Görüş Bildir
Haberler
Pelin Batu'nun Eşi Macit Bitargil Kimdir? Macit Bitargil Nereli ve Kaç Yaşında?

Pelin Batu'nun Eşi Macit Bitargil Kimdir? Macit Bitargil Nereli ve Kaç Yaşında?

Pelin Batu'nun eşi Macit Bitargil, basında çıkan haberlerin ardından halkın merakını çeken konulardan oldu. Macit Bitargil, eşi Pelin Batu'nun eşine uzaklaştırma kararı almasıyla magazin gündemine oturan bir isim oldu. Oyuncu Pelin Batu, dört yıl önce Roma'da evlendiği kalp damar cerrahı eşi Macit Bitargil'in kendisine psikolojik baskı ve fiziksel şiddet uyguladığını ileri sürerek iki ay uzaklaştırma emri verdirdi. Bu noktada Pelin Batu'nun eşi Macit Bitargil kimdir? Macit Bitargil nereli ve kaç yaşında? soruları merak edildi. Peki Pelin Batu'nun eşi Macit Bitargil kimdir? Macit Bitargil nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Pelin Batu, 2018 yılında Türkiye'nin Roma Büyükelçiliği'nde dünyaca ünlü kalp damar cerrahı Macit Bitargil ile dünyaevine girmişti. Çiftin bu evliliğinden Rafael adında bir çocukları dünyaya geldi. Macit Bitargil günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Pelin Batu, evliliğin kendisine yüklediği yükümlülükleri ihmal eden Macit Bitargil'in psikolojik baskı ve ağır fiziksel şiddet tehdidi nedeniyle boşanma davası açtığını söyledi. Peki Pelin Batu'nun eşi Macit Bitargil kimdir? Macit Bitargil nereli ve kaç yaşında?

Pelin Batu'nun Eşi Macit Bitargil Kimdir?

Pelin Batu'nun Eşi Macit Bitargil Kimdir?

Macit Bitargil 1980 yılında doğdu.

Bitargil, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı'ndan mezun oldu ve mezun olduktan sonra doktor olarak çalışmaya başladı. Kalp damar cerrahı olarak görevine devam eden Bitarigil, oyuncu, tarihçi ve şair, eski milletvekili emekli büyükelçi İnal Batu'nun kızı Pelin Batu ile 2017 yılında İtalya'nın Roma kentinde evlendi. Macit Bitargil, aslen Hatay, Antakyalı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
1
1
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın