Görüş Bildir
Haberler
Putin'den G-7 Liderlerine Yanıt: 'Soyunmaları İğrenç Bir Görüntü Olur'

Putin'den G-7 Liderlerine Yanıt: 'Soyunmaları İğrenç Bir Görüntü Olur'

Emre Ordu
30.06.2022 - 19:36 Son Güncelleme: 30.06.2022 - 20:07

Rusya Devlet Başkanı Putin G-7 ülkelerinin liderlerinin “Putin gibi bağrımız açık ata binerken fotoğraf çekilelim” esprisine yanıt verdi: 'Belden aşağısı mı, yukarısı mı soyunmak istediler bilmiyorum. Ama bence iğrenç bir görüntü olurdu' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ceketiyle dalga geçilmesine yanıt verdi

Ceketiyle dalga geçilmesine yanıt verdi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın G7 liderleri zirvesinde kendisini taklit etmesi ve ceketiyle dalga geçmesine yanıt verdi.

Associated Press'in (AP) haberine göre, Putin'e Türkmenistan ziyareti sırasında İngiltere Başbakanı'nın G7 zirvesinde kendisiyle ilgili sözleri soruldu. G7 liderlerinin kendisini taklit ederek ceketle poz verme esprisi yaptığının belirtilmesi üzerine Putin, “Belden aşağısı mı, yukarısı mı soyunmak istediler bilmiyorum. Ama bence her halükarda iğrenç bir görüntü olurdu' dedi.

Putin'le dalga geçtiler

Putin'le dalga geçtiler

Hafta sonu Bavyera Alpleri'nde bir araya gelen G7 liderleri, öğle yemeğinde aralarında yaptığı konuşmalarda Putin'in sert imajıyla dalga geçmiş ve halen ceket giymesiyle ilgili şakalaşmıştı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Putin'in ceketle kameralar karşısına geçmeye devam etmesini 'Ceketler üzerimizde mi? Ceketler? Çıkaralım mı paltolarımızı?” sözleriyle taklit etmişti. Kanada Başbakanı Justin Trudeau ise Putin'in 2009 yılında ata yarı çıplak bindiğini gösteren fotoğrafı hatırlatarak 'Üstü çıplak ata binme gösterisi yapacağız' demişti. 

Gazete Duvar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
6
4
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Her nefes alan insan evladı çok rahat görüyor.. Bozulmaya yüz tutmuş avrupa birliğini : Rus düşmanlığı adı altında tekrar topladı ve Putinin karşısına dikti.... Devamını Gör