Görüş Bildir
Haberler
Pınar Altuğ Paylaşımlarıyla Gündeme Bomba Gibi Düştü! Takipçisine Verdiği Yanıt İse Olay Oldu...

Pınar Altuğ Paylaşımlarıyla Gündeme Bomba Gibi Düştü! Takipçisine Verdiği Yanıt İse Olay Oldu...

Müge Kakşi
08.05.2021 - 23:38

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan güzel sanatçı Pınar Altuğ yine sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Yaptığı paylaşımlarla beğeni toplayan Altuğ zaman zaman takipçilerine verdiği yanıtlarla da olay oluyor. Verdiği pozlarla yeni işini duyuran güzel sanatçı anneler günü için attığı fotoğrafın altına yorum yapan bir takipçisine de cevap vermeyi unutmadı. İşte Pınar Altuğ'un o pozu ve takipçisiyle atışması....

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pınar Altuğ Yeni Markasını Bu Pozla Duyurdu

Pınar Altuğ Yeni Markasını Bu Pozla Duyurdu

Pandemi sürecinde evinde ailesiyle geçiren Pınar Altuğ, bir yandan da çalışmaya devam ediyor. Bir gözlük markasıyla iş birliği yapan ve kendi koleksiyonunu çıkaran Altuğ, ürünlerin mankenliğini de kendi yaptı.

Yeni işinden önce imaj değişikliğine giden Pınar Altuğ, saçlarını boyattı. Yüzündeki değişimle de dikkat çeken Altuğ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Bir süre fotoğrafları paylaşmaya doyamayacağım sanırım' dedi.

Değişimiyle dikkat çeken oyuncu, şarkıcı Hadise ve Deniz Seki'ye benzetildi. Birçok sosyal medya kullanıcısı Altuğ'un her pozda başka birine benzemeye çalıştığını söyledi.

Yine Bir Pınar Altuğ Klasiği

Yine Bir Pınar Altuğ Klasiği

Öte yandan Pınar Altuğ son olarak Anneler Günü temalı sofra fotoğrafı paylaşınca bir takipçisinden tepki gördü.

'O yemeyi bulamayanlar size dua eder sanmayın' diyen takipçisine yanıt veren Pınar Altuğ yine sosyal medyada gündem oldu. 

Pınar Altuğ ise kendisini eleştiren takipçisine 'O yemeği bulamayanlar Instagram'a da giremiyordur.' diyerek cevap verdi.

Sık sık takipçileri ile girdiği polemiklerle gündeme gelen Pınar Altuğ yine sosyal medyanın konuşulanlarından oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın