Görüş Bildir
Haberler
Özgüvenli Aslanlardan Duygusal Balıklara: Burcunuza Uygun Kombinlerle Şıklığınıza Şıklık Katabilirsiniz

Özgüvenli Aslanlardan Duygusal Balıklara: Burcunuza Uygun Kombinlerle Şıklığınıza Şıklık Katabilirsiniz

01.10.2022 - 07:00

Doğum tarihinize göre güneşin gökyüzündeki konumu, hangi burca sahip olduğunuzu belirliyor. Burcunuz ise ilişkilerinizi, karakterinizi ve hatta dış görünüşünüzü bile etkiliyor. 'Benim burcum resmen kişiliğimi tanımlıyor.' diyorsanız gökyüzünün söylediklerine göre hareket ediyor olabilirsiniz. Sizler için burcunuza göre sonbahar kombinleri hazırladık. Hazırsanız başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç burcu

Koç burcu

Koç burcu kadını, cesur ve atılgan karakteriyle öne çıkar. Genelde düz saçlı olan Koçlar, ince bir yüz yapısına ve dikkat çekici gözlere sahip olur. Geniş omuzları olan Koç kadınları, resmî ve klasik kıyafetlerden pek hoşlanmayabilir. Bu yüzden canlı renklerle yapılan kombinler, sonbahar aylarında onların enerjisine uyan şahane seçimlerden biri.

Boğa burcu

Boğa burcu

Hedef odaklı olan Boğa kadınları, genellikle kısa boylu ve esmer olur. Sonbaharda açık renklerden oluşan kombinler tercih eden Boğalar, bu tonlarla kendilerini keyifli hisseder. Açık renkli kıyafetler giyerek ten renklerini öne çıkardıklarında çok daha dikkat çekici birine dönüşürler.

İkizler burcu

İkizler burcu

İkizler burcu kadınları, genelde değişken karakterleriyle bilinir. Uzun boya ve çekici hatlara sahip bu kadınlar, öz güvenlerine yakışacak şekilde giyinmeyi seçer. Bu nedenle sonbahar aylarında da canlı tonlar giymeyi severler. Bulundukları ortamda ilgi görmeyi seven İkizler kadını için renkli triko kazaklar veya sweatshirtler, sonbaharın vazgeçilmezi olabilir.

Yengeç burcu

Yengeç burcu

Hemen herkes tarafından duygusallıkları ile bilinen Yengeçler, genelde beyaz tenli ve renkli gözlü olur. Çok fazla göz önünde olmaktan kaçınan Yengeç burçları, sonbaharda da sıradan ama şık görünmeyi sever. Sonbahar gibi mevsim geçişi olan aylarda basit bir kot ceket ve spor ayakkabılarla yaptıkları kombinler ile kendilerinden söz ettirmeyi başarırlar.

Aslan burcu

Aslan burcu

Çoğu insan tarafından öz güvenli oluşu ile bilinen Aslan burçları, saçlarına çok önem verir. Koyu renkleri, açık renklere kıyasla daha çok tercih ederler. Her daim nokta atışı ürünler seçerek abartıdan uzak fakat elegant bir tarz yakalarlar. Aslan kadınlarının sonbaharda yapacağı siyah deri ceketli kombinler ise nokta atışı olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak burcu

Başak burcu

Çevreleri tarafından düzenli ve titiz olarak bilinen Başak kadınları, saf güzellikleri ile etrafındakileri etkiler. Kahverengi tonlarını sıkça tercih eden Başaklar, bu renkler sayesinde sonbaharda etkileyici görünür. Çabasız fakat gösterişli kombinler yapmayı seven bu kadınlar, toprak burcu olduklarından dolayı sonbahar renklerini giyimlerinde kullanmayı çok sever.

Terazi burcu

Terazi burcu

Hayatında muhteşem bir denge olan Terazi burçları; kendilerine dikkat etmeleri, bakımlı ve özenli olmalarıyla bilinir. Onların bu özellikleri, sonbahar kombinlerine de yansır. Uyumlu tonlarla kombin yapan Terazi kadınları, ne çok abartılı ne de sönük görünür. Hayatlarındaki denge gibi kombinleri de dengeli olur.

Akrep burcu

Akrep burcu

Seksi ve gösterişli olmayı seven Akrep burçları, giyiminde etkili görünmek için uzun elbiseleri tercih etmez. Gizemli çekiciliklerini kombinlerine yansıtırken iddialı ve şık parçaları seçerler. Sonbahar kombinlerinde kırmızı renkleri tercih etmek, onlar için şahane seçimlerden biri olabilir. Siyah bir kombinin üzerine kırmızı bir ruj sürerek etkileyici görünürler.

Yay burcu

Yay burcu

Neşeli olmaları ile gönüllerde taht kuran Yay burçları, etrafına pozitif enerji ve mutluluk saçmayı sever. Bunun yanı sıra bir ortama girdiğinde gözlerin üzerine toplanması ve ilgi görmek hoşuna gider. Bu durum Yay burcunun sonbahar kombinlerine de yansır. Genellikle pembe renge özel bir ilgi duyan Yay kadınları için kot pantolonlar ve pembe gömlekler, harika bir sonbahar kombini olabilir.

Oğlak burcu

Oğlak burcu

Tıpkı Başak burçları gibi sakin ve takıntılı olan Oğlak burçları, Yayların aksine dikkatlerin üzerine çekilmesinden hoşlanmaz. Bu yüzden tamamen siyah kombinler yapmak, sonbahar aylarında onlar için ideal seçimlerden biri. Çarpıcı siyah botlar ve koyu renkli elbiseler ile etkileyici görünmeye ne dersiniz Oğlaklar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova burcu

Kova burcu

Zekânın burcu olan Kovalar, her mevsim dengeli kombinler yapar. Dikkat çekmekten hoşlanan Kova kadınları için mavi tonları, sonbaharda harika bir seçim. Cesur ve iddialı dokunuşlar yapmaktan kaçınmayan bu kadınlar, renkli ayakkabı ve gözlük kullanmayı sever.

Balık burcu

Balık burcu

Duygusal ve hafif çocuksu bir havaya sahip Balıklar, pastel renklerden hoşlanır. Bu nedenle giyimlerinde de genelde bu renkleri tercih ederler. Puantiye ve fırfırlar ile kombinlerine renk katmayı seven Balık kadınlarının sonbahar kombinlerine puantiyeli etekler eşlik edebilir. Pastel tonlu sweatshitler ise onların vazgeçilmezi olur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın