Görüş Bildir
Haberler
Parka Alınmayınca 'Bomba Var' Diye Bağırdılar

etiket Parka Alınmayınca 'Bomba Var' Diye Bağırdılar

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 45 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının ardından metropollerdeki vatandaşlar adeta diken üstünde yaşıyor. En ufak yanlış anlaşılma bile insanlarda paniğe neden olurken 'bomba şaka'ları da eksik olmuyor. Buna son örnek ise Bursa'dan geldi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki Reşat Oyal Kültürparkı'na girmek isteyen üç genç özel güvenlik görevlisinin engeliyle karşılaşınca arbede yaşandı. Bu sırada gençlerden biri “Canlı bomba var, kendisini patlatacak” diye bağırınca büyük panik yaşandı.

Parktaki yurttaşlar, çocuklarını kucaklayıp koşarak uzaklaşmaya çalıştı. Bu sırada bariyerlerden atlamak isteyen bazı vatandaşlar düşerek hafif şekilde yaralandı.

Adliyeye sevk edildiler

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken gerçek ancak yapılan araştırma sonucu ortaya çıktı. 'Canlı bomba'  diye bağırarak paniğe sebep olan S.A.(16), S.Ç.(16) ve A.S.(17) şubedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İfadesi alınan üç genç, aralarında tartışma çıktığını daha sonra çevredeki vatandaşların kendilerini ayırmaya çalıştığı sırada ‘Burada canlı bomba’ var diye bağırarak şaka yapmak istediklerini söyledi.

Benzer bir olay Adana'da yaşanmıştı

Benzer bir olay Adana'da yaşanmıştı
İçeriğin Devamı Aşağıda

1 Temmuz'da Adana'daki Sabancı Merkez Camisi'nde cuma hutbesi okunurken imamın elindeki mikrofonu alıp Arapça konuşmaya başlayan ve üzerinde bomba olduğunu söyleyen bir kişi büyük paniğe yol açmıştı.

Cemaatin linç etmeye çalıştığı şahsı cuma namazına gelen polisler zorla kurtarmıştı.

İstanbul Ümraniye'de bir kişi pazarcılar arasındaki kavgayı ayırmak için 'canlı bomba' diye bağırmış ve büyük panik yaratmıştı. Benzer bir olay Aydın'ın Nazilli ilçesinde de yaşanmıştı.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
208
91
19
10
7
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metehan Akbergu

kaos durumunu çıkarı için kullanan tek milletiz.

sevimsiz hayaletim

Tam bir toplumsal travma halî bu aynı zamanda AKP iktidarıyla yaşamımıza giren üçüncü paranoya 1.telekulak dinlenme paranoyası 2.paralel ve tutuklanma parano... Devamını Gör

Keşke bunlar olmasaydıda , çöplüğün içinde susuz ekmeksiz ilaçsız hasta olarak bir köşede kendi halimize ölseydik. Bilgisayar başında elimizde telefonlar ile... Devamını Gör

onurryazan

İnsanlar zaten diken üstünde yaşıyor. Bunun geyiğinde olan şerefsizler var. Kalabalığa girmekten, herhangi bir polisin yanında durmaktan korkar hale geldik. ... Devamını Gör