Görüş Bildir
Haberler
Pelin Akil: Ya Yine İkiz Gelirse?

Pelin Akil: Ya Yine İkiz Gelirse?

Pelin Akil yazın son günlerini eşi Anıl Altan ve ikiz kızları Alin - Lina ile Belek’te geçirdi. Kalabalık aile seven Pelin Akil, üçüncü çocuğa sıcak bakıyor ama bir korkusu var..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pelin Akil ile Anıl Altan 2016’da evlenmiş, 2019’da ikizleri Alin ve Lina’yı kucaklarına almıştı. Yazın son tatilini kızları ile birlikte Belek’te yapan çift, kalabalık aileleri seviyor.

Pelin Akil, “Üçüncü bebeği istiyor musunuz?” sorusuna ise şu yanıtı veriyor: 'Hem ‘Evet’, hem ‘Hayır’. Çünkü ya yine ikiz gelirse diye düşünüyorum. Tabii ki, bu işler nasip kısmet.”

"Sadece Oyun Ablamız Var"

"Sadece Oyun Ablamız Var"

Öte yandan geçtiğimiz hafta Nişantaşı'nda görüntülenen güzel oyuncu, bakıcı sorunundan dert yanmıştı. Çocuklarına eşi Anıl Altan'ın baktığını söyleyen Akil, şu ifadeleri kullanmıştı:

'Sadece oyun ablamız var. Gerçekten herkese güvenmek çok zor. İyi birisini bulmak bu zamanda kolay değil. Ne haberler duyuyoruz sizler biliyorsunuz. Şiddet içeren görüntülere şahit oluyoruz. Zaten birkaç ünlü de bundan dolayı şikayetçi olmuştu... Sürekli bakıcı değiştiren anneleri çok iyi anlıyorum. Vaktimiz olduğu sürece biz kendimiz bakıyoruz. Her anımızı onlarla geçirmeye gayret gösteriyoruz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın