Görüş Bildir
Haberler
Pınar Karşıyaka 91-88 Anadolu Efes

Pınar Karşıyaka 91-88 Anadolu Efes

Fatih
16.06.2015 - 22:19

Ivkovic: “Kalan üç maçı da kazanarak şampiyon olacağız”

Türkiye Basketbol Ligi play-off finali dördüncü maçında Karşıyaka’ya deplasmanda 91-88 mağlup olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bu maçı kazanmayı hak ettik. 39.40 dakika boyunca üstün götürdüğümüz maçı kazanmayı tamamen hak ettik. Böyle maçlarda edindikleri tecrübe genç oyuncularımın kariyerleri açısından çok önemli. Bu maçtan öğrenmemiz gereken dersler var. Soyunma odasında oyuncularıma da söyledim, kalan üç maçı da kazanarak şampiyon olacağız. Şampiyon olmak için bütün gücümüzü ortaya koyacağız...”

Anadolu Efes

Kaynak: https://www.anadoluefessk.org/haber/d...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarıca: "Kitaplara Geçecek Başarı"

Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca, Anadolu Efes karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca, Türkiye Basketbol Ligi Play-Off final serisinde Anadolu Efes’i 91-88 mağlup ederek seride 3-1 öne geçtikleri maçın ardından, “Kitaplara geçecek bir başarı gösteriyoruz” dedi.

Sarıca, “16 sayıdan maçı çevirmek çok önemli bir başarı. Artık şampiyonluktan bahsedebilirim. İnanıyorum eğer şampiyon olursak, hem bu ligin zorluğu hem de bizim mücadelemizden dolayı kitaplara geçeceğiz ve örnek olacağız. Şampiyon olmak için cuma günü mücadele edeceğiz” dedi.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/06/1...

Pınar Karşıyaka 91-88 Anadolu Efes

Pınar Karşıyaka 91-88 Anadolu Efes

Türkiye Basketbol Ligi play off final serisi dördüncü maçında Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'i 91-88 mağlup etti. Seride durumu 3-1'e getirdi. Karşıyaka'ya şampiyonluk için bir galibiyet yetecek.

İzmir'de oynanan maçın son çeyreğine 15 sayı geride giren Karşıyaka, maçı uzatmalara götürmeyi başardı. Uzatma bölümünde daha etkili olan ev sahibi takım salondan galip ayrılmayı başardı. 

Serinin beşinci maçı 19 Haziran Pazar günü İstanbul'da oynanacak. Seride toplam 4 galibiyete ulaşacak ekip, sezonu şampiyon tamamlayacak.

Serinin İstanbul'da oynanan ilk maçını Anadolu Efes 95-92 kazanmasına rağmen İstanbul'daki ikinci karşılaşmada rakibine 86-85 üstünlük sağlayan Pınar Karşıyaka, ev sahibi avantajını eline geçirdi. Bu avantaj ve moralle seriyi İzmir'e taşıyan Pınar Karşıyaka, sahasındaki üçüncü maçtan da 71-65 galip ayrılarak 2-1 öne geçmişti. 

Anadolu Efes'te, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu tarafından iki maç men cezası verilen ve üçüncü maçta forma giymeyen Fransız oyuncu Thomas Heurtel, bu karşılaşmada oynayamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter'dan yorumlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0