Görüş Bildir
Haberler
Reiki Nedir ? - İsmail BÜLBÜL

Reiki Nedir ? - İsmail BÜLBÜL

Reiki Video Galeri

Reiki Okulu'na Hoşgeldiniz...

11 Temmuz 2009'da İzmir/Karşıyaka'da başlattığımız bu güzel serüven 24 Nisan 2010 Yılından beri İstanbul'da devam ediyor. Şimdi, henüz yeni taşındığımız ve uzun yıllar kalmayı düşündüğümüz Bağdat Caddesindeyiz.

Misyonumuz,

Ülkemizde Reiki'yi doğru tanıtmak, doğru anlatmak ve doğru uyumlamayı tatbik etmektir. Reiki'nin sadece bir uzak doğu felsefesi değil, mistik yönümüzü güçlendiren ve bize aydınlık kapıların açılması ile hem manevi hem de dünyevi gelişimleri sağlayan itikadımıza, inancımıza bizi daha da yakınlaştıran bir mistik ilim olduğunu anlatmak ve bu sistemi doğru şekilde ülkemize kazandırmaktır.. Yüz Yıllardır başka, başka isimlerle varolan bu sistem, zamanla kaybolmuştur. 1900 Yılların ortalarında Japon bir kaşifin (Usui) merakı sonucu tekrar dünyaya kazandırılmıştır. Usui bu sisteme kendi dilinde İlahi Nur anlamına gelen Rei Ki ismini koymuştur. Dolayısı ile elle şifa yöntemi ile, mistik yönü ile kültürümüze hiç de yabancı değildir Reiki.. Reiki ne bir din, ne de bir tarikattır. Auramızı (Nura) ve Çakralarımızı (7 ana enerji noktaları) temizleyen bir tekniktir.. Ayrıca Reiki uyumlaması alan danışanlarımıza (Öğrencilerimize) Bilinçaltı Kodlama Terapisi adını verdiğimiz ama gerçekte bir nevi beyin formatlama işlevi gören terapiyi de yapıyoruz. Ki, çeşitli rahatsızlıklara sebep olan, geçmişe ve geleceğe dair korkularını, endişelerini, kaygılarını da siliyoruz. Sitemiz'de 'Sizden Gelenler' bölümünde okuduğunuz danışanlarımızın (Öğrencilerimizin) hemen hemen hepsi bu terapiyi almış durumdadırlar.. 

Vizyonumuz..

Türkiye'nin dört bir yanında bu sistemi layıkı ile yapan Master'lar yetiştirmek, İnsanların aydınlanmasına katkı sunmak istiyoruz. Hali hazırda 70'e yakın Master'ımız bulunmaktadır. Bu sayıyı daha da çoğaltmak istiyoruz. Başka ülkelerde Reiki öğretmen sayısı 10,000'leri aşmıştır. Ülkemiz insanının kendini tanıması dolayısı ile de Rabbini tanıması sonucu aydınlığa kavuşması için bizim de bu sayıya hatta daha da ötesine ulaşmamız gereklidir. Ömrümüz vefa ettiği sürece gerek Reiki uyumlamaları, gerekse Bilinçaltı Terapileri ile daha çok insanın yüzünün gülmesi tek amacımızdır... 

 İsmail Bülbül - USUI REIKI 17. (SON) IŞIK AŞAMA GRANDMASTER/TEACHER

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Reiki Nedir ? - İsmail BÜLBÜL

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın