Görüş Bildir
Haberler
Pınar Deniz Kimdir, Kaç Yaşındadır? Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı Aşkı Ortaya Çıktı

Pınar Deniz Kimdir, Kaç Yaşındadır? Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı Aşkı Ortaya Çıktı

Ünlü oyuncu Pınar Deniz’in, daha önce aynı filmde beraber rol aldığı Yiğit Kirazcı ile aşk yaşadığı idia ediliyordu. Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı iddialarının doğru olduğu ortaya çıktı. Ünlü çift, Marmaris’te beraber tatil yaparken görüntülendi. Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı aşkı sosyal medyada gündem olurken, Pınar Denizci kimdir sorusunun cevabı da aratılmaya başlandı. Peki, Pınar Denizci kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pınar Denizci Kimdir?

Pınar Denizci Kimdir?

Pınar Deniz, 4 Kasım 1993 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Aslen Mardinli ve Arap kökenlidir. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu.

Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitiminin yanı sıra dans dersleri aldı. İlk oyunculuk deneyimini Sil Baştan dizisinde yaşadı, bu dizide Evrim karakterini canlandırdı.

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır.

2016-2018 yılları arasında yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından tanındı.

Yiğit Kirazcı Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Yiğit Kirazcı Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Yiğit Kirazcı, 17 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Bölümü'nden mezun oldu. 2007 yılında yayınlanan Son Tercih adlı dizi ile kameralar karşısına geçmiştir.

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Yüzleşme dizisinde Levent karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı, 1.86 metre boyunda, 80 kilo ve Aslan burcudur.

Yiğit Kirazcı'nın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Yüzleşme (Levent) (TV Dizisi)

2018 – İyi Oyun (Özer) (Sinema Filmi)

2018 – Baba Nerdesin Kayboldum (Ali) (Sinema Filmi)

2018 – 8. Gün (Ahmet) (TV Dizisi)

2107 – Seni Kimler aldı (Barış) (TV Dizisi)

2016 ­ Seviyor Sevmiyor (Tuna) (TV Dizisi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın