kavganın daha öne çıkması, Megan Fox'un rahatsız olduğu konulardan birisiymiş.

5. Charlize Theron - Reindeer Games

5. Charlize Theron - Reindeer Games

Charlize Theron, 2007 yılında Esquire dergisine verdiği röportajda Reindeer Games filminin çok kötü olduğu itirafında bulunmuş. Bu filmde rol almasının tek sebebi, yönetmen John Frankenheimer ile çalışma fırsatı elde etmesi olmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kate Winslet - Titanic

6. Kate Winslet - Titanic

Kate Winslet, bu listenin en şaşırtıcı ismi olabilir. Hepimizin bayılarak izlediği ve ikonik bir film hâline gelen Titanic, Winslet'ın en pişman olduğu yapımlarından birisiymiş. Filmde sergilemiş olduğu oyunculuğu hiç beğenmeyen Kate Winslet, o zamanlardaki Amerikan aksanını da çok kötü buluyormuş. Şu an aksanının daha iyi olduğunu düşünen Winslet, filmi izlemeye katlanamıyormuş ve imkânı olsa filmi yeniden çekermiş. Oyunculuğu ve aksanının yanı sıra Celine Dion'un seslendirdiği ve filmin müziği olan My Heart Will Go On şarkısını da duymaktan da artık tiksindiğini ifade etmiş. Kate Winslet ne kadar filmden nefret etse de biz onu kızıl saçlarıyla ve oyunculuğuyla izlemekten keyif alıyoruz o kesin.

7. Robert Pattinson - Twilight

7. Robert Pattinson - Twilight

Robert Pattinson, Twilight serisinde hayat verdiği Edward Cullen rolünden nefret ediyormuş. Sevmediği bir vampir karakterini oynamanın enteresanlığından bahseden Pattinson, bu seride oynamamış olsa Twilight'ın nefret edeceği bir yapım olduğunu ve filmi asla izlemeyeceğini ifade etmiş.

8. Brad Pitt - The Devil's Own

8. Brad Pitt - The Devil's Own

Newsweek dergisine 1997 yılında verdiği röportajında Brad Pitt, Sessiz Düşman filminin tam bir facia olduğunu söylemiş. Aynı zamanda Sessiz Düşman filminin o güne kadar yapılmış olan en sorumsuz film olduğunu ifade etmiş. Rol aldığı filmin izlemeye katlanılamayacak kadar kötü olduğunu düşünüyormuş.

9. Halle Berry - Cat Woman

9. Halle Berry - Cat Woman

En kötü film, senaryo ve oyuncu gibi dallarda ödül dağıtan film festivali olan Altın Ahududu Ödülleri'nde bu rolüyle En Kötü Kadın Oyuncu ödülünü alan Halle Berry çok üzülmüş olsa gerek. Kariyerindeki en kötü film olduğunu ifade ettiği Cat Woman yapımından nefret ediyormuş. Hatta Altın Ahududu Ödülleri'nde sahneye ödülünü almaya çıktığında menajerini işaret ederek 'Beni o kadar çok seviyor ki kendisinin de kötü olduğunu bildiği projelerde bile rol almam için ısrar ediyor.' ifadelerine yer vermiş. Cat Woman yapımından sonra aklı başına gelmiş olacak ki Halle Berry, menajeriyle yollarını ayırmış.

10. Beren Saat - Aşk-ı Memnu

10. Beren Saat - Aşk-ı Memnu

Beren Saat, Orada Rahat mısın? adlı konuk olduğu programda rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi hakkında konuşmuş. Bihter Ziyagil'in sadece bir dizi karakteri olduğuna vurgu yapan güzel oyuncu, bu karakterden kurtulmak için çok çaba harcadığını ifade etmiş ve 'Ben Bihter Ziyagil değilim.' demiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Eda Ece - Yasak Elma

11. Eda Ece - Yasak Elma

Hâlâ ekranlarda yer almaya devam eden Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle Eda Ece'nin başı dertteymiş. Tam olarak Yıldız karakterinden nefret ettiğini söylemese de sosyal medyada paylaşımlarına 'Bu Yıldız değil Eda' yorumunda bulunması hayranlarının dikkatini çekiyor. Oynadığı rolle bu kadar anılması Eda Ece'yi bir hayli rahatsız etmiş gibi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
12
6
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Leman Naqiyeva

Ama Robertcim sen oynamasaydın Twilight bu kadar tanınmazdı. Ve sende bu kadar tanınmazdın bence. Her kötüde bi iyilik var aşkım shsj

Tülin

Robert, Eda Ece ve Beren Saat icin sevmemek değil, rolün onların üzerine yapışmış olması onları rahatsız ediyor sanki.

Bjk

Ne dertler var ya 🚬