Görüş Bildir
Haberler
Özgür Duran'ın Ailesinden Kadir Şeker'in Tahliyesine Tepki: 'Kendi Adaletimi Kendim Sağlarım'

etiket Özgür Duran'ın Ailesinden Kadir Şeker'in Tahliyesine Tepki: 'Kendi Adaletimi Kendim Sağlarım'

Kadir Şeker'in tahliye kararını öğrenen Özgür Duran'ın annesi Mübeyyen Güner ve kardeşi Remzi Duran, Ankara'ya gidip Yargıtay'a itirazda bulunacaklarını söyledi. Anne Mübeyyen Güner, 'Devlet bu tahliye kararıyla resmen 'Ben uğraşmayacağım kendi adaletini kendin sağla' dedi. Ben de kendi adaletimi kendim sağlarım' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayşe Dırla'yı darp eden Özgür Duran'a engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kararı Yargıtay tarafından bozulan Kadir Şeker yeniden yargılandı.

Cezası 10 yıl 10 aya düşürülen ve tutukluluk halinin devamına hükmedilen Şeker'in avukatları itirazda bulundu. İtiraz, Konya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilirken, Şeker hakkında tahliye kararı verildi.

Kadir Şeker, bugün akşam saatlerinde cezaevinden tahliye edildi.👇

"O çocuk içeride nefes alacak, dışarıda değil"

"O çocuk içeride nefes alacak, dışarıda değil"

Özgür Duran'ın annesi Mübeyyen Güner ve kardeşi Remzi Duran tahliye kararını Antalya'daki evlerinde öğrendi. 

Kararı duyunca sinirlerine hakim olamadığını ve itiraz etmek için hazırlık yapmaya başladığını anlatan anne Mübeyyen Güner, 'Kadın ifadesinde Özgür'ün şiddet uygulamadığını söylüyordu. Bunları görerek nasıl tahliye verirler? Adalete artık inanmıyorum. Bu katil yüzünden sanık olarak yargılanacağım. Katil serbest bırakılacak öyle mi? Kimse katil değil artık herkes kahraman. Devlet bu tahliye kararıyla resmen 'Ben uğraşmayacağım kendi adaletini kendin sağla' dedi. Ben de kendi adaletimi kendim sağlarım' diye konuştu.

Adalete olan inancının bittiğini dile getiren Remzi Duran da karara itiraz etmek için Ankara'ya gidip Yargıtay'a itirazda bulunacağını söyledi. 

Adalet ararken adaleti tamamen kaybettiklerini söyleyen Duran, 'Tüm cezaevindeki mahkûmlara sesleniyorum. Onlar da kahraman. Bu zamana kadar devletime güvenmiştim. Avukatımla da görüştüm itiraz edeceğiz. O çocuk içeride nefes alacak, dışarıda değil' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1367
490
98
95
54
28
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
U

tiplere bak , nasıl bir annesin utanmaz kadın , oğlunun 20 sabıkası var uyuşturucu satıcısı her türlü pisliğe bulaşmış sen üzüntüden kendini sorgulayacağına ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Kuzguna yavrusu şahan görünür derler ama bu leş yiyici akbabayla yavrusu bk yiyici gibi görünüyorlar fotoğrafta. Ulan milleti zehirleyin ,karı pazarlayın ,tü... Devamını Gör

Orçun

Adalete artık inanmıyorsun öyle mi ? Oğlun olacak p*ç kurusu 20den fazla suç işlerken adalet çok yerindeydi ama oğlun olacak o p*ç kurusunu sabıkasız bir üni... Devamını Gör

k4dir

bunların adaleti kendilerine kadar. melek gibi oğlu vardı da kendini bilmez biri tarafından öldürüldü sanki.

Necla Kaplan

resmen tehdit etmişler öldüreceğiz demişler acilen Kadir Şeker için bir koruma talep edilmeli bu adamın ailesi her türlü şeyi yapar

.

çok haklısın!!!